Germania, Heidelberg
...Ardeiul chipotle are un gust intens, afumat, care amintește irezistibil de sosul de grătar. Această clasă a bucătăriei Tex-Mex va îmbunătăți o multitudine de preparate datorită aromelor sale dulci de nuci, alune și cacao. Folosiți în: sosuri, uleiuri, oțeturi și vinaigrete, pește cu carne albă, păsări de curte, carne la grătar, produse de panificație, brânză.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Caracterul mexican al acestei ardei este pe deplin dezvăluit în sosurile picante și dressingurile pentru salate. În special în locul pe care îl ocupă în preparatele naționale mexicane de chipotle și guacamole. Aceste sosuri groase pot fi un dressing excelent pentru preparatele calde, precum și sos pentru sandvișuri și pizza. Utilizare pentru Supe, sosuri, salate, marinade, preparate din carne, păsări și pește, garnituri. Gust Picant, mediu iute Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 12 Grăsimi (g / 100g)… 17 Carbohidrați (g / 100g)… 33 Valoare energetică (kcal / 100g)… 330...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play