Belgia, Gent
Facem delicioase confituri și paste de ciocolată artizanale Compania de familie „Rabeko Products” a fost înființată în 1997 pentru fabricarea confiturilor artizanale. În prezent, producem 14 tipuri de confituri artizanale cu zahăr, 8 fără zahăr și 6 confituri Extra Light cu un conținut foarte scăzut de carbohidrați (4,9 kcal per 100 g). Toate confiturile noastre fără zahăr și confiturile Extra...
... magazine mari și sectorul de catering. ECC se profilează puternic ca partener pentru principalii producători de ciocolată din țară și din străinătate. ECC este de asemenea un furnizor cunoscut și apreciat de produse cu marcă privată. Igiena alimentară și siguranța alimentelor sunt priorități de top pentru ECC NV. ECC este, de asemenea, certificat pentru producția de produse BIO, NOP și Kosher parve.
Compania noastră a fost înființată în 1974, producem ciocolată de înaltă calitate care conține doar ingrediente naturale, fără OMG-uri sau uleiuri adăugate. Filosofia noastră comercială se bazează pe o relație de încredere, pe termen lung, cu toți clienții noștri. Colaborăm cu magazine de lux din întreaga lume: 80% din producția noastră este destinată exportului. Ciocolata noastră poate fi găsită...
Belgia, Wauthier-Braine
... delicioase și inovatoare. Toate produsele din gama Tohi sunt exclusiv din agricultură biologică certificată. Selectate pentru calitatea lor excepțională, ingredientele noastre incorporate în inima ciocolatei dezvăluie gusturile lor subtile și adevărate. Tohi respectă ecologia. Fabrica de ciocolată este, de asemenea, certificată CO2 neutră. Tohi produce ciocolate garantate. Controalele de calitate - tehnice și organoleptice - sunt efectuate la fiecare etapă a procesului de fabricație. Ciocolatele Tohi sunt, așadar, certificate Fair Trade.
Barry Callebaut este cel mai mare producător de ciocolată din lume. Portofoliul de clienți al Barry Callebaut include multinaționale, produse de marcă naționale și utilizatori artizanali de ciocolată (ciocolatieri, patiseri, brutari și furnizori de catering). Pe lângă fabricare, compania efectuează și cercetări în domeniul rețetelor de ciocolată: în ultimii ani, de exemplu, au lansat ciocolată prietenoasă cu dinții: ciocolată cu un nivel ridicat de antioxidanți (vândută sub marca Acticoa).
Belgia, Bredene
Natrajacali este o filială belgiană a Natra, un producător spaniol de produse din ciocolată care activează la nivel mondial. Natrajacali este situată în Bredene (lângă Oostende) și produce diverse produse din ciocolată: fructe de mare, praline, bare și tablete de ciocolată. Această unitate de producție a fost înființată în 1988 și de atunci a crescut pentru a deveni un producător de ciocolată cunoscut, unde aproximativ o sută de angajați se ocupă de producția și distribuția de produse din ciocolată de calitate.
Belgia, Evergem
Dacă ești în căutarea unei ciocolate sănătoase și corecte, atunci ești la locul potrivit! Specialitățile noastre de ciocolată sunt: ciocolată fără zahăr adăugat (maltitol), ciocolată pe bază de extract de Stevia, ciocolată fără lapte, ciocolată bio și ciocolată fair-trade. În plus, mai producem și multe alte tipuri de ciocolată la cererea ta.
Maestru chocolatier belgian, François Deremiens vă urează bun venit. Avem soluții la orice scară pentru a răspunde cel mai bine așteptărilor din sfera afacerilor. Sunteți angrosist sau distribuitor, vă putem oferi o soluție de parteneriat. Dacă doriți, personalizăm de asemenea cadourile dumneavoastră (ciocolată, ambalaje...). Pentru mai multe informații, consultați site-ul nostru. Ne va face plăcere să analizăm cererea dumneavoastră gratuit și fără angajament.
Belgia, Brugge
Ciocolata cu universul său de arome și gusturi este delicioasă, irezistibilă și cu adevărat stimulatoare. Poate păcătoasă, dar mai presus de toate, este o dependență nealterată, pură și pasională. Toate acestea le găsiți la Kathy Brugge!
Belgia, Ghislenghien
Belvas, cacao pur pentru ciocolate adevărate. Una dintre puținele ciocolaterii corecte din Europa, ciocolata de înaltă calitate produsă este etichetată Max Havelaar. De asemenea, s-a orientat spre bio: praline și ciocolată fără zahăr cu arome autentice, ingrediente pure și de calitate (doar Stevia, Maltitol și zaharuri naturale prezente în cacao și alune). Deviza noastră: doar natural, atât...
