Belgia, Nivelles (thines)
...Mașini de producție: Linie de producție semi-automată sau automată: Plasarea unui injector pe un cuptor de tip TH. De la 6000 de vafe pe oră Acest tip de instalație poate fi automatizat folosind un robot de colectare și o spirală de răcire.
Belgia, Wingene
... cu alte grăsimi sănătoase, cum ar fi untul de cacao pur și uleiul MCT. Pentru a crește aportul nostru de colagen, am îmbogățit untul de arahide cu un colagen multi, inclusiv colagen de tip I, II, III, IV, V și X. Tartinabil pentru pâinici sau pâini cu nuci – Sos pentru legume în timpul unei gustări de după-amiază – O bază de sos Apero pentru biscuiți cu semințe – O cană de granola cu arahide și...
...Tehnica: Mediul de ambalare de tip „Flow Pack” constă în acoperirea produsului cu un film transparent sau imprimat, închis prin termosudare. Produsul, așezat pe o bandă transportoare, este introdus mecanic în filmul de ambalare. După sudura longitudinală și laterală, acesta se află prins într-un fel de pachet. Această tehnică este utilizată în principal pentru ambalarea produselor la unitate, în special pentru biscuiți sau batoane de ciocolată. Ai nevoie de o soluție de ambalare Flow Pack? Beneficiază de expertiza L’Atelier și solicită-ți oferta online!
Belgia, Herentals
... pretipărită - injecție de gaz - sistem de vid - sistem de dozare pentru produse în vrac sau lichide - bandă de transport pentru ieșire - mașină din oțel inoxidabil în execuție IP 65 Output: până la 50/minut (în funcție de tipul de mașină) Ideal pentru ambalarea produselor în vrac (nuci, biscuiți, chifteluțe, fructe și legume proaspete, piese tehnice, ...) precum și a produselor lichide (sosuri, supe, dressing-uri, ...)...
...Ambalajul individualizat. Tehnica : Împachetarea de tip „Flow Pack” constă în acoperirea produsului cu un film transparent sau imprimat, închis prin termocontractare. Produsul, așezat pe o bandă transportoare, este introdus mecanic în filmul de ambalare. După sudura longitudinală și laterală, acesta se află prins într-un fel de pachet. Această tehnică este utilizată în principal pentru ambalarea produselor la unitate, în special pentru biscuiți sau batoane de ciocolată. Ai nevoie de o soluție de ambalare Flow Pack? Beneficiază de expertiza L’Atelier și solicită-ți oferta online!
Belgia, Seneffe, Belgique
... și produse de patiserie, biscuiți, materii prime pentru brutărie și înghețată (toppinguri, compuși și preparate din fructe), produse lactate, produse de tip lactat pe bază de soia sau orez, deserturi, margarine, uleiuri aromatizate, uleiuri de gătit, băuturi răcoritoare, bere, lichioruri și aperitive, băuturi calde (ceai, cafea etc.), sosuri și condimente, preparate gata făcute, produse parafarmaceutice etc. De la note generice la note inovatoare, aromele noastre sunt de asemenea disponibile în versiuni halal și/sau kosher și sunt bio-compatibile.
Belgia, Genval
La chocolaterie Molitor vizează în primul rând profesioniștii și sectorul Horeca. Specialități: 70 de tipuri de praline, trufe (cu Grand Marnier) și manonuri adevărate. Compania lucrează mult prin învelire și acordă o atenție deosebită calității umpluturilor sale. Ciocolățile Molitor sunt distribuite în hoteluri, restaurante, săli de spectacol, brutării și ciocolaterii, magazine Deli de tip catering,... De asemenea, colaborează cu producători de biscuiți care își învelesc produsele în ciocolată adevărată.
Țările populare pentru acest termen de căutare