Franța, Caudry
Conceptru și fabricant de țesături alimentare destinate industriei agroalimentare, prin implementarea unei game de țesături tehnice destinate scurgerii și maturării brânzei. Țesături filtrante alimentare. Pânze pentru brânză. Țesături tehnice pentru contactul cu alimentele. Țesături tehnice pentru uz alimentar. De asemenea, dezvoltăm o gamă de textile alimentare pentru brutării, echipamente pentru...
Italia, Reggio Emilia
...Fra produsele derivate din lapte, prezentăm multe tipuri de produse, unele fiind obținute din materii prime pulverizate, cum ar fi untul, mascarpone, smântâna și iaurtul, iar altele sunt obținute din etape intermediare ale proceselor tehnologice, cum ar fi zerul (produs rezidual din procesul de fabricare a untului). Zerul de lapte (reziduu al procesului de brânzărie) este disponibil în tipuri...
Franța, Esquiule
La fromagerie BALAKA : https://www.fromages-fermiers.com affinează și vinde exclusiv brânzeturi de oi AOP Ossau Iraty. Aceste brânzeturi provin direct de la ciobanii din Țara Bascilor și din munții Béarn. De asemenea, affinăm și vindem brânzeturi de capră. La fromagerie BALAKA se află în ESQUIULE, un mic sat basc cu 500 de locuitori, în Soule, în mijlocul câmpiei și în zona de producție a brânzei ...
Franța, LANGEAIS
Spécialiste de la plasturgie appliquée à la technologie fromagère, Servi Doryl conçoit, produit et commercialise dans le monde entier, des moules, blocs-moules, bassines de coagulation, plateaux d'égouttage, et de nombreux autres produits destinés à la fabrication de tous types de fromages à pâte molle et à pâte pressée. Depuis 1972, Servi Doryl développe des techniques uniques de perforation, tr...
Belgia, Nivelles
...Situată în inima Ardenelor belgiene, Brânzăria organică din Vielsalm se integrează perfect în mediul său pentru a crea brânză organică de calitate. Laptele organic folosit de brânzărie provine din regiune, unde numeroasele pajiști verzi oferă mediul ideal pentru a obține un produs de calitate. Ardenner este un brânză care simbolizează perfect aceste rădăcini și identitatea Brânzăriei organice din...
Italia, Codogno
... brânză și maturarea trebuie să aibă loc obligatoriu în zona de origine; așadar, doar lapte și tradiție italiană. Pentru a face o formă cu o greutate de aproximativ 32-34 kg sunt necesari 500 de litri de lapte, care ajung la brânzărie în decurs de 1-2 ore de la mulgere. Laptele este lăsat să se odihnească timp de 12-18 ore, timp în care cedează prin aflorire o parte din grăsime, forma care va fi îndepărtată astfel încât laptele semigras să poată oferi acea excelentă brânză cu o maturare îndelungată, păstrând gustul laptelui proaspăt.
Italia, Alberobello
... platformă de ridicare mașini pentru brânzeturi Echipamente pentru Brânzeturi Mașini Polivalente Producție burrate producție stracciatella Mașini brânzărie Platformă Hidraulică de Ridicare Masă elevatoare hidraulică platformă elevatoare atex platformă hidraulică atex Platforme cu Pantograf atex Bande Transportoare personalizate Bande Industriale bandă transportoare motorizată bandă automatizare benzi transport automatizare...
... implementate câteva intervenții care au vizat modernizarea fermelor furnizorilor de lapte, optimizarea alimentației și controlul stării de sănătate a bivolilor, realizarea unei brânzetorii moderne și eficiente. Laptele de bivol, produs exclusiv în provincia Salerno, colectat cu mijloace moderne deținute de companie, ajunge în cele mai bune condiții de igienă și temperatură la brânzărie, unde este transformat conform celei mai vechi tradiții brânzetorii din zonă și permite producția de Mozzarella de Bivol Campana D.O.P cu un gust mitic și inconfundabil.
...Societatea C.P.F.I. este specializată în achiziționarea, recondiționarea și revânzarea de echipamente de cuverie, de proces agro-alimentar și farmaceutic de ocazie. Oferim cisterne de stocare, dozatoare, pasteurizatoare și mixere pentru iaurturi și înghețată, schimbătoare de căldură cu plăci sau tubulare, boilere cu abur, compresoare de aer, evaporatoare / turnuri de uscare, filtrare / UF, omogenizatoare, pompe, pulberizatoare, procese UHT, procese de brânzărie, procese de fabricare a untului, procese de pasteurizare, procese CIP, procese de ambalare, separatoare - ecremătoare, vane.
Spania, Villamayor De Santiago
O companie de familie cu o lungă tradiție în creșterea oilor și cu peste 40 de ani de experiență ca producători de brânzeturi. Activează astăzi prin cele două divizii în cele două unități din Villamayor de Santiago, Cuenca: BRÂNZETURI și GASTRONOMIE. În vechea brânzărie SANABRIA QUESOS se produce Brânza Manchego DOP și specialități din lapte de oaie, capră și amestec, așa cum s-a făcut...
...Situat în inima orașului Cambrai, chiar lângă emblematicul market acoperit, Au Fil du Fromage, Brânzărie & Cremărie vă propune o gamă largă de brânzeturi și produse de fermă la îndemâna dumneavoastră... Avem plăcerea de a vă întâmpina, de a vă consilia cu privire la gama noastră variată de brânzeturi. În brânzăria noastră, veți găsi cu siguranță brânza care vi se potrivește, fie că este vorba de...
...La Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ;" La Graine au Lait " este affineur din 1929. Fabrica noastră de brânzeturi produce și affinează Munsters AOC, precum și specialități din brânză alsaciene. Este singura brânzărie care produce și affinează Munster în Alsacia. Brânzeturile noastre: Munster AOP din Lapte Pasteurizat Munster AOP Fermier din Lapte Crud Munster AOP Bio Graine au Lait® Le Welsche au Marc de Gewurztraminer Holunderkas...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play