...Cerdo ibérico mai mare de 10 luni. Bucată situată în partea superioară a benzii de Lomo, numită "cordón de lomo". Bucată de 150 și 225 gr. Magro Lagarto de cerdo ibérico este o bucată premium de carne extrasă din porcul iberic de peste 10 luni, cunoscut pentru gustul său intens și calitatea sa înaltă. Acest tăietură provine din partea superioară a benzii de lomo, în special din zona denumită...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Seria noastră Premium Reserve 80 Montaneras este compusă dintr-un total de 80 de bucăți, cu mai mult de 48 de luni de maturare lentă și deliberată în cea mai bună pivniță de granit din Guijuelo, sub îngrijirea și supravegherea personală a lui Don Miguel. În plus, jambonurile noastre Premium Reserve 80 Montaneras, fiind din rasă 100% iberică și hrănite cu ghinde, conțin cel mai mare procent de...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play