...Caisele uscate kishtai sunt o varietate de caise uscate cultivate în platourile montane din Asia Centrală.
Gustul lor fructat este natural dulce și nu conține conservanți sau aditivi.
De asemenea, au un aspect plat și sunt de culoare portocalie.
Puteți folosi acest fruct uscat în bucătărie pentru a aduce gust și mai multe arome preparatelor dumneavoastră. De asemenea, le puteți consuma ca aperitiv sau le puteți adăuga în muesli sau granola.
...Lăsați-vă seduși de dulceața însorită a Sucre Abricot de Yaya Sucres et Sels. Acest zahăr aromatizat capturează toată savoarea dulce și suculentă a caisei coapte, pentru o experiență gustativă fructată și delicios de gourmet.
Ingrediente de Calitate :
Zahăr din Sfeclă de Zahăr Franceză Ne rafinat : O bază dulce de calitate pentru o dulceață autentică.
Aromă Naturală de Caisă : O aromă fructată și...
...Plonjează în prospețimea delicioasă a "Cais cu rozmarin". Deschiderea strălucitoare de piersică și portocală te conduce către un miez în care caisul suculent dansează armonios cu rozmarinul aromatic, totul fiind învăluit într-o pătură caldă de mosc și un acord gourmand în fundal, evocând o plimbare dulce și parfumată printr-un livadă însorită.
Familie Olfactivă: Fructat, proaspăt
Note de vârf: Piersică, portocală...
...Ninfa - CAIS
SPECIE: CAIS
Origine: Italia
Copac: Vigor mare și ramificare verticală. Intrare rapidă în producție
Fruct: Mărime medie, cu gust foarte bun, dulce și o culoare roșie plăcută
Polenizatori: Auto-fertil
Maturare - Recoltare: Începutul lunii iunie...
...Gustul este dulce. Caisele uscate conțin niveluri ridicate de nutrienți, întăresc sistemul imunitar și ajută la reproducere. De asemenea, caisele uscate sunt bogate în vitamina A.
Cantitate minimă de comandă: 20 tone
Incoterms: FCA, FOB
Condiții de plată: LC, TT...
... naturale sunt disponibile.
Ambalare: Opțiuni de ambalare sunt disponibile la cerere.
Beneficiile pentru sănătate ale miezurilor de caise
**Miezurile de caise sunt foarte nutritive, la fel ca multe alte nuci.
**Conțin amygdalină, care este cunoscută în principal ca vitamina B17. Se afirmă că vitamina B17 ajută la prevenirea cancerului.
**Miezul de cais ajută la scăderea tensiunii arteriale ridicate.
**Acestea ajută la protejarea sistemului imunitar și la capacitatea de a rezista infecțiilor, cum ar fi răcelile și gripa.
... mult mai complexă și delicată.
Cais uscat
Distilarea pe drojdie aduce și mai multă profunzime, complexitate și note sublime care amintesc de aroma dulce a caisei uscate.
Ciupercă
Această aromă provine din condițiile perfecte de umiditate ale cramelor noastre în care toate calitățile noastre superioare îmbătrânesc.
CUM SĂ O DEGUSTAȚI
Sec: Cu o astfel de abundență armonioasă de arome...