Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, mozzarella, ardei, vinete, dovlecei, brânză de capră, Grana Padano.
Polonia, Brzozów
... nerkownik), cât și în preparate sărate, cum ar fi delicioasele paste pentru sandvișuri sau la producția de brânză vegană. Nucile caju sunt un ingredient popular în preparatele din bucătăria asiatică, cum ar fi diferitele tipuri de curry sau biryani (un fel de mâncare indian cu orez). De asemenea, este bine de știut că nucile caju reprezintă un adaos excelent pentru toate tipurile de salate, musli sau terci hrănitor. COMPONENTE: nuci caju...
Italia, Forlì
... vedere conținutul său ridicat de proteine, este indicat și pentru cei care urmează o dietă hipocalorică vegană sau vegetariană. Înainte de a găti năutul bio, este necesar să-l spălați cu apă curentă pentru a elimina toate impuritățile și apoi să-l lăsați la înmuiat timp de 12 ore pentru a-l face moale și pregătit pentru a fi fiert. Pentru o gătire perfectă a năutului sunt necesari aproximativ 45 de minute, dar timpul de preparare poate fi redus dacă alegeți să-l prăjiți sau să-l gătiți la aburi. Pentru a păstra intact gustul năutului, este recomandat să-l depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Franța, Grigny
...O sosă vegetariană foarte apreciată de tineri: o combinație delicioasă de sos de brânză foarte fin cu spanac, ardei roșii, puțin usturoi și ceapă. Ideală ca specialitate de casă sau pentru a-i încânta pe iubitorii de legume.
Țările de Jos, Lopik
...Lekkerkerker Food este specialistul în domeniul umpluturilor cu brânză, preparatelor cu brânză, cum ar fi sosul de brânză, aromele lactate, brânza (vegetariană) cremă, brânza tartinabilă/creme de brânză, untul cu ierburi și alternativele vegane/pe bază de plante. Ne bazăm pe expertiza noastră în producția de lactate, dar poate mai mult pe mentalitatea noastră de tip 'can do'. Ne place să...
Germania, Bad Bramstedt
...BIO Veggi Filata este realizat din ingrediente naturale de calitate BIO, provenite din agricultură ecologică. Suntem convinși că BIO Veggi Filata va îmbogăți o dietă vegană și vegetariană. Cu BIO Veggi Filata, puteți acoperi pizza sau gratinuri datorită calității excelente de topire, îl puteți presăra în stare naturală peste salate sau îl puteți consuma ca și fel de mâncare pe pâine. Folosiți BIO Veggi Filata ca pe brânza tradițională, veți fi surprinși de câte posibilități se deschid.
Germania, Silberstedt
Zacusca de ceapă a fost creată acum 35 de ani în bucătăria de acasă. O casă de marcat goală și dorința de a experimenta au fost cei care au ajutat la nașterea ei. A fost nevoie de o oală mai mare și de o ladă de servire mai mare, deoarece prietenii, cunoscuții și primele magazine bio din zonă au descoperit zacusca vegetariană de ceapă ca o alternativă delicioasă la cârnați și brânză. Peste 80 de...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play