Produția unei beri de terroir artizanale, fabricată cu produse naturale regionale. Orzul este cultivat de doi agricultori pe terenurile satului, la 1 km de berărie, și este transformat în malț la malteria Château, situată la 7 km de Basècles. Hameiul provine parțial din plante de hamei cultivate pe terenurile berăriei. Lemnul, patrimoniul istoric al site-ului, va fi folosit pentru fabricarea butoaielor la berărie. Alegerea s-a îndreptat spre plop, copacul din Hainaut. Berile noastre: La Diôle și la Basèque.
Mediul natural virgin și protejat și amplasarea berăriei De Block, puritatea materiilor prime și a straturilor de sol, dedicarea, răbdarea și măiestria în secretele sale mici și mari, transmise din generație în generație, contribuie la gama de beri a berăriei De Block, cum ar fi: Satan Gold, Satan Red, Dendermonde, Kastaar.
Celebrele noastre beri: Sint Canarus Tripel, Potteloereke și Maica Domnului din Gottem. Vă invităm să vizitați una dintre cele mai mici berării din lume. În fiecare duminică, sala noastră de degustare este deschisă pentru vizitatori individuali între orele 11:00 și 20:00. În grup (min. 20 de persoane - max. 50-60), ne puteți vizita întotdeauna cu o programare prealabilă.
...% fermentare joasă. Locația Berăriei RODENBACH din Roeselare: 100% fermentare mixtă. Locația Berăriei BOON din Lembeek (50 / 50 JV): 100% fermentare spontană. Aceasta este, în esență, o berărie de beri de fermentare înaltă din Brabant sub marca PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale și PALM Green) și este astfel lider de piață în Benelux în segmentul berilor amber. Achiziția Berăriei De Gouden Boom din Bruges în 2001 a extins oferta de beri de fermentare înaltă în segmentul berilor de degustare cu BRUGGE Tripel și berile de mănăstire de la STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond și Tripel).
Belgia, țara berii, și din 1894, casa Brauerei Bavik. De mai bine de un secol, clădirea înaltă a berăriei caracterizează zona rurală Bavikhove din Flandra. Aici, Brauerei Bavik produce o gamă bogată de beri și băuturi răcoritoare. În spatele succesului acestei berării independente se află familia De Brabandere. Pe lângă tradiționala Pils, Brauerei Bavik mai are multe de oferit... Există gama de beri de masă Bavik Dinner Beer. Cu cele două sale varietăți, Blond și Faro, se află zilnic pe multe mese de bucătărie. Familia se încheie cu Bavik Triple Bock, Bavik pony-stout și Fancy.
Brouwerij Strubbe produce Vlas Kop, Edel-Brau din Ichtegem, Kriekenbier, Wittoen, Oud Bier, Houten Kop, Dikke Mathile, Strubbe Pils, De Couckelaerschen Doedel, Keyte Oostendse Tripel, Pilsen, Keyte-Dobbel-Tripel. În prezent, Brouwerij Strubbe își exportă berile până în Japonia, Statele Unite, Germania, Italia și Olanda.
La Brasserie des Géants îmbină tradiția și tehnologiile pentru a produce beri de fermentație înaltă, bogate în arome și respectând cele mai stricte norme de calitate și igienă alimentară. Beri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Berile noastre sunt fabricate exclusiv din materii prime de calitate (malț, hamei, apă pură și drojdie). Ele sunt complet naturale și nu conțin aditivi. Refermentarea în sticlă sau în butoi le conferă un efervescent 100% natural.
La Brasserie d’Orval, situată în incinta Abației, a fost înființată în 1931 pentru a finanța imensul proiect de reconstrucție a Orvalului. Încă de la început, a angajat forță de muncă laică, primul maestru berar, Pappenheimer, fiind cel care a creat rețeta de fabricație. Politica comercială a berăriei este adaptată valorilor trăite de comunitatea monastică. Veniturile mărcii sunt dedicate lucrărilor sociale și întreținerii clădirilor. Berea Orval este compusă din apă de izvor, orz „două rânduri de primăvară” maltat, hamei aromatici și zahăr candi lichid.
Brouwerij Oud Beersel, înființată în 1882, este situată în Beersel, la 10 km sud-vest de centrul Bruxelles-ului. Este una dintre ultimele berării autentice de lambic din Belgia și este cunoscută pentru lambicul său produs în mod artizanal și conform tradiției vechi. Berile noastre: Bersalis Tripel, Bersalis Kadet, Oude Geuze Oud Beersel, Oude Kriek Oud Beersel, Framboise Oud Beersel.
În 1986, familia Van Honsebrouck cumpără castelul din Ingelmunster și lansează, trei ani mai târziu, Kasteelbier Donker, inspirat de celebrele beri de mănăstire. În 1995, gama Kasteel este extinsă cu un Tripel. Cu Xavier Van Honsebrouck, a cincea generație preia conducerea berăriei.
Braseria Caracole produce în mod tradițional 4 beri belgiene de caracter: Caracole, Troublette, Saxo, Nostradamus. Situată în Falmignoul (Dinant) într-o clădire pitorească datând din secolul al XVIII-lea, braseria își deschide porțile în fiecare sâmbătă după-amiază sau pe bază de programare pentru vizite ghidate și degustări. Oferim numeroase servicii la cerere, cum ar fi fabricarea berii la comandă, închirierea sălii noastre pentru evenimente etc.
Délimat este o marcă de Délisalades, înființată în 1994, care răspunde cerințelor restauratorilor, cafenelelor sau comunităților din Valonia. Délimat repară, instalează sau creează universul dumneavoastră, fie că este vorba de barul sau bucătăria dumneavoastră. Oferă o gamă de echipamente Horeca, echipamente inox personalizate sau standard pentru bucătăria de mari dimensiuni. Fie că este vorba de...
... de comunie, standuri de târg,... până la cele mai mici detalii cu decorațiuni în toate stilurile posibile.
O umbrelă sau un cort de petrecere? Amenajarea vestiarului sau pereți despărțitori? Un bar cu instalație de bere? Iluminat ambiental sau lumânări? Toate necesitățile dumneavoastră pentru petrecere sunt disponibile pentru închiriere la Picobello!
Situată în Bierghes (Rebecq), în valea Senei, Gueuzerie Tilquin este singura gueuzerie din Valonia. O gueuzerie, sau Geuzestekerij în olandeză, este o întreprindere de amestecare a Gueuze-ului în stil tradițional (sau Oude Geuze). Musturile proaspăt fermentate sunt cumpărate de la diferiți producători din regiune (Pajottenland și Bruxelles) și sunt puse în butoaie de stejar pentru fermentare și...