Belgia, Wingene
...Inca’cao este un artisan gastronomic care produce ciocolată de lux, având în vedere ingrediente prietenoase din punct de vedere metabolic, accesibile unui public larg. Unde tehnologia alimentară și plăcerea culinară sunt egale. Meșteșug îndrăzneț cu o viziune asupra artisanului. Adunăm ingrediente culinare globale și le transformăm în creații unice. De la respectul și bunăstarea fermierilor de cacao și vanilie, până la creații unice pentru client. O călătorie gastronomică de experiență.
Belgia, Ramsdonk
... trufele acoperite cu fulgi de ciocolată. Asortimentul standard Lemaître conține: 6 varietăți de trufe cu fulgi de ciocolată acoperite cu ciocolată cu lapte în cutie rectangulară ballotin (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Sărat, Ruby) 6 varietăți de trufe pudrate cu acoperire dublă de ciocolată cu lapte în cutie verticală ballotin (Cacao, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp...
Belgia, Bruxelles
... ciocolată (3x28g) 1 cutie de fructe de mare din ciocolată (250g) 1 pastă de tartinat din lapte, alune & speculoos (250g) 1 pachet de cuberdons (200g) Bomboane în formă de cartofi prăjiți (200g) 1 cutie de lux de Napolitani (400g) Ciocolată neagră, migdale caramelizate & sare (120g) 1 sucletă din ciocolată (50g)...
Belgia, Wommelgem
...Sacul de cadouri verde de lux, decorat cu elemente aurii și un motiv de Crăciun, este, de asemenea, împodobit cu o fundă din satin, umplut cu ciocolată belgiană de un gust irezistibil și forme atrăgătoare, cu umplutură de alune, marțipan, caramel sau trufă. Este un cadou minunat pentru perioada festivă a Crăciunului. Ciocolata neagră conține minimum 50% solide de cacao. Ciocolata cu lapte conține minimum 33% solide de cacao și 14% solide de lapte. Ciocolata albă conține minimum 26% solide de cacao și 22% solide de lapte.
... ambalare. Aceasta dispune de camere curate cu sas, spații de depozitare și rampe de încărcare/descărcare, complet climatizate. Astfel, lanțul de frig este garantat de la sosirea mărfii dumneavoastră până la expedierea acesteia, odată ce a fost ambalată. În ceea ce privește respectarea normelor de calitate, igienă și siguranță alimentară, Atelierul se conformează strict caietului de sarcini definit în strânsă colaborare cu clienții săi. Moduri de ambalare pe care le propune Atelierul în acest domeniu: -triune calitativ -ambalare în cutie, pachet, cutie de bomboane sau în cutie de lux...
Belgia, Bruxelles
Specializați în crearea și fabricarea articolelor personalizate. Suntem specializați în trei domenii: editare (cutii, cărți-objet, colecționabile, albume pentru copii,... Jucăm cu materialele și tăieturile și transformăm cartea într-un obiect de lux), ambalare (fabricăm cutii montate pentru sectoare prestigioase precum ciocolata, papetăria, bijuteriile, parfumurile, lenjeria,…) și papetărie (carnete, cutii, registre, seturi de papetărie, dezvoltăm hârtia în toate formele sale și jucăm cu materialele pentru a crea articole originale și personalizate).
Compania noastră a fost înființată în 1974, producem ciocolată de înaltă calitate care conține doar ingrediente naturale, fără OMG-uri sau uleiuri adăugate. Filosofia noastră comercială se bazează pe o relație de încredere, pe termen lung, cu toți clienții noștri. Colaborăm cu magazine de lux din întreaga lume: 80% din producția noastră este destinată exportului. Ciocolata noastră poate fi găsită...
Belgia, Vivegnis
PMSWEET imaginează și concepe prăjituri artizanale de lux destinate profesioniștilor din domeniul gastronomiei. Suntem specializați în fabricarea macaronilor. Macaronii noștri sunt realizați manual, din materii prime de excepție: vanilie Bourbon, ciocolată Valrhona, fructe proaspete de sezon. Macaronii noștri sunt obținuți din migdale de cea mai bună calitate. Aceștia combină o coajă crocantă, pe...
