Germania, Heidelberg
...Beri de ienupăr au un gust unic, de pin, care este adesea folosit pentru a aromatiza carnea, în special vânatul, și în producția de gin. Ideal pentru marinade, sosuri și aplicații culinare.
Italia, Trepuzzi
...MÁGICO este un gin produs în Italia de PEDRO FERREIRA. La vedere, culoarea sa variază de la un albastru intens la lila, irizant chiar și în lumina soarelui. La nas, are arome uscate cu nuanțe proaspete. Pe palat, este fructat. PROCESARE 24 de ore de infuzie duc la o distilare tripla în alambicuri tradiționale pentru fiecare ingredient botanic, inclusiv boabe de ienupăr, coriandru, coajă de portocal și floarea Clitoria Ternatea. Întregul proces de îmbuteliere se face manual. Capacitate: 70cl - 40%vol...
Germania, Bad Bramstedt
...Boabele uscate de ienupăr sunt folosite pentru a condimenta multe preparate cunoscute și sărate. O notă intensă și condimentată face ca boabele de ienupăr să fie ideale pentru prepararea marinadelor și sosurilor, precum și pentru murat. Boabele de ienupăr sunt de obicei utilizate uscate. Condimentul uscat are un aromă puțin mai intensă decât boabele proaspete. Ca și condiment, le poți folosi în...
ufs.country_names.RU, Moscow
... alcoolului, uleiului și a mustului pentru curtea regală. Ingrediente Boabe de ienupăr Utilizare pentru Folosire ca condiment pentru preparate din carne și pește. De asemenea, utilizat în prepararea băuturilor și marinadelor. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 7,5 Grăsimi (g / 100g)… 5,5 Carbohidrați (g / 100g)… 57 Valoare energetică (kcal / 100g)… 310...
... de trandafir galben - Fire de ardei iute roșu - Inele de ardei iute roșu - Ardei iuți roșii - Floare de hibiscus - Floare de nalbă - Boabe de ienupăr - Anason stelat - Boabe de piper roz - Coajă de grepfrut tăiată Siropuri / arome de piure produse natural la rece: - Cireșe acrișoare - Grepfrut - Zmeură - Lămâie - Fructul pasiunii - Căpșuni - Portocală - Castravete Contactați-ne astăzi!
Albania, Elbasan
... melisă, flori de mușețel, frunze de cimbru, frunze de rozmarin, frunze de hedera helix, frunze de salvie, boabe de ienupăr, verbină, flori de trifoi roșu etc. Sunteți bineveniți să solicitați orice altă informație. Vă mulțumim pentru atenție.
Macedonia de Nord, Bitola
PRODUSELE NOASTRE: - Ciuperci congelate, uscate - Legume și fructe proaspete congelate - Boabe de ienupăr - Nuci - Aronia - Afine Konkordia este certificat organic. Avem uscătoare și mașini de curățare, inclusiv benzi de sortare manuală în funcțiune. Uscăm ciuperci sălbatice precum Porcini, Chanterelles, Boletus Luteus și morcovi. Oferta noastră de ciuperci uscate include: •Ciuperci de pădure (Boletus edulis) •Ciuperci de pădure (Chantarellus cibarius) •Morcovii (Morchella conica) •Ciuperci de unt (Boletus luteus)...
Italia, Chatillon
... Mutellina, infuzat imediat după recoltare. Alături de clasicul „Rezervat prietenilor”, gama se încheie cu „Genepy cu miere”. În Valle d'Aosta, marca Vertosan este cunoscută și pentru amaro „Ciardon”, obținut din infuzia de cardo mariano, cunoscut pentru funcțiile sale depurative. De asemenea, foarte atrăgător este „Lichiorul de Pino Mugo”, o specialitate cu un gust foarte aromatic, excelent și cald în serile reci de iarnă. Gama este îmbogățită de ginul alpino de la Vertosan, Vergin: boabe de ienupăr, flori de genepy, alte botanice alpine, toate împreună într-un produs unic pentru arome și gust.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play