... atunci, munca lui Roland Belloc și apoi a lui Philippe Rochet, împreună cu numeroase investiții, au permis dotarea cu echipamente moderne, favorizând o organizare eficientă și garantând un control de calitate.
Degustare
Culoare granat, profundă, cu reflexii cărămizii. Nas expresiv, arome de fructe confiate, fructe de pădure și fructe roșii, vanilie, cacao și cafea prăjită. Gust complex, generos...
...Cranberries în ciocolată.
Pe lângă untul decacao, ciocolata conține grăsimi vegetale.
Ingrediente: merișoare uscate 69% (merișoare, zahăr, ulei de floarea-soarelui), ciocolată (masă decacao, zahăr, unt decacao, emulsificator: lecitina de soia, aromă).
Oraș: Varșovia
Set: Orașe...
... de 3 săptămâni
Fermentație malolactică în cuve
Îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 12 luni
CÉPAGES
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
DESCRIERE
Cu o frumoasă rochie limpede cu reflexe granat, Château Lalande roșu dezvăluie la nas un delicios buchet de fructe roșii și cacao, pe note de lemn prăjit. Atacul este moale și rotund, evoluând pe note fructate și cu taninuri delicat fondate. Un mare vin din Saint-Julien.