Polonia, Warszawa, Poland
...Cazeina cu cheag este obținută din lapte degresat coagulată cu cheag. După coagulare, produsul este separat de zer, concentrat și uscat. Cazeina presamică poate fi utilizată în producția de brânzeturi funcționale, nutriție clinică, suplimente pentru fitness, sosuri și dressinguri, creme tartinabile, specialități gastronomice.
Cazeina este o proteină naturală și componenta principală a laptelui. În principiu, facem distincția între cazeina acidă tehnică și cazeina comestibilă. Pentru a obține cazeina, laptele crud este smuls pentru a obține lapte degresat. Prin adăugarea de acid sau cheag, cazeina (proteina din lapte) se separă de zer și este apoi spălată, uscată și măcinată. În acest mod, se obține proteina din lapte...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play