Franța, Objat
...Ingrediente: Migdale, pepene confiat (origine Franța) (pepene, sirop de glucoză-fructoză, corector de aciditate: acid citric), zahăr, zahăr pudră, miere de lavandă, sirop de zahăr invertit, sirop de glucoză, pâine azimă (făină de cartofi, apă, ulei de floarea-soarelui), extract natural de floare de portocal, coji de portocal confiate (coji de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, conservant: E 202, corector de aciditate: acid citric). Albușuri de ou.
Franța, Peyruis
... pură din unt de cacao este disponibilă în peste 100 de delicii. Rețetele și tehnicile rămân tradiționale. CALISSON este celebrarea migdalei din Provence. Delicatețea sa îl face una dintre cele mai apreciate dulciuri din Provence. Descoperiți calissoanele noastre, mini, tradiționale, cu afine, cu génépi... NOUGAT-ul își găsește toată finețea în combinația dintre migdala din Provence și mierea de lavandă. O gamă largă de opțiuni vă stă la dispoziție, cu peste 70 de referințe, cu smochine confiate, zmeură, caramel... O întreagă paletă de arome de descoperit!