Belgia, Plombières
...Pudra de zer dulce este o pulbere care a fost supusă uscatului prin pulverizare și are o natură liber curgătoare. Aceasta este obținută prin eliminarea apei din zerul dulce lichid, care este un subprodus semnificativ obținut în timpul producției de brânză tare. *produse mai standardizate sunt disponibile...
Belgia, Acremont
La bergeria d’Acremont este specializată în creșterea oilor pentru lapte. Oferă o gamă largă de produse: lapte de oaie crud, iaurt natural, iaurt cu fructe, iaurt de băut, tzatziki, brânză proaspătă, brânză proaspătă cu ceapă verde, crottin din lapte de oaie, ricotta, zer, fetarella, budincă de vanilie, orez cu lapte, gem de lapte, gouda de oaie, miel, bècherin, bleu de scailton, înghețată, carne de oaie, săpunuri,… Pentru recepțiile, deserturile și mesele cu brânză, putem pregăti platouri cu brânză.
Belgia, Bree
Fabrelac este o fabrică modernă de produse lactate specializată în producția de produse de înaltă calitate, destinate procesării ulterioare sau ingredientelor pentru alte aplicații industriale. Gama noastră include Mozzarella, derivate din zer, smântână etc. În plus, producem sub numele Purtutti și Kiriti delicioasa mozzarella di Buffalo și brânză de salată (tip feta), atât din lapte de vacă...
Belgia, Kallo (beveren)
... oferă sunt: ingrediente pentru brânză: mozzarella și brânză cheddar pentru toppinguri de pizza sau felii, amestecuri de brânză rasă; ingrediente pe bază de lapte praf pentru utilizare în prepararea formulei pentru sugari, ciocolată, bomboane și biscuiți, înghețată, pâine și patiserie, UHT, iaurt sau brânză; ingrediente pe bază de grăsime de unt; ingrediente din zer.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play