Italia, Pasturo
... a favoriza dezvoltarea mucegaiurilor caracteristice gorgonzolei, care determină colorarea verde a mucegaiului. Pasta este omogenă, de culoare galben-pai, cu pete pentru dezvoltarea mucegaiurilor abundente. Gust dulce, caracteristic. Greutate medie: 12 Kg Maturare minimă: 90 zile...
Polonia, Warszawa, Poland
... S.A. se caracterizează prin textura sa moale, elasticitate bună, topire omogenă, proprietăți de întindere și ușurință la răzuire și tăiere. Are o durată de valabilitate de 3, 6 sau 12 luni. Foodcom S.A. furnizează Cheese Analog în blocuri de 1 kg sau ras și ambalat în pungi de 1 sau 2 kg. Datorită proprietăților sale excelente de topire, Cheese Analog este utilizat frecvent ca substitut pentru brânza de pizza și toppinguri, deoarece seamănă cu brânza mozzarella. De asemenea, poate fi folosit în produse de tip brânză care necesită un conținut mai scăzut de grăsimi și sare.
Spania, La Llagosta-Barcelona
... diferitele straturi ale lasagnei. De dozare volumetrică, echipate cu servomotor pentru o dozare omogenă.\n\to Zona de dozare a brânzei fâșii.\n• Din panoul de control și prin intermediul ecranului tactil configurăm vitezele și accelerațiile fiecărei benzi pentru a îndeplini producția dorită.\n\nAVANTAJE\n• Producție automatizată pentru preparate de volum mare.\n• Toate preparatele sunt finalizate într...
Germania, Bad Camberg
... amestecare unică sau omogenă a diferitelor materii prime este umezită la un nivel prestabilit cu apă sau materiale care conțin apă, înainte de extrudare. Umezirea se face fie în modul lot în timpul amestecării, fie continuu.
Franța, Creissels
Conceptru și fabricant de echipamente pentru brutarie, Roussel Inox realizează echipamentele dumneavoastră cu o atenție constantă la nevoile dumneavoastră. Noi avem o cunoaștere solidă a meseriei de brutar, rafinată alături de profesioniști în Franța, dar și la nivel internațional. Doriți să vă reînnoiți mașinile, să vă creșteți capacitatea de producție, să creați atelierul dumneavoastră? Împreună...
Spania, Granollers
Franța, Saint-Etienne
...Brânză cu pastă presată, nepasteurizată, obținută din lapte de vacă pasteurizat, maturată timp de minimum 8 săptămâni. Aceasta prezintă o pastă netedă și omogenă, cu o crustă spălată, tipică pentru raclette. Ideală pentru raclete, dar și pentru prepararea de tarte sărate, foietaje, pizza, fără a uita de salate și antreuri de sezon.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play