Belgia, Wingene
...10% Acid caprilic derivat din nucă de cocos, spre deosebire de acizii grași cu lanț lung, MCT-urile ocolesc complet tractul gastrointestinal și ajung direct la ficat pentru producția de cetone. Este cunoscut și sub denumirea de „glucoza grăsimilor”. 10% Colagen, după apă, colagenul este cel mai abundent nutrient din organism. Acesta constituie 35% din conținutul total de proteine al corpului...
Belgia, Namur
Swaff Company este un distribuitor de cafea și ceai de înaltă calitate, cu sediul în Belgia. Oferim clienților noștri cea mai bună experiență de cafea și ceai, furnizând cafele aromatizate și de lux, sub formă de boabe și capsule BIO. Clienții noștri sunt atât companii, cât și persoane fizice. Cu Swaff, aveți o soluție completă pentru momentul dumneavoastră preferat: momentul cafelei; închirierea ...
Belgia, Biesme Sous Thuin
... hrănitor pentru piele. Mierea este un umectant natural, ceea ce înseamnă că ajută la menținerea umidității în piele, lăsând-o moale și hidratată. Calendula este o plantă care este utilizată tradițional pentru proprietățile sale liniștitoare și antiinflamatorii pentru piele. Folosind ingrediente naturale, săpunul „Bunny” pentru copii este delicat și non-iritant, ceea ce îl face ideal pentru pielea sensibilă a bebelușilor și a copiilor mici. Este fără parfum, dar miroase a caramel de miere. Greutate: 110 g...
Belgia, Ghislengien
...Ingrediente : - Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) - uleiuri vegetale hidrogenate - Aromă: aromă naturală de caramel - Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și nuci.
Belgia, Gozée
... din imaginația talentatului Maestru ciocolatier, dau naștere unor praliné, ganache, gianduja… Mirosurile de condimente, coajă de citrice, uleiuri esențiale, unt sărat, caramel, fructe confiate și alte ingrediente ne stârnesc dorințele… Ne topim pentru crocantul buletelor de alune, ne lăsăm cuceriți de delicatețea marțipanului parfumat cu mandarină, de finețea piureurilor de fructe preparate într-un cazan de cupru, notele corpolente ale arabica care pun în valoare o ganache cu lapte. Astfel, el își construiește colecția de praliné și macarons.
Țările populare pentru acest termen de căutare