...Specialități orientale și indiene de condimente, carne, pește, legume, orez. - Hela Garam Masala, 300g Pentru bucătăria asiatică, predominant indiană, de exemplu pentru carne, pește, legume, supe și sosuri, preparate cu orez și tăiței. Fără aditivi care necesită declarație pe meniuri (conform §9 ZZulV). Hela. Suntem partenerul dumneavoastră competent pentru gust și sisteme funcționale moderne...
Germania, Hamburg
... indiană. Produsele noastre sunt vândute cu ridicata. Pentru majoritatea produselor noastre există o cantitate minimă de comandă de 25 kg. Mostre pot fi furnizate. În plus, Plants2Market este certificat BIO și HACCP și, începând cu sfârșitul lunii septembrie 2023, este certificat inițial conform standardului DIN EN ISO 9001:2015. Următoarele produse sunt, de asemenea, disponibile: Acerola Fasole de...
Germania, Bad Bentheim
...Coriandru (Coriandrum sativum): Coriandru întreg, cu conținut scăzut de germeni, BIO de la VehGro. Coriandru este cunoscut în Olanda și sub denumirea de Ketoembar. Este o condiment popular în bucătăria indiană, asiatică, latino-americană și nord-africană. Gustul coriandrului proaspăt este controversat. Probabil că genele tale determină dacă te numeri printre iubitorii sau urâtorii de coriandru...
Polonia, Brzozów
...</strong> Orezul se fierbe în apă în proporție de 1:2. Este un ingredient esențial pentru prepararea felului de mâncare numit orez pilau, provenit din bucătăria indiană. Poate fi un acompaniament pentru felurile principale, precum și un ingredient al acestora.
Regatul Unit, Basildon
... este adăugat în mâncare, dar dispare în timpul procesului de gătire. Sarea are, de asemenea, un gust distinctiv, care a fost descris ca fiind similar cu gălbenușurile de ou fierte tari. Acest gust umami savuros este, prin urmare, adesea folosit în rețete fără ouă pentru a adăuga o aromă de ou. Kala Namak este folosită predominant în bucătăria indiană ca un condiment, de obicei cu alimente de...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Curcuma pudră bio "Provence d'Antan" de la Araquelle, cutie metalică decorativă. Pentru a obține pudra de Curcuma, se folosește rizomul care este uscat și apoi măcinat. Acesta face parte din numeroase amestecuri de condimente din bucătăria indiană, cum ar fi curry, colombo antillais, raz-el-hanout din Maghreb și paella. Gustul său piperat este foarte aromatic. Greutate netă: 40g Cutie metalică rotundă...
ufs.country_names.RU, Saratov
... și indiană. În mod tradițional, utilizarea năutului este actuală pentru regiunea mediteraneană. Năutul este folosit pentru a produce făină de năut, utilizată în special în bucătăria indiană. Și, de exemplu, în bucătăria italiană este folosit pentru a face plăcinte plate, farinatas, dar volumele de cultivare a năutului în Italia însăși sunt nesemnificative. Varietățile de semințe albe sunt folosite în principal pentru alimentație. Tratamentul termic durează mai mult decât pentru linte și mazăre. Semințele de năut servesc ca sursă de zinc și acid folic.
Țările de Jos, Amsterdam
...Pulbere de lemongrass bio este, de fapt, o condiment obținut din lemongrass uscat și parfumat. De asemenea, cunoscut sub numele de Cymbopogon citratum, este folosit tradițional în bucătăria srilankeză, thailandeză, indiană, malaeziană și indoneziană. De asemenea, este un tonic diuretic și revitalizant, utilizat datorită proprietăților sale terapeutice.
... Parathas sunt un aliment de bază în bucătăria punjabi și foarte populare în bucătăria din nordul Indiei. În Punjab, este obișnuit să umpli pâinea plată cu diverse legume sau carne. O paratha este de obicei mult mai groasă decât roti. Acest lucru se datorează tehnicii de stratificare care face pâinea mult mai groasă. Procesul de stratificare este similar cu cel folosit la prepararea unui...
Franța, Renaison
...Massala este numele indian care înseamnă "condiment" sau "amestecuri de condimente" (în Occident se spune curry - curry este pur și simplu un amestec de condimente, nu un condiment în sine). Tikka Massala este al doilea amestec cel mai popular după Garam Massala. Este folosit în bucătăria indiană, în special în celebrul Poulet Tikka Massala, această rețetă cremoasă și diabolic de delicioasă (dar atenție, foarte bogată!)...
ufs.country_names.RU, Golitsyno
...Coriandrul este o semință rotundă de culoare maro deschis a plantei Coriandrum sativum, cunoscută sub numele de coriandru, care este folosită ca condiment pentru preparate dulci și sărate. Se aplică întreagă sau măcinată în pudră. Coriandrul, sau, altfel spus, semințele de cilantro, este o condiment popular în bucătăria chineză, indiană, pakistaneză, din Orientul Mijlociu și european.
