Italia, Belpasso
...Prăjiturile Paste di Mandorla sunt biscuiți preparați pe bază de marțipan sau Pasta Reale, numită astfel pentru că este "demnă de un rege." Aceste biscuiți cu pastă de migdale sunt un adevărat tezaur al tradiției cofetăriei siciliene, având o origine veche. Există mai multe variante ale Pasta di Mandorla, cum ar fi cele preparate cu fistic, portocale, lămâi sau alune. De asemenea, disponibile pentru linia de patiserie, la vrac.
Spania, La Llagosta-Barcelona
...CU ACEASTĂ MAȘINĂ, VEȚI FI CAPABILI SĂ FACEȚI : Găluște pentru ceai, genoise, bezea, prăjituri cu prune, prăjituri de casă, perrunillas, mantecados, polvorones, alfajores, biscuiți cu cremă, cookies, madeleine, genoise, macaron, cupcakes, biscuiți cu pastă de migdale, limbi de pisică, etc. - O producție uniformă și rapidă, evitând să pedepsim aluatul sau să-i alterăm caracteristicile naturale...
Franța, Pessac
...Biscuiți, deserturi și prăjituri tradiționale. Papassini, tirikas, macarons, amarreti, nugat, torron...
Italia, S.spirito Di Bari
...Migdalele din Puglia sunt obținute din semințele migdalului (prunus dulcis), supuse procesului de decojire, selecție atentă și calibrare. Migdalele sunt utilizate pe scară largă în prepararea dulciurilor precum: turroni, confetti, torturi, biscuiți, amaretti. Sunt bogate în proteine, vitamine (în special din grupul B și vitamina E), aminoacizi esențiali, acizi grași nesaturați și săruri minerale...
Franța, Appietto
...Coffret cadou conținând 1 pachet de Canistrelli cu migdale 350g, 1 borcan de pastă de tartinat cu canistrelli "clasic" 180g și 1 cană "Viața e prea greu, mă retrag în Corsica". Acest coffret permite descoperirea mai multor produse de la Biscuiteria d'Afa și păstrarea unei amintiri frumoase din Corsica. Va fi, de asemenea, un cadou ideal pentru a-i face plăcere celor dragi. Greutate: 530g...
... umplutură din pastă de migdale într-un magazin din San Gimignano. Deși se crede că originea sa se află în Persia (actualul Iran) și că a fost introdusă în Europa de către turci, ungurii și italienii își dispută paternitatea. Ar fi apărut în secolul al VIII-lea în Orient, unde era dulcele haremului. Numele Marzipan ar proveni de la numele monedei Mauthaban, care era în circulație în orașul Bizanț. Greutate netă: 140g...
Franța, Objat
... : 18€ în cutie transparentă sau 20 de bucăți în cutii metalice 20€ (cutie pentru zahăr) Ingrediente: pudră de migdale, zahăr pudră, albuș de ou, pudră de cacao, cocos ras, arome naturale: fistic, căpșuni, zmeură, pară, lămâie, lychee, violetă, afine, speculoos, caramel cu unt sărat, pastă de nuci, coloranți: sfeclă, beta-caroten, clorofilină.
Germania, Wiesbaden
...biscuiți sicilieni cu migdale originale, cu un miez moale de marzipan. Fără gluten, fără lactoză și chiar fără lapte, sunt pur și simplu o dulce atracție în diferite sortimente: Biscuiții pentru adevărații cunoscători. Nu este doar un biscuit, ci mai degrabă o mică bucată de tort și un balsam pentru suflet. Cu o consistență minunat umedă și pur și simplu delicioși, biscuiții noștri fără gluten din migdale sunt fabricați exclusiv din migdale siciliene de înaltă calitate. fără gluten: fără lapte...
Italia, Caltagirone
Barul patiserie Zagara este răspunsul perfect pentru cei care doresc prăjituri delicioase, preparate cu ingrediente naturale. Torturi pentru ceremonii, patiserie pentru bufet și multe altele, pentru orice tip de eveniment. Vânzăm în Italia și în străinătate produsele noastre tipice siciliene: Paste de migdale, colorelle, biscuiți artizanali și multe altele. Oferim servicii de catering pentru...
Suntem o companie din Provincia Lecce care oferă produse de patiserie de înaltă calitate, în special prăjituri din pastă de migdale, produse artizanal cu ingrediente sănătoase și naturale, fără adăugarea de conservanți. Piața noastră este națională și internațională, deoarece exportăm până în Japonia. Avem o gamă care variază de la panettone la biscuiți, de la porumbei la cupeta. Prin urmare, vă...
... știut să păstreze tradițiile vechi și valoarea inimitabilului său patrimoniu de rețete și arome. Produse congelate. În plus, producem produse de raion NEcongelate, cum ar fi Brik de lapte de migdale fără colesterol, fără lactoză, fără gluten, gata de băut; vinuri clasice și aromatizate cu migdale, siciliene D.O.C. de înaltă calitate certificată, biscuiți, paste de migdale, Babà în sirop de rom în...
Belgia, Bornem
Vermeiren produce speculaas în toate formele sale: de la celebra pastă de speculoos, la speculoos bio, speculoos fairtrade și speculoos fără zahăr adăugat, până la speculoos cu bucăți de ciocolată și speculoos cu migdale. Fiecare găsește ceva pe placul său, dar mereu cu gustul delicios al speculoos-ului artizanal, fără arome sau conservanți. Vermeiren folosește exclusiv ingrediente naturale și...
...Cornetificio Fiorito s.a.s. de Cacciapuoti & C. se află în Napoli și este un producător cu vânzare en-gros de produse alimentare de patiserie (cornete, cornettoni, brioșe, bananine, biscuiți din aluat fraged, biscuiți din pastă de migdale) și rosticerie (taralli, danubio, hot dog, freselle, bruschette, saltimbocca).
Turcia, Konya
... biscuiți din centrul Anatoliei. Biscuiții produși în mașini și cuptoare semi-automate sunt încă cunoscuți de oamenii care sunt considerați „istorie vie”. Pe lângă varietățile de rahat produse, au reușit să devină lideri în domeniul dulciurilor din Konya și din regiune, oferind servicii comunității locale cu bomboane colorate de fondant cu aromă de trandafir, pastă de migdale și diverse arome de...
Italia, Siracusa
Producție și vânzare en-gros de dulciuri tipice siciliene, pastă de migdale, biscuiți cu unt, cannoli, tarte, chifle pentru lapte de migdale...
Țările populare pentru acest termen de căutare