Belgia, Francorchamps
De mai bine de 40 de ani, compania Gilfi, situată în inima Ardenelor belgiene, se bucