Italia, Siano
... cu măsuri la ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometru gradat -10 +110 °C - 4 Forme pentru brânză pentru a obține 300/500 g de brânză fiecare. - 2 Forme pentru ricotta sau primosale de 200-300g fiecare. Rețetar: Un manual de ghid pentru prepararea unor brânzeturi bune cu maturare foarte scurtă și scurtă.
Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră! Ați făcut alegerea corectă. Fie pentru gospodărie, hobby sau fermă; fie de la capră, vacă sau oaie - a face brânză merită. Ca parte a unei alimentații conștiente, ca o completare utilă la auto-suficiență, ca o extindere a gamei de produse de la fermă sau pur și simplu din plăcerea de a face singur - a face brânză este la modă. Și pentru asta este...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play