Italia, Sizzano
...Feluri principale din bucătăria piemontese Carne (brașată și friptă) Brânzeturi cu maturare medie sau lungă Brânzeturi mucegăite CULOARE Roșu rubiniu cu reflexe granat AROMĂ Note florale delicate de trandafir și violet Fructe de pădure GUST Rotunjimea taninurilor cu un corp catifelat Aciditate echilibrată Persistență excelentă TEMPERATURA: 16-18 °C...
Franța, Aboncourt-Gesincourt
... reglementărilor europene CE 1829/2003 și 1830/2003. Certificatul de ionizare Certificăm, pe baza garanțiilor și certificatelor obținute de la furnizorii noștri, că produsele, ingredientele și aditivii noștri: nu sunt supuși unui tratament prin ionizare conform decretului nr. 2001-1097 din 16/11/01. Analiză pentru:100g Grăsimi:32.85g Proteine:17.8g Zahăr (g):0.5 Sodiu (mg):1.168g Energie Kcal:375.5 Energie KJ:1553 Format:Rotund Greutate: Aproximativ 1.4kg Ambalare:Papier Suprambalare:Carton Temperatura de depozitare:+2°C/+8°C...
Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Spania, Totanes
...QUESOS NAVALMORAL S.A., înființată în 2005, produce în principal Brânză Manchego cu Denumire de Origine. Suntem al doilea cel mai mare producător al acestei brânze spaniole cunoscute (peste 1.200.000 Kg. în 2016) Calitatea produselor noastre este susținută de certificatele de calitate BRC (Grad AA) și IFS (Nivel Superior), precum și de premiile (Medalia de Aur) obținute la concursul internațional de brânzeturi „World Cheese Awards” din 2014, 2015 și 2017. Nu utilizăm nici Lisozimă, nici Natamicină și niciun alt aditiv în producția brânzeturilor noastre. Acestea sunt complet naturale.
...potențialul modern de proiectare și producție. Sistemele CAD și cele mai recente tehnici de fabricație oferă Berief posibilitatea de a dezvolta și construi linii de proces foarte speciale, pe lângă mașinile și instalațiile standardizate. În plus, numeroșii clienți ai Berief își pot produce inițial produsele în centrul de testare propriu, Berief-Technikum, astfel încât din experiențele și rezultatele obținute să se poată extrage o bază solidă pentru dezvoltarea de noi linii de proces. Cu această caracteristică unică și complexă, inovațiile pot fi derivate direct din nevoile clienților.
Italia, Vedelago
... Pio X și Neve del Grappa. Brânzeturile, obținute din lapte proaspăt primit zilnic de la fermele din teritoriu, sunt oferite consumatorului într-o gamă variată: formă întreagă, jumătate și sfert de formă, 100, 300 și 400 g la greutate fixă. Sistem de autocontrol HACCP efectuat și garantat. Determinarea și entuziasmul tuturor colaboratorilor, profesionalismul oamenilor noștri, atenția la producție și maturare și capacitatea de a combina inovația cu respectul pentru tradiție ne permit să producem produse de mare calitate.
Belgia, Werbomont
... bio fabricate de FROMAGERIE DES ARDENNES dezvoltă calități gustative excepționale, așa cum o demonstrează numeroasele premii obținute, și anume; Coqs de Cristal în cadrul târgului agricol de la Libramont, medalii de aur la concursul de brânzeturi belgiene de la Castelul d'Harzé, medalie de aur și argint la concursul Fromawall de la Namur, ...
Franța, Fontaine-Simon
... Onativ’®. Acest dispozitiv special de recuperare garantează o calitate organoleptică maximă a fructelor și conservarea elementelor lor nutritive. Dezvoltate în diverse granulometrii, întregi, în bucăți, în fulgi sau sub formă de pulbere, fructele deshidratate sunt disponibile atât în variantă Bio, cât și convențională și combină flexibilitatea cu ușurința de utilizare pentru multiple aplicații agroalimentare: produse de patiserie, mezeluri și conserve, ciocolată, preparate gătite, suplimente alimentare, produse lactate și brânzeturi, produse dietetice, sosuri și condimente, ceaiuri și infuzii.
Portugalia, Vale De Cambra
...ceea ce le conferă o identitate unică. PRODUSE: Avem disponibile Brânzeturi Tradiționale Portugheze, din Lapte de Vacă, din Lapte de Oaie, din Lapte de Capră și din Amestec (Lapte de Vacă și Oaie), precum și Brânzeturi Universale (Brânză Bară și Brânză Bilă). PIAȚĂ: Pe lângă ampla implantare la nivel național, produsele Indulac / Martins & Rebello (M&R) sunt disponibile în întreaga lume, un fapt...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play