Martinica, Rivière-Pilote
...Turmericul, cu gustul său cald și dulce, poate însoți toate preparatele tale, de la aperitive la deserturi, adăugând culoare și un gust exotic în bucătăria ta. Este o condiment esențial în bucătăria indiană, dar și în cea orientală.
Franța, Saint Romain La Motte
...Cardamomul este o condiment obținut din semințele fructului de cardamom. Această condiment este rar întâlnit în gastronomia occidentală, dar face parte integrantă din cultura culinară indiană, precum și din bucătăria arabă, în special cea saudită, sudaneză și yemeniță. Are o aromă asemănătoare cu cea a turmericului și a ghimbirului, cu o notă citrică. Gustul cardamomului este puternic, unic și...
ufs.country_names.RU, Moscow
... parfumate la pilaf, cereale, umpluturi dulci pentru plăcinte și clătite etc. Utilizare pentru Preparatele din bucătăria indiană și asiatică, produse de panificație și patiserie, supe picante, deserturi, vin fiert, cafea și ceai. Gust Picant, arzător. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 11 Grăsimi (g / 100g)… 6,5 Carbohidrați (g / 100g)… 40 Valoare energetică (kcal / 100g)… 260...
Franța, Plaisir
...Sarea neagră, cunoscută și sub numele de kala namak, este un tip de sare folosit în bucătăria indiană și pakistaneză. Aceasta este produsă prin încălzirea sării cu agenți de reducere și ierburi, rezultând o culoare negricioasă și un gust caracteristic. Sarea neagră conține mai mulți minerali și oligoelemente, inclusiv fier, calciu și magneziu. Este adesea folosită pentru a adăuga aromă și...
Produse corespunzătoare
Sare Neagră
Sare Neagră
Alte produse
Okra
Okra
Franța, Caudecoste
...Gingerul este o specie de plante originară din India, din genul Zingiber și din familia Zingiberaceae, al cărei rizom este folosit în bucătărie și în medicina tradițională. Acest rizom este o condiment foarte utilizat în numeroase bucătării asiatice, în special în bucătăria indiană. De asemenea, este folosit în Occident la prepararea ginger ale-ului și a deserturilor precum pâinea de condimente. Găsiți gingerul nostru la NEVERDY.
...Kimyonul este o plantă erbacee anuală din familia umbeliferelor, iar partea sa utilizată este semințele. Numele științific al kimyonului este cuminum cyminum. Kimyonul este un condiment folosit frecvent în bucătăria indiană, dar este de asemenea foarte utilizat și în țara noastră. Beneficiile semințelor de kimyon: - Sprijină sistemul imunitar. - Contribuie la reglarea digestiei. - Ajută la...
...Îmbogățiți preparatele dumneavoastră cu o notă distinctivă folosind „Kreuzkümmel” de la Kitchen Yoga. Acest „Kreuzkümmel” de înaltă calitate și aromat aduce nuanțe de gust autentice și pământii în bucătăria dumneavoastră. Ideal pentru curry-uri, tocănițe și multe alte preparate, asigură o experiență gustativă intensă. Caracteristici speciale: - Autentic și natural: Pur și fără aditivi. - Versatil: Perfect pentru bucătăria indiană, orientală și mediteraneană. Experimentați magia condimentului Orientului în fiecare preparat cu Kitchen Yoga.
Polonia, Łódź
... și fructe de mare, care, împreună cu condimentele extrem de aromate din alte colțuri ale lumii, creează preparate selectate din bucătăria thailandeză, indiană și japoneză. Te invităm să ne vizitezi, să încerci delicioasa supă ramen, preparatele picante din wok sau să savurezi sushi care îți va încânta papilele gustative. Te așteptăm atât în restaurantul nostru, cât și pentru comenzi telefonice sau prin intermediul site-ului nostru.
Restaurantul Sapori del Mondo oferă o gamă variată de preparate legate de bucătăria indiană și italiană, ideal pentru vegetarieni sau vegani. Prezent pe piață din 2017, activitatea pune la dispoziția clienților produse de prima calitate, atent selecționate, și un personal foarte specializat, mereu disponibil să satisfacă orice cerință. Sapori del Mondo este, de asemenea, un restaurant de pește și...
Țările populare pentru acest termen de căutare