... vitamine B, fosfor, calciu, fier, potasiu și mangan, care îmbunătățește nivelurile de hemoglobină și promovează funcția cerebrală.
Frunzele de mentă au un conținut scăzut de calorii și conțin cantități minime de proteine și grăsimi, așa că poți adăuga cu ușurință frunze de mentă în dieta ta pentru pierderea în greutate.
Menta conține un compus cunoscut sub numele de carvona, care îi conferă un gust ușor, dulce și răcoritor. Carvona se găsește și în semințele de chimen și fenicul. Pe de altă parte, menta este plină de mentol și menton, care îi oferă un gust ascuțit și picant.
...gustul și beneficiile frunzelor de ceai. Cu toate acestea, uleiurile esențiale sunt mai puțin frecvent extrase din frunzele de ceai.
Ceaiul verde conține o compoziție chimică foarte bogată, inclusiv catechine (cum ar fi epigalocatechina galat), flavonoide, polifenoli și carotenoizi, care sunt cunoscuți pentru proprietățile lor antioxidante și benefice pentru sănătate.
Dacă uleiurile esențiale ar fi extrase din ceaiul verde, ar conține probabil ingrediente aromatice și active găsite în frunze.
Colecție: Budjak
Număr cat.: CS-001...
...Beneficii: se spune că ceaiul dinfrunze de zmeură are
efecte liniștitoare și benefice, în special pentru femeile
însărcinate. Se spune că ceaiul poate ajuta
potențial la facilitarea unei nașteri ușoare, fără stres și
relaxată. Studiile empirice au demonstrat că utilizarea
regulată, în special în ultimele săptămâni de sarcină,
poate ajuta femeile însărcinate să aibă un interval de
contracții mai...
...Frunzele de căpșun sunt părțile verzi, frunzoase ale plantei de căpșun. Sunt comestibile și pot fi folosite pentru a face ceai, suc sau tincturi. Au un gust ușor acru și se spune că au o serie de beneficii pentru sănătate.