Belgia, Comines
Din 1923, ne dedicăm întreaga noastră expertiză realizării de ciocolată belgiană de cea mai bună calitate. O bucată din ciocolata noastră sau una dintre pralinele noastre este întotdeauna un moment de adevărată plăcere pentru orice iubitor de ciocolată. La Libeert, fuzionăm tradiția de familie cu expertiza, bazându-ne pe cele mai recente tehnici de producție pentru a crea o delicatesă din 100% unt de cacao pur, conform unei rețete de familie al cărei secret este bine păstrat.
Belgia, Beerse
Ciocolata este pasiunea noastră! Chocolaterie Matthé folosește ciocolată de tip couverture cu 100% unt de cacao, care asigură un gust inegalabil. Chocolaterie Matthé este sinonim cu măiestria de trei generații. Datorită abordării orientate spre client, a fost înființată și o secție separată de ambalare. Astfel, ciocolateria răspunde cererii în creștere pentru produse gata de utilizare, care pot...
Belgia, Habay-La-Neuve
Deschis din februarie 2003, și inițial numit Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier continuă să se depășească pentru a vă face să descoperiți noi arome... Atelier-magazin unde sunt produse artizanal mai multe zeci de sortimente de ciocolată. Descoperiți amestecuri interesante de ceaiuri, condimente, gemuri sudice și fructe cu ciocolată.
Carline aduce împreună inovația, rafinamentul și măiestria într-o gamă unică și versatilă de produse din ciocolată. Acordăm cea mai mare atenție selecției materiilor prime, dintre care multe sunt fabricate exclusiv pentru noi. Astfel, acoperirile noastre de ciocolată conțin doar unt de cacao autentic și vanilie naturală. Rețetele noastre sunt continuu rafinate și aplicate cu precizie de către...
... palatul cunoscătorilor, sunt selectate cele mai bune soiuri de cacao și materii prime de înaltă calitate. Ingrediente garantate fără OMG. Ciocolată etică și durabilă, cu unt de cacao pur și fără grăsimi vegetale adăugate. Lapte integral și unt proaspăt de la fermă. Corné Port-Royal este o rețea de aproximativ douăzeci de magazine în Belgia și 15 în Franța. Vă oferim o gamă largă de varietăți de praline.
Belgia, Gosselies
...Se folosesc doar ingrediente de calitate superioară și 100% unt de cacao pur pentru a le elabora. Perfecțiunea, diversitatea formelor și delicatețea excepțională a aromelor create au contribuit la renumele național și internațional al produselor sale, întotdeauna fabricate cu cel mai mare respect pentru tradiție, calitate și servicii. Ciocolățile BRUYERRE nu conțin conservanți. Pentru a satisface gusturile cele mai îndrăznețe ale iubitorilor de ciocolată, maeștrii ciocolatieri sunt constant în căutarea unor noi asocieri de arome. Bruyerre sau pasiunea pentru ciocolată.
Belgia, Gent
cacaOh! este într-o căutare neobosită de noi ingrediente, arome și creații. Procesul de producție tradițional, boabe de cacao prăjite și măcinate, compunerea ciocolatei adevărate: cacao, unt de cacao și, desigur, vanilie. Alegerea ingredientelor naturale, selectate cu subtilitate, care fiecare își aduc propriul caracter produselor noastre de ciocolată belgiană: delicioase, autentice și cu o notă surprinzătoare.
Belgia, Oostende
Numai cele mai pure ingrediente, asta se simte! Gustul divin al deserturilor Herman începe cu materii prime de înaltă calitate. De aceea, folosim doar cele mai bune ingrediente cu un raport excelent calitate-preț. Coloranții, conservanții și aditivii nu sunt adăugați în produsele noastre. Lucrăm exclusiv cu ciocolată belgiană cu 100% unt de cacao (ambao), smântână adevărată, proteină pură și...
Belgia, Manaihant-Battice
... delicii. Pentru a vă face să vă lingiți degetele de ciocolată… O gamă largă de praline de ciocolată, praline cu mari lichioruri, mendiants, trufe, tablete umplute sau nu, creme tartinabile, bușteni din pastă de migdale acoperiți cu ciocolată, limbi de pisică autentice, adevărate paste de fructe, florentine, figurine de sezon umplute sau nu (Moș Nicolae, Paște, …), … și chiar articole garantate fără zaharuri adăugate!
Belgia, Lokeren
...Pralin'Art produce praline de cea mai bună calitate pe bază de ciocolată belgiană cu 100% unt de cacao, vanilie naturală și fără grăsimi adăugate. Umplutura noastră de alune de pădure conține minimum 35% alune, iar în celelalte umpluturi nu se folosesc grăsimi hidrogenate, care sunt de asemenea libere de acizi grași trans. Toate aromele adăugate sunt naturale. Compania lucrează din 2005 conform standardelor de calitate ale 'standardului internațional pentru alimente' (IFS).
Belgia, Angreau
Artizanul ciocolatier Druart prezintă o nouă "generație de praline", o "generație de bun gust". Pralinele Druart nu dezamăgesc niciodată, materiile prime din care sunt compuse provin, prin sosiri regulate, de pe cele mai bune piețe. Acestea sunt controlate înainte de integrarea în fabricația noastră. Este garanția "calitate și prospețime" a Ciocolatei Druart. În plus, excluderea tuturor materiilor...
Belgia, Kruibeke
Ciocolaterie: praline artistice și articole de sezon (Crăciun, Ziua Îndrăgostiților și Paște).
Înființată în 1956, The Belgian Chocolate Group este un furnizor și exportator consacrat de produse de ciocolată de înaltă calitate, la prețuri atractive. Gama noastră variată de produse include, printre altele, coji de ciocolată, trufe de ciocolată, praline, bare de ciocolată, figurine din ciocolată, precum și produse inovatoare, cum ar fi medaioane, trufine și gogoși din ciocolată. Colaborăm cu distribuitori exclusivi în peste 70 de țări.
Belgia, Aartselaar
...GBS oferă produse de ciocolată în ambalaje de lux pentru clienți din întreaga lume: praline, trufe, fructe de mare și articole sezoniere 'made in Belgium' personalizate pentru nevoile clientului.
Belgia, Dendermonde
Pralinele și produsele de ciocolată artizanale, realizate manual. Private Label: Nu cunoaștem limite! Dezvoltăm produse de ciocolată pentru companii care le comercializează. De ani de zile avem experiența și cunoștințele necesare pentru a produce produse speciale sub Private Label. După cercetări de piață și conform dorințelor clientului, putem dezvolta o gamă extinsă și exclusivă de produse de ciocolată.
Belgia, Fosses-La-Ville
La chocolaterie Chantal Florent este refugiul iubitorilor de ciocolată. Magazinul produce specialități mai delicioase decât celelalte, pe bază de ciocolată Valprona (naturală și fără conservanți): peste 50 de tipuri de praline, prăjituri pe bază de ciocolată, fructe confiate în ciocolată, pastă de tartinat... Dar și produse din zonă. Puteți participa la ateliere de fabricare a pralinelor sau altor specialități din ciocolată (invitați-vă personalul, prietenii, familia (minimum 7 persoane)). Chocolaterie vă propune, de asemenea, creații de ocazie, cum ar fi cele de Sfântul Nicolae...
Belgia, Maasmechelen
Fascinați de gustul delicios, aroma și aspectul ciocolatei, creăm zilnic praline savuroase și alte produse din ciocolată. Ne concentrăm pe arome și culori clasice, bazate pe ingrediente de calitate. Ca ciocolatieri, încercăm să vă surprindem, dragi clienți, cu creații originale pentru sărbători (Paște, Moș Nicolae, Ziua Tatălui și Ziua Mamei, ...). De asemenea, ne place să colaborăm cu dumneavoastră pentru a dezvolta ciocolată personalizată, cum ar fi imprimarea pralinele cu nume, logo sau fotografie, eventual frumos ambalată ca un cadou delicios.
Belgia, Antwerpen
Bossuyt este o brutărie și ciocolaterie. Ei produc: praline de lux artizanale și fără zahăr - praline cu fotografie, figurine din ciocolată - figurine din marțipan, pâine franțuzească - prăjituri cu cafea - petit fours, torturi cu fotografii - torturi de nuntă, torturi de mireasă - torturi de înghețată - torturi de comunie, speculaas, pachete pentru ocazii și, cadouri de afaceri (Moș Nicolae - Paște), petit-fours.
Belgia, Beveren
Delafaille vă oferă dumneavoastră și clienților dumneavoastră o gamă largă de produse din ciocolată (praline, fructe de mare, inimioare, mini-twist,…), acestea fiind ambalate într-o serie atrăgătoare de cutii de cadou, ambalate în hârtie, precum și în cutii elegant imprimate.
Belgia, Schepdaal
De la înființarea sa în 1978, compania noastră de familie „Valentino” a devenit unul dintre cei mai buni producători de praline belgiene făcute manual. Astăzi, la Valentino, lucrăm cu aproximativ 25 de persoane în atelierul nostru de ciocolată din Schepdaal, la 5 km de Bruxelles. Rămânând fideli calității originale și meșteșugului, ne specializăm în crearea de cadouri din ciocolată plăcute și surprinzătoare.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play