Belgia, Wingene
...Stabilită în Belgia, INCA'CAO este specializată în crearea de ciocolată personalizată, produse de patiserie din ciocolată și fabrică sub marcă distribuitor. Gama noastră de produse include bare de ciocolată, creme tartinabile și unturi de nuci. INCA'CAO a creat o linie de ciocolată artizanală pentru gurmanzi, integrând o tehnologie alimentară larg accesibilă și respectând metabolismul unui număr mare de consumatori. Folosim o combinație specifică de îndulcitori pentru ca produsele noastre să aibă un indice glicemic foarte scăzut. Nu mai așteptați, contactați-ne!
Belgia, Ramsdonk
... față de sustenabilitate minimizează impactul nostru asupra mediului. Grupurile noastre principale de produse: - Trufe de ciocolată: trufe de ciocolată belgiană de înaltă calitate cu un strat de ciocolată cu lapte, umpluturi delicioase și decorațiuni originale. Oferite în diverse greutăți, forme, dimensiuni și ambalaje. - Sucuri: suc de lămâie și lime din concentrat, cu un accent pe calitate, cea mai...
Belgia, Sint Martens Latem
Royal Gulf Chocolates s-a născut din dragostea pentru ciocolata raw excepțională și din dorința de a consuma doar alimente pure și integrale. Ciocolata noastră delicioasă este creată cu pasiune în loturi mici, folosind doar cele mai fine boabe de cacao pentru a face butoane de ciocolată semi-finisată care se topesc ușor. Ne face o mare plăcere să aducem fericire clienților noștri. Gustă-o doar o...
Belgia, Vaux-Sous-Chevremont
... calitate. Dincolo de gust, ciocolateria se angajează pentru o lume echitabilă și durabilă și își asumă angajamente puternice! Unul dintre angajamentele sale? Ciocolățile Galler sunt elaborate din 100% boabe de cacao certificate Fairtrade. Astfel, ciocolateria se angajează să plătească un preț mai bun și contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață și de muncă ale cultivatorilor de cacao și ale familiilor și comunităților acestora. Mai multe informații: www.galler.com...
Belgia, Liège
Situată la Liège, în Belgia, Millésime Chocolat este una dintre puținele fabrici de ciocolată din Belgia care lucrează direct cu boabele de cacao: „De la boabă la tabletă”, cunoscut și sub denumirea de „Bean-to-Bar”. Suntem singurii care producem exclusiv ciocolată de millésime, provenită dintr-un terroir, dintr-o geografie precisă. Demersul nostru este de a lucra doar cu boabe provenite din plantații și terroiruri de excepție. Nu amestecăm recoltele, terroirurile sau millésimele. Boabele noastre provin din arbori care respectă genetica ancestrală a cacaoyerilor.
... furnizează produse de înaltă calitate. Livrarea decorațiunilor din ciocolată, cupelor din ciocolată și fâșiilor de ciocolată se face, de obicei, prin intermediul angrosistului sau distribuitorului. De asemenea, livrăm produsele noastre direct clienților noștri. Nu doar că livrăm la nivel mondial, dar producem și decorațiuni din ciocolată, cupe din ciocolată și fâșii de ciocolată și dincolo de granițele Olandei. Facem acest lucru în Olanda, Belgia, Asia și SUA.
Monede de aur din ciocolată. Monede de ciocolată și medalii.
Belgia, Liège
... viață, iar florile, tăiate cu finețe, vă vor încânta. Un must-have: mustățile din ciocolată. De asemenea, aici puteți descoperi o gamă largă de ciocolate Grands Crus, bio și echitabile. Mélanie Lemmens a reușit să transforme pasiunea sa pentru ciocolată în meserie. Absolventă în istoria artei, și-a pus simțul estetic în slujba muncii sale. Ca fetiță, visa la un brad de Crăciun pe care să-l păstreze până la Paște pentru a agăța ouă. A fost recompensată cu Becommerce Award și a fost nominalizată printre candidații pentru titlul de Liégeois al anului.
Belgia, Bruxelles
... conservanți). Concept Chocolate colaborează cu un număr mare de companii internaționale care utilizează ciocolata personalizată pentru publicitate, marketing sau cadouri relaționale (pentru clienți sau personal). Vizite comentate (doar pe bază de rezervare) pentru grupuri. Degustarea nu este uitată! Vă oferim, de asemenea, vizite cu participarea activă a vizitatorilor, ateliere de inițiere, degustări de vin și ciocolată (pe bază de rezervare și ofertă).
Belgia, Brugge
... făcută deoarece fondatorii au dorit să facă referire la un cub autentic de ciocolată pură. Încă de la început, dezvoltatorii au ales să lanseze simultan patru arome diferite (neagră, cu lapte, alune și Cointreau). Aceasta a fost o decizie strategică pentru a se diferenția și mai bine de alte mărci de ciocolată caldă. Între timp, deja sunt comercializate paisprezece senzații de gust Choc-o-lait și marca este vândută în peste 40 de țări. Publicul țintă al Choc-o-lait rămâne în continuare magazinele specializate, brutăriile, ciocolateriile... și acest lucru va rămâne mereu așa.
Belgia, Heist Op Den Berg
BETEC n.v. este un producător specializat în : MACHINĂRI PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ SISTEME DE TRANSPORT INTERNE AUTOMATIZARE APLICAȚII DE RĂCIRE ȘI ÎNGHEȚARE INDUSTRIA CIocolatei Mașini cu roți Mașini de glazurare Mașini automate de temperare Cuve de topire Tuneluri de răcire Mașini de pulverizare Linii de turnare Mașini de pulverizare și decorare Pompe pentru ciocolată Bande transportoare SISTEME DE TRANSPORT PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ Turnuri spirale Bande de legătură Bande de colț Bande de grătar Bande din PVC Mese rotative...
Belgia, Betekom
Pralinele Delvora sunt fabricate cu multă grijă și expertiză în atelierul nostru propriu. Calitatea lor rafinată se bazează pe utilizarea celor mai bune ingrediente, cum ar fi ciocolata belgiană, smântâna proaspătă și untul. Prospețimea lor este optimă datorită condițiilor igienice stricte în timpul producției și păstrării ideale într-o atmosferă uscată la 15°C. Sortimentul Delvora este foarte...
Belgia, Gent
Facem delicioase confituri și paste de ciocolată artizanale Compania de familie „Rabeko Products” a fost înființată în 1997 pentru fabricarea confiturilor artizanale. În prezent, producem 14 tipuri de confituri artizanale cu zahăr, 8 fără zahăr și 6 confituri Extra Light cu un conținut foarte scăzut de carbohidrați (4,9 kcal per 100 g). Toate confiturile noastre fără zahăr și confiturile Extra...
... magazine mari și sectorul de catering. ECC se profilează puternic ca partener pentru principalii producători de ciocolată din țară și din străinătate. ECC este de asemenea un furnizor cunoscut și apreciat de produse cu marcă privată. Igiena alimentară și siguranța alimentelor sunt priorități de top pentru ECC NV. ECC este, de asemenea, certificat pentru producția de produse BIO, NOP și Kosher parve.
Compania noastră a fost înființată în 1974, producem ciocolată de înaltă calitate care conține doar ingrediente naturale, fără OMG-uri sau uleiuri adăugate. Filosofia noastră comercială se bazează pe o relație de încredere, pe termen lung, cu toți clienții noștri. Colaborăm cu magazine de lux din întreaga lume: 80% din producția noastră este destinată exportului. Ciocolata noastră poate fi găsită...
Belgia, Wauthier-Braine
Tohi, ciocolata Bio care îmbină arome autentice, plăcere și natură. Tohi te duce în universul sălbatic al ciocolatei, unde aromele sunt încă naturale și brute. Parcurgând lumea în căutarea gusturilor subtile și uneori mai puțin cunoscute, Maeștrii Ciocolatieri de la Tohi se bazează pe meșteșugul tradițional belgian pentru a lucra aromele brute și naturale ale ciocolatei biologice. Rețetele sunt...
Barry Callebaut este cel mai mare producător de ciocolată din lume. Portofoliul de clienți al Barry Callebaut include multinaționale, produse de marcă naționale și utilizatori artizanali de ciocolată (ciocolatieri, patiseri, brutari și furnizori de catering). Pe lângă fabricare, compania efectuează și cercetări în domeniul rețetelor de ciocolată: în ultimii ani, de exemplu, au lansat ciocolată prietenoasă cu dinții: ciocolată cu un nivel ridicat de antioxidanți (vândută sub marca Acticoa).
Belgia, Bredene
Natrajacali este o filială belgiană a Natra, un producător spaniol de produse din ciocolată care activează la nivel mondial. Natrajacali este situată în Bredene (lângă Oostende) și produce diverse produse din ciocolată: fructe de mare, praline, bare și tablete de ciocolată. Această unitate de producție a fost înființată în 1988 și de atunci a crescut pentru a deveni un producător de ciocolată cunoscut, unde aproximativ o sută de angajați se ocupă de producția și distribuția de produse din ciocolată de calitate.
Belgia, Evergem
Dacă ești în căutarea unei ciocolate sănătoase și corecte, atunci ești la locul potrivit! Specialitățile noastre de ciocolată sunt: ciocolată fără zahăr adăugat (maltitol), ciocolată pe bază de extract de Stevia, ciocolată fără lapte, ciocolată bio și ciocolată fair-trade. În plus, mai producem și multe alte tipuri de ciocolată la cererea ta.
Maestru chocolatier belgian, François Deremiens vă urează bun venit. Avem soluții la orice scară pentru a răspunde cel mai bine așteptărilor din sfera afacerilor. Sunteți angrosist sau distribuitor, vă putem oferi o soluție de parteneriat. Dacă doriți, personalizăm de asemenea cadourile dumneavoastră (ciocolată, ambalaje...). Pentru mai multe informații, consultați site-ul nostru. Ne va face plăcere să analizăm cererea dumneavoastră gratuit și fără angajament.
Belgia, Brugge
Ciocolata cu universul său de arome și gusturi este delicioasă, irezistibilă și cu adevărat stimulatoare. Poate păcătoasă, dar mai presus de toate, este o dependență nealterată, pură și pasională. Toate acestea le găsiți la Kathy Brugge!
Belgia, Tubize
Comerțul cu alimente fiind o chestiune de încredere, SINRC este partenerul dumneavoastră de încredere pentru produse alimentare și de procesare a alimentelor. Ne specializăm în următoarele produse: - Materii prime agricole - Cereale: cacao, cafea, cereale, susan, ... - Fructe și legume proaspete - Legume rădăcinoase: cartofi dulci, cartofi, manioc, etc. - Condimente și arome În plus, domeniul...
Belgia, Beerse
Ciocolata este pasiunea noastră! Chocolaterie Matthé folosește ciocolată de tip couverture cu 100% unt de cacao, care asigură un gust inegalabil. Chocolaterie Matthé este sinonim cu măiestria de trei generații. Datorită abordării orientate spre client, a fost înființată și o secție separată de ambalare. Astfel, ciocolateria răspunde cererii în creștere pentru produse gata de utilizare, care pot...
Belgia, Habay-La-Neuve
Deschis din februarie 2003, și inițial numit Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier continuă să se depășească pentru a vă face să descoperiți noi arome... Atelier-magazin unde sunt produse artizanal mai multe zeci de sortimente de ciocolată. Descoperiți amestecuri interesante de ceaiuri, condimente, gemuri sudice și fructe cu ciocolată.
Carline aduce împreună inovația, rafinamentul și măiestria într-o gamă unică și versatilă de produse din ciocolată. Acordăm cea mai mare atenție selecției materiilor prime, dintre care multe sunt fabricate exclusiv pentru noi. Astfel, acoperirile noastre de ciocolată conțin doar unt de cacao autentic și vanilie naturală. Rețetele noastre sunt continuu rafinate și aplicate cu precizie de către...
... palatul cunoscătorilor, sunt selectate cele mai bune soiuri de cacao și materii prime de înaltă calitate. Ingrediente garantate fără OMG. Ciocolată etică și durabilă, cu unt de cacao pur și fără grăsimi vegetale adăugate. Lapte integral și unt proaspăt de la fermă. Corné Port-Royal este o rețea de aproximativ douăzeci de magazine în Belgia și 15 în Franța. Vă oferim o gamă largă de varietăți de praline.
Belgia, Gosselies
...Se folosesc doar ingrediente de calitate superioară și 100% unt de cacao pur pentru a le elabora. Perfecțiunea, diversitatea formelor și delicatețea excepțională a aromelor create au contribuit la renumele național și internațional al produselor sale, întotdeauna fabricate cu cel mai mare respect pentru tradiție, calitate și servicii. Ciocolățile BRUYERRE nu conțin conservanți. Pentru a satisface gusturile cele mai îndrăznețe ale iubitorilor de ciocolată, maeștrii ciocolatieri sunt constant în căutarea unor noi asocieri de arome. Bruyerre sau pasiunea pentru ciocolată.
Belgia, Gent
cacaOh! este într-o căutare neobosită de noi ingrediente, arome și creații. Procesul de producție tradițional, boabe de cacao prăjite și măcinate, compunerea ciocolatei adevărate: cacao, unt de cacao și, desigur, vanilie. Alegerea ingredientelor naturale, selectate cu subtilitate, care fiecare își aduc propriul caracter produselor noastre de ciocolată belgiană: delicioase, autentice și cu o notă surprinzătoare.
Belgia, Oostende
Numai cele mai pure ingrediente, asta se simte! Gustul divin al deserturilor Herman începe cu materii prime de înaltă calitate. De aceea, folosim doar cele mai bune ingrediente cu un raport excelent calitate-preț. Coloranții, conservanții și aditivii nu sunt adăugați în produsele noastre. Lucrăm exclusiv cu ciocolată belgiană cu 100% unt de cacao (ambao), smântână adevărată, proteină pură și...
Belgia, Manaihant-Battice
Denumitorul comun al tuturor produselor noastre: o calitate constantă și echivalentă. Toate ciocolatele noastre sunt realizate din 100% unt de cacao pur și garantăm pentru toate produsele noastre, fără excepție, o prospețime deosebită și un respect impecabil pentru arome. Ne concentrăm în mod special pe armonia gusturilor, fără a denatura vreodată ingredientele. În rezumat, atât la exterior cât...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play