Franța, Bordeaux
... atunci, munca lui Roland Belloc și apoi a lui Philippe Rochet, împreună cu numeroase investiții, au permis dotarea cu echipamente moderne, favorizând o organizare eficientă și garantând un control de calitate. Degustare Culoare granat, profundă, cu reflexii cărămizii. Nas expresiv, arome de fructe confiate, fructe de pădure și fructe roșii, vanilie, cacao și cafea prăjită. Gust complex, generos...
Polonia, Wrocław
...Cranberries în ciocolată. Pe lângă untul de cacao, ciocolata conține grăsimi vegetale. Ingrediente: merișoare uscate 69% (merișoare, zahăr, ulei de floarea-soarelui), ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificator: lecitina de soia, aromă). Oraș: Varșovia Set: Orașe...
... de 3 săptămâni Fermentație malolactică în cuve Îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 12 luni CÉPAGES 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot DESCRIERE Cu o frumoasă rochie limpede cu reflexe granat, Château Lalande roșu dezvăluie la nas un delicios buchet de fructe roșii și cacao, pe note de lemn prăjit. Atacul este moale și rotund, evoluând pe note fructate și cu taninuri delicat fondate. Un mare vin din Saint-Julien.