...Polifenolii sunt nutrienți bioactivi găsiți doar în plante și alimente vegetale, în special legume, fructe, ierburi, condimente, nuci, semințe, leguminoase, cafea și ceai. Există diferite tipuride polifenoli, cum ar fi flavonoidele, acizii fenolici, lignanii și stilbenele.
Benfida Flavo este o combinație de extracte foarte standardizate de legume, fructe, ierburi și plante. Datorită compoziției...
... principale de corpuri cetonice. Mai întâi, corpul va produce Acetoacetat (AcAc), apoi îl va transforma în Betahidroxibutirat (BHB) și, când există suficient BHB, restul se va transforma în Acetonă, pe care o expirăm sau o eliminăm prin urină.
Nuci pure de alune: Foarte bogate în Vitamina E
Ulei de macadamia: bogat în Omega 7 (acid palmitoleic)
SKU: 5430002193014
care Polyol: 11,2g
Energie: 441Kcal, 1846kJ
Grăsimi totale: 39,8g
care Grăsimi saturate: 20,4g
Carbohidrați: 17,4g
care Zahăr: 5g*
Proteine: 11,9g
Sare: 0,0g
Fibre: 27,9g
Combinație de îndulcitori naturali: Thaumatin, Riboză și Eritritol...
...Pentru o bună menținere a sănătății dumneavoastră
Acizii grași polinesaturați, cum ar fi Omega 3 și Omega 6, sunt necesari pentru funcționarea organismului. Aceștia se găsesc în cantități mari în anumite tipuride pește și în nuci. Se recomandă, în general, suplimentarea cu omega 3 pentru femeile însărcinate.
Bioléine conține Omega 3 și contribuie la menținerea sănătății dumneavoastră...
... și accesorii pentru brutari, patiseri și magazine specializate în pâine, cum ar fi tipuride făină; zaharuri; drojdii; produse lactate și de ou procesabile; unt și grăsimi; îmbunătățitoare pentru pâine; agenți de legare; ciocolată și figurine decorative; stafide și fructe din conservă; umpluturi și toppinguri; nuci și semințe; produse congelate; paste; pâine, ingrediente pentru pâine, baghete...