...Brânza D´Origem, de asemenea maturată pe rafturi de lemn timp de 1 lună, are o textură semi-tare și un gust distinct.
Portugalia, Tortosendo
...Descoperiți aroma îndrăzneață și distinctivă a brânzei noastre de capră maturate. Această brânză are o textură semi-moale și o coajă galbenă, fiind realizată din lapte de capră crud și cheag de origine animală. Scurgerea lentă a cașului rezultă într-o brânză cu o formă cilindrică unică și un lateral ușor bombat. Perfectă pentru iubitorii de brânză, această brânză oferă o aventură gustativă cu aroma sa pronunțată și textura sa netedă.
Franța, Marseille
... și furajul verde folosit pentru a le hrăni trebuie să fie bazate în zona de producție a Grana Padano Degresarea laptelui se obține natural, lăsând smântâna să se ridice prin gravitate în timp ce laptele crud se odihnește Numai roțile de brânză conforme cu reglementările Consorțiului, așa cum sunt specificate în regulile de specificație și care au fost maturate cel puțin 9 luni, vor fi marcate cu fierul cu marca Grana Padano. Producția de Grana Padano reprezintă aproximativ 22% din producția de lapte italian și aproximativ 40% din producția din zonele sale.
Italia, Noci
...Caciocavallo este un brânză semi-maturată, cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de vacă, formată tradițional manual. Numele său „caciocavallo” provine din faptul că acest produs este maturat în pereche „pe cal” de grinzi de lemn timp de cel puțin 45 de zile. Se prezintă cu o culoare galben intens, are o consistență pastoasă și un gust plăcut și ușor intens, excelent dacă este consumat singur sau cu pâine, chiar și prăjită pe grătar sau însoțit de un pahar excelent de vin din Puglia.
...Pentru tăierea brânzeturilor dure și semi-dure, oferim o gamă largă de mașini de porționare semi-automate, potrivite pentru tăierea tuturor tipurilor de brânzeturi, de la mașini de tejghea la linii automate. Liniile automate sunt furnizate unei părți mari din GDO-ul italian și străin. În special: - Mașini automate, semi-automate și semi-manuale pentru tăierea brânzeturilor. - Mașini de porționare...
Italia, Schio
...Roșu de băut în compania prietenilor, roșu rubiniu la impactul vizual, fructat cu note picante perceptibile, la nas. Armonios și echilibrat la gust. Se potrivește cu vânat cu blană și brânzeturi semi-maturate. Absolut de încercat cu pappardelle cu iepure.
Spania, Lanjarón (granada)
... crește în retro-nazal). Gustul este dulce, cu ușoare note acide și note sărate. Având o vâscozitate scăzută, prezintă o umiditate ușor ridicată. Trebuie avut în vedere că, deși avocado este o plantă cultivată în America, pe coasta tropicală a Grenadei se găsesc mari întinderi de culturi. Acest tip de miere se combină foarte bine cu preparatele din cod sărat, miel prăjit și apoi fiert cu un amestec de ierburi, porc la cuptor sau cu înghețate și brânzeturi, în special cu cele de capră, care să nu fie foarte puternice, cum ar fi cele proaspete, fragede sau chiar semi-maturate.
Italia, Montelibretti
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
LACTOVIL este o companie de referință în sectorul lactatelor din Portugalia, dedicată producerii și comercializării diverselor tipuri de brânzeturi: Brânzeturi din lapte de oaie, Brânzeturi din lapte de capră, Brânzeturi din lapte de vacă, Brânză de oaie. Brânzeturi tip platou, Brânzeturi maturate, Brânzeturi cremoase, Brânzeturi picante, Brânzeturi semi-grase, Brânzeturi light, Brânzeturi...
... congelate, și alta în care se ambalează ouă proaspete din ferme proprii, ambalate în cutii sau la vrac. În portofoliul nostru de produse autohtone avem, de asemenea, o linie de brânzeturi (proaspete, semi-maturate și maturate), iaurturi și kefir.
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi este specializată în maturarea și porționarea brânzeturilor italiene și nu numai. Suntem capabili să oferim un pachet complet de brânzeturi: Grana Padano Dop și Parmigiano Reggiano Dop în diverse maturări, porționări și rase. Multe DOP italiene: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, brânzeturi elvețiene, brânzeturi tari, brânzeturi moi, brânzeturi de capră și oaie, Provoloni, brânzeturi de lăptă tinere, semi și super maturate.
Franța, Saint-Malo
...unt cu sare afumată, unt cu alge, unt cu Yuzu, unt cu ardei de Espelette. Veniți să descoperiți meșteșugul preparării untului Bordier de la motă la plăcuță cu palete din buxus. Intrați în selecția celor 230 de brânzeturi maturate în Cramele noastre (de asemenea, disponibile pe platouri de cocktail). Cremeria, deserturile lactate, delicatesele cu unt Bordier, mezelurile și o selecție de vinuri. La Casa Untului, Jean-Yves Bordier vă invită, de asemenea, să explorați rolul untului în Istoria omului și alimentația sa! O SAGA incredibilă de-a lungul timpului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play