...Centrude paletă deshuesată, dintr-o bucată alungită și stilizată, cu tijă subțire. Prezintă o culoare roz închis-magenta, un gust intens, un miros extraordinar, cu diverse infiltrări de grăsime marmorată, moale și strălucitoare. Paletele noastre se caracterizează prin dulceață (foarte puțin sărate), având un gust delicat și o maturare între 28 și 36 de luni.
Proces de Elaborare: Tăiere la cald...
...Centrudeșuncă care nu are tăieturi finale și care, prin urmare, obține un randament ridicat. Cea mai bună opțiune calitate-preț pentru unitățile de alimentație și pentru catering.
...Această tăietură este foarte atrăgătoare pentru grătare, constând din coaste de porc iberic tăiate din centru. Pot fi ambalate vidat, în flow pack și în ski pack, dar aceasta din urmă este mai mică. Exportul poate fi proaspăt sau congelat.
... (miel la frigare, șuncă, brânză de vaci, brânză, plăcinte și pâine sub o tavă metalică, carne sub o tavă metalică etc.). Toate preparatele sunt gătite la fața locului și sunt produse în medii ecologice curate (alimente organice).