Italia, Orbassano
...Ravioli proaspeți în formă de floarea-soarelui, umpluți cu gorgonzola (brânză albastră italiană) și nuci, sunt o capodoperă culinară care întruchipează eleganța și rafinamentul bucătăriei italiene. Delicata paste din ou învăluie o umplutură cremoasă și savuroasă, unde gorgonzola, cu notele sale îndrăznețe și aromate, se îmbină armonios cu crocanta și gustul rotund al nucilor măcinate.
Polonia, Brzozów
... nerkownik), cât și în preparate sărate, cum ar fi delicioasele paste pentru sandvișuri sau la producția de brânză vegană. Nucile caju sunt un ingredient popular în preparatele din bucătăria asiatică, cum ar fi diferitele tipuri de curry sau biryani (un fel de mâncare indian cu orez). De asemenea, este bine de știut că nucile caju reprezintă un adaos excelent pentru toate tipurile de salate, musli sau terci hrănitor. COMPONENTE: nuci caju...
Franța, Brignais
...Fulgi de ovăz și petale de porumb acoperite cu mici bucăți de alune, coapte la cuptor, cu bucăți de ciocolată neagră. Ovăz integral Bogate în fibre Crocanță irezistibilă Rețetă 100% vegetală Listă scurtă de ingrediente Mod de utilizare: La micul dejun sau la gustare, se toarnă într-un bol cu lapte/băutură vegetală sau ca topping pe iaurt, brânză de vaci. Ingrediente Fulgi de ovăz* 49%, zahăr din...
Italia, Martina Franca
...Brânza cu Nuci este un brânză maturată din lapte de vacă, îmbogățită cu miez de nuci de calitate. Aromele care pătrund în această brânză sunt deosebit de delicate, cu o persistență medie și o senzație de căldură moderată. Pasta compactă și cremoasă este îmbogățită de miezul de nucă de culoare bronzată, amestecat în interior, oferind o experiență gustativă unică. La gust, dulceața brânzei este urmată de arome vegetale și fructate, cu nuca mereu în prim-plan. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust rafinat și distinctiv, perfect pentru a îmbogăți preparate și aperitive.
Franța, Cournon D'auvergne
...Zucchini*(66%), brânză de capră de fermă*(10%), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, miere*(4%), sos de soia*(apă, boabe de soia*, sare, alcool*, koji), oțet balsamic*(oțet de vin*, must de struguri* fiert), făină de orez*, sare. *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergeni Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine cu stafide sau nuci. De asemenea, puteți adăuga...
Germania, Heidelberg
...Ardeiul chipotle are un gust intens, afumat, care amintește irezistibil de sosul de grătar. Această clasă a bucătăriei Tex-Mex va îmbunătăți o multitudine de preparate datorită aromelor sale dulci de nuci, alune și cacao. Folosiți în: sosuri, uleiuri, oțeturi și vinaigrete, pește cu carne albă, păsări de curte, carne la grătar, produse de panificație, brânză.
Germania, Bad Bentheim
... bogate în vitaminele A și B, fier, magneziu și fosfor. Utilizare Bucățile de curmale pot fi consumate ca gustare, iar în bucătărie, curmalele se combină bine cu nuci și brânză cremă. De asemenea, aceste bucăți pot fi procesate în deserturi și cu diverse preparate din carne și pește.
Germania, Augsburg
...este disponibilă și cu pompă de oxigen pentru gazare și vidare repetată cu amestecuri de oxigen într-un ciclu de ambalare. VSM® Bulky este soluția versatilă pentru ambalarea verticală în domeniul produselor din carne, brânză, nuci sau alte ambalaje vrac de alimente, precum și articole farmaceutice, de exemplu, canabis medicinal, și produse non-food, de exemplu, componente electrice. Datorită...
Franța, Objat
...Ingrediente: Făină de grâu din Franța, unt, drojdie de grâu, 7.81% brânză de capră, 5.58% nuci, sare Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1911 Kj, 458 Kcal, grăsimi 29g, din care acizi grași saturați 20g, carbohidrați 42g, din care zaharuri 2.9g, proteine 7.3g, sare 2g.
...papaya uscată, fructe tropicale uscate, stafide uscate, nuci caju acoperite cu wasabi, semințe de floarea-soarelui acoperite cu wasabi, nuci de pin acoperite, arahide acoperite, mazăre verde acoperită, crackers din orez, semințe de dovleac, migdale, nuci caju, nuci pecan, nuci braziliene, fistic, nuci, semințe de floarea-soarelui crude sau organice, arahide crude organice, arahide prăjite și blanșate, ciocolată cu castane și multe altele.
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana artizanal semicurado Mahón-Menorca D.O.P., elaborat din lapte crud de vacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturat de Maestrul nostru Artizan Quesero și Maestrul Artizan Afinator de Brânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de elaborare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de 2 până la 5 luni, este o brânză cu pastă fermă, de culoare ivorie galbenă și coajă portocalie/maro, cu gust și arome lactate evoluate, cu anumite reminiscențe de unt și nuci prăjite, cu o persistență medie în gură.
Germania, Hannover
...Nuci de caju proaspete de calitate excelentă, pregătite și prăjite cu grijă, precizie și într-un mod sănătos. Disponibile tipuri nuci de caju crude (cu coajă) nuci de caju crude (fără coajă) nuci de caju prăjite nesărate nuci de caju prăjite și sărate nuci de caju prăjite și sărate cu aromă de ketchup nuci de caju prăjite și sărate cu gust picant nuci de caju prăjite și sărate cu aromă de brânză La cerere, vă putem oferi diferite tipuri de nuci de caju (alte tipuri și arome). Ambalare: Conform cerințelor clientului Origine: Iran, Turcia Referință: PDK-VJRZVWXTKEQ4GTQK244X...
Produse corespunzătoare
Caju
Caju
Alte produse
Ulei de măsline
Ulei de măsline
Germania, Schoenebeck
... pentru prăjit, deși poate rezista la temperaturi ridicate. Uleiul de Argan nerăcit poate fi folosit la fel, dar aduce o notă interesantă de rusticitate rețetelor dumneavoastră. Uleiul nostru de Argan bio (semințe) are o culoare galben închis până la brună și un miros și gust aromatic de nuci, cu nuanțe fine de prăjire. Uleiul nostru de Argan bio nerăcit are o culoare galbenă (deschisă) și un miros dulceag, rustic, cu un gust care amintește de brânza de capră. Înainte de extragerea uleiului de Argan, fructele trebuie să fie descojite, semințele să fie sparte, iar miezul să fie extras și uscat.
Franța, Biguglia
...Le cheesecake Reinette Cerise Piment Recetă pentru 6 persoane ● 75g de unt ● 1 borcan de Gem Reinette Corse Cerise & Piment d’Espelette O Mà! ● 2 linguri de melasă ● 175 g de Cukizzi Castagna Nuci Ciocolată cu lapte O Mà! ● 150 g de smântână lichidă integrală cu 35% grăsime ● 300 g de brânză proaspătă ● 50 g de zahăr ● 200 g de brânză de vaci Topiți untul și melasa cu Cukizzi O Mà...
...Sunteți specializat în domeniul alimentar? Și sunteți interesat de baby caracatiță cu pesto de 2.9kg? În preparate, baby caracatița cu pesto se integrează foarte bine. Ingrediente: Baby caracatițe (55%), ulei de floarea-soarelui, busuioc (8%), nuci de caju, nuci, brânză rasă (lapte, sare, cheag, conservant lysozyme din ou), fulgi de cartofi, oțet, sare, zahăr, ulei de măsline extravirgin...
Germania, Bad Blankenburg
...Distracția de petrecere continuă >> Pentru coacerea jumătăților de vafe >> Idei de rețete pe ambalaj >> Plăci de copt din ceramică, ușor de curățat >> Semafor de coacere >> Picioare antiderapante >> Clip de închidere >> Umplutură dulce sau sărată cu • Cremă de nuci • Desert de brânză de vaci • Budincă • Brânză proaspătă etc. >> 230 V~ 700 W...
ufs.country_names.RU, Moscow
... tăiere: tăiere prin diafragmă, tăiere în sfoară și tăiere cu ghilotină. Capul este echipat cu un modul de alimentare pentru umplere. Permite extrudarea maselor cu particule de 3-5 mm - nuci, stafide și fructe glazurate. Este format dintr-un extruder cu șuruburi puternice cu trei sisteme diferite de tăiere. Tăierea prin diafragmă, tăierea în sfoară și tăierea cu ghilotină. Capul este echipat cu un sistem de pompare pentru umplere, care este alimentat prin duza interioară. Reglarea încălzirii sistemului de dozare și a fiecărei duze garantează exact aceeași greutate pentru fiecare produs de depozitat.
...Sosul JOSEFA Pesto este un sos proaspăt și aromatic, realizat din busuioc maltez parfumat, nuci, brânză, ulei de măsline și usturoi. Sosul Pesto de busuioc se potrivește perfect cu paste fierte al dente. Poate fi servit și ca acompaniament pentru sosuri de pește, toppinguri pentru pizza și canapele.
Slovenia, Krmelj
...Lasagna din spelt, realizată din făină de spelt, oferă o reinterpretare unică a clasicului preparat italian. Cu aroma sa de nuci și ușor dulce, lasagna din spelt adaugă o adâncime plăcută rețetelor tradiționale de lasagna. Foițele de lasagna, create din făină de spelt, au o textură delicată, dar robustă, care se menține frumos sub straturile de sosuri bogate, brânză topită și umpluturi savuroase...
Franța, Mietesheim
...Condiment tradițional italian, Pesto cu Busuioc se potrivește de minune cu paste și gnocchi. Această rețetă reinterpretată folosește exclusiv produse din agricultura ecologică. 100% vegan, acest pesto cu busuioc nu conține brânză sau alte produse de origine animală. Gustul său proaspăt și original provine din bucățile de nuci de caju măcinate, amestecate cu ulei de măsline și frunze de busuioc...
Franța, Ascain
...PUNCTELE CHEIE Caracteristici Apéritiv pe bază de must de măr, rachiu sagarno și 4% vin roșu basc AOC Irouleguy. Are 17% Alc.vol. Ambalare Sticlă de 75 cl, capac cu filet. Punctul de vedere al maestrului de pivniță: Culoare strălucitoare, vermilon. Taninurile moi ale mărului aduc rotunjime și lungime în gură. Irouleguy lasă note de ardei uscat și montane. Sugestii de degustare Servit bine răcit, ca aperitiv pentru a însoți orice stil de pintxos. Și de ce nu, ca desert cu un tort basc sau un brânză de oaie cu nuci, un tort de ciocolată sau o tartă tatin.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... care prezintă la atac arome fructate de citrice și piersici, în timp ce markerii oxidativi își fac apariția în mijlocul și la finalul gustului, cu note de nuci, alune și curry. Întregul este foarte bine echilibrat, gustos și va fi un companion ideal pentru brânza comté maturată, carne albă și pește cu sos cremă sau chiar pentru bucătăria exotică! Conținut: 75cl Tip: Vin Alb Culoare: 75% Chardonnay, 25% Savagnin AOC: Arbois Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2033 Temperatura de servire: 11-13°C...
Franța, Champier
... și utilizările variate. Le puteți consuma singure sau le puteți folosi în muesli, brânză de vaci, smoothie-uri sau umplute cu nuci, migdale… MULTITUDINE DE BENEFICII! Dattele bio branchate sunt pline de beneficii. Sunt bogate în fibre, potasiu, magneziu, calciu, vitaminele C, E, B1, B2, B3, B5, B6 și K, și în aminoacizi. SNACK BIO IDEAL! Dattele sunt folosite de mai bine de 4000 de ani ca singurele provizii de călătorie de către nomazi, deoarece sunt foarte nutritive. Greutate: 600 g...
Regatul Unit, Sheffield
... specializate pentru patiserie - Lame de tocat - Cuțite pentru curățat legume - Lame pentru feliat și tăiat cuburi - Cuțite pentru ambalare în flux - Lame pentru mașini de ambalat. - Cuțite pentru sigilarea tavilor - Cuțite pentru tocător de boluri - Cuțite pentru tăierea alimentelor extrudate - Tăietori de nuci - Tăietori de ceapă - Tăietori de pizza - Cuțite pentru tăiat brânză...
Spania, Fuente el Fresno
...Alimente selectate cu producție limitată: Ulei, nuci, leguminoase, brânză Manchego, gemuri și sosuri, gustări, cafea...
Germania, München
... exportul către multe țări. Aspectul său este de un galben închis până la aproape verde măsliniu și are foarte multe țepi care pot provoca răni. Dar ceea ce face ca achiziția de Durian să fie cu adevărat specială este mirosul său. Este o combinație între brânză foarte coaptă și terpentină, care ne lasă pe europeni fără suflare. Multe persoane sunt descurajate să încerce sau să cumpere acest „fruct vomit”. Dar gustul este unic. O aromă moale și delicată de vanilie cu un strop de migdale sau nuci, care în postgust lasă o notă de banană până la ananas.
Spania, Santiago De Compostela
...Culoare rubinie intensă cu nuanțe frumoase de purpură; are gust de prună, stafidă, miere și mentă. Recomandat în special pentru a fi băut cu nuci; mese cu legume uscate; pește în sos; carne precum rață sau iepure; bucăți de carne; brânză și unele deserturi.
Germania, Türkheim
...salate Waldorf, brânză, nuci, ciocolată și multe altele, compatibil cu tăietorul de legume GAM! 39,00 EUR plus 19 % TVA excl. costuri de livrare Disc de julienne Celme H2,5 pentru tăietorul de legume GAM, 2,5 mm Disc de julienne/ disc de tăiere H2,5, grosime de tăiere: 2,5 mm, potrivit pentru tăiere julienne cu 2,5 mm, compatibil cu tăietorul de legume GAM! 59,00 EUR plus 19 % TVA excl. costuri...
Spania, Zaragoza
...Ulei de măsline extravirgin cu o fructuozitate medie spre ridicată. Fin, cu un gust amar și o picantitate scăzută spre medie, care amintește de legume, în special roșii și smochine, precum și de banane și nuci. Excelent pentru aperitive din pește și hribi, salate, pește copt, fiert și la grătar. Salate delicate sau cele bogate în arome de unt, sosuri, produse de patiserie, brânză și carne roșie.
Grecia, Thessaloniki
... pentru produsele noastre. Avem procese stricte de control al calității pentru a ne asigura că fiecare produs care părăsește facilitățile noastre îndeplinește standardele stricte de gust, textură și calitate. Indiferent dacă sunteți o afacere de retail sau o afacere de catering, avem produsul și dimensiunea de ambalare potrivită pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Alegeți-ne pentru substituentele de brânză și produsele de brânză vegană de cea mai bună calitate, cu un gust optim și ecologice.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play