Belgia, Aartselaar
...GBS oferă produse de ciocolată în ambalaje de lux pentru clienți din întreaga lume: praline, trufe, fructe de mare și articole sezoniere 'made in Belgium' personalizate pentru nevoile clientului.
Belgia, Vlezenbeek
Cumpărătorul inovator de ciocolată de lux. Neuhaus a devenit lider de piață în sectorul ciocolatei de lux din Belgia. Strategia grupului se concentrează pe o creștere internațională suplimentară. Chocolatierul are în prezent peste 2000 de puncte de vânzare în 50 de țări și este unul dintre puținii care încă produc în Belgia. Ca Furnizor Regal, Neuhaus sărbătorește în acest an 100 de ani de praline.
Belgia, Essen
Chocolaterie Ickx este un producător de praline belgiene artizanale, exclusive și de înaltă calitate. De mulți ani, fabricăm și distribuim produse de ciocolată delicioase și exclusive, cu care puteți surprinde clienții în fiecare sezon și cu orice ocazie. Livrăm către cofetării, magazine specializate în ciocolată, magazine de delicatese, comerțul angro și magazinele de lux.
Belgia, Berlaar
CandyCard din Berlaar produce produse de ciocolată belgiană din 1988, care sunt în principal exportate. Compania a dezvoltat o tehnică proprie de imprimare care permite chiar și redarea fotografiilor în cele mai mici detalii, cu o calitate uimitoare. Produse de ciocolată de lux care sunt, de asemenea, extrem de potrivite pentru scopuri promoționale. Compania furnizează restaurante de top și hoteluri de clasă din întreaga lume, precum și pieței promoționale.
Belgia, Blegny
... lux. Cutii se pot adapta în funcție de dorința sau pofta dumneavoastră, având 1, 2 sau 3 etaje și pot conține între 1 și 60 de praline. Arta marilor maeștri constă în a-și însuși rețetele de bază și a le adapta personalității lor. Pierre Ledent a realizat acest lucru minunat pentru macarons-urile sale (arome surprinzătoare, combinații îndrăznețe, arome încântătoare). Într-un macaron, coaja este la fel de importantă ca umplutura. Designul exclusiv al ambalajului se prezintă în 3 etui-uri cu o capacitate respectivă de 4, 8 sau 16 macarons.
Belgia, Namur
Swaff Company este un distribuitor de cafea și ceai de înaltă calitate, cu sediul în Belgia. Oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cafea și ceai, furnizând cafele aromatizate și de lux, sub formă de boabe și capsule BIO. Clienții noștri sunt atât companii, cât și persoane fizice. Cu Swaff, aveți o soluție completă pentru momentul dumneavoastră preferat: momentul cafelei; închirierea...
Belgia, Liège
Caroline B. Chocolate este o companie specializată în fabricarea și distribuția de praline de lux în restaurantele gastronomice și hotelurile de cinci stele, dar și pentru persoanele fizice interesate de noi descoperiri. Toate produsele noastre sunt selectate cu grijă. Folosim materii prime de înaltă calitate, arome naturale și ingrediente proaspete. Fiecare praline este o adevărată bijuterie de finețe și rafinament. Este confecționată manual, pudrată parțial sau complet cu ciocolată fină și întotdeauna decorată cu o foaie de aur comestibil de 24 de carate.
Belgia, Saintes
...Carlier Nougatiers vă propune o gamă extinsă de produse și derivate din nougat: nougat moale (napolitane vrac neambalate, ambalate individual vrac, cutii de lux / cutii din lemn umplute, batoane cu migdale, batoane cu fructe / ciocolată / fără migdale), nougat moale și tare (asortiment Horeca, pungi cu fructe / migdale / ciocolată și diverse în Tubo și diverse assortimente de diferite arome) și prăjituri pufoase de nougat.
Țările populare pentru acest termen de căutare