Spania, Guijuelo-Salamanca
...Brânză elaborată din lapte crud de oaie. Gustul său este plin și persistent, untos, având o notă ușor uleioasă. Caracteristici senzoriale Gustul său este plin și persistent, untos, cu o notă ușor uleioasă, având un punct perfect de sare. Interiorul este compact, cu mici găuri neregulate de origine mecanică, de culoare pai și pastă scurtă, dar nu friabilă. Origine: Zamora Tip de lapte: Întreg și crud de oaie Tip de elaborare: Coagulare enzimatică Cheag: Cheag animal de miel Tip de familie: Maturat de pastă presată, necoaptă, coajă mucegăită/spălată Maturare: Între trei și cinci luni.
...Cu 1 lună de maturare, formă rotundă, pastă moale, crustă maleabilă, culoare gălbuie, aromă blândă și gust unic, brânza Senras este rezultatul tradiției și know-how-ului a două generații. Greutate: 0,25 kg Greutate: 0,5 kg Greutate: 1 kg Greutate: 1,3 kg...
Spania, Totanes
...Brânza Manchego este elaborată în regiunea La Mancha, din lapte de oi de rasa Manchega, producând astfel un lapte peculiar care contribuie la oferirea gustului bogat și caracteristic al acestui produs. Se produce pe tot parcursul anului. Facem distincția între brânza semicurată și cea maturată prin perioada de maturare. Prima are o perioadă de maturare de minimum 60 de zile, brânza maturată de...
Portugalia, Vale De Cambra
...Brânză untos, maturată, cu pastă foarte moale și de culoare albă, cu coajă moale și gălbuie. Are un gust și un aromă intense și pronunțate. Formate de vânzare: De la 75g la 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Formă cilindrică (tip farfurie)...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play