Belgia, Beringen
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido elaborat dintr-un amestec de carne tocată de porc iberic, sare, usturoi, oregano și conservanți (E-252, E-250), vin alb, îmbuteliat în intestin natural. Cu o maturare de peste 4 luni, cu un gust delicat, aromă caracteristică și textură fină. Proces de Elaborare: Selectare, tocare, frământare, îmbuteliere și maturare. Ingrediente: Carne slabă de Porc Iberic, Sare, usturoi, oregano și...
Finlanda, Turku
...Fabricat doar din carne de vită australiană 100% și tocat cu un raport de 90/10 (carne/grăsime), făcându-l ideal pentru lasagna, burgeri sau sosuri de spaghetti făcute în casă.
Țările de Jos, Enschede
...Carnea tocată 80/20 înseamnă că este 80% slabă și 20% grăsime. Poate părea o cantitate mare de grăsime, dar o mare parte din această grăsime se va topi în timpul gătitului, rezultând un preparat din carne umed. Nu conține coloranți, conservanți sau alte substanțe chimice care să mențină carnea roșie. Vândut congelat în 500g...
... Mașina de întins este alimentată continuu printr-o bandă de transport în partea superioară, de aici produsul, datorită gravitației, intră într-un canal unde se află țepușe fixe și rotative care, datorită acțiunii lor centrifuge, separă granulația produsului măcinat pentru a evidenția mai bine distincția între carne slabă și grăsime. Această mașină permite, prin urmare, crearea unui efect optic al...
...Cu cât un salam este mai popular, cu atât credem că merită îngrijire și atenție. Pentru noi, asta înseamnă în principal carne doar de porc și doar de calitate. Folosim 70% carne slabă tocată fin și 30% grăsime tăiată cubulețe, cu arome, sare și piper. Nu folosim părți mai puțin nobile, nu folosim măruntaie de porc, fără polifosfați. Pentru un rezultat mai bun, umplem, așa cum cere tradiția, în bucăți mari de 25 kg, legăm manual, gătind îndelung (cel puțin 20 de ore) în cuptoare cu aer uscat. La tăiere, mortadela noastră este aromată, catifelată, cu un gust curat.
Franța, Lyon
...Un cârnat sec artizanal parfumat cu ardei iute de Espelette AOP, din carne de porc pur din Sud-Vest IGP, rezultat dintr-o rețetă ancestrală și tradițională a zonei. Acest cârnat este fabricat din carne slabă și grăsime din umerii de porc din Sud-Vest IGP, tocată grosier (exact 80% carne slabă și doar 20% grăsime). Acest lucru permite obținerea unor cârnați cu un gust savuros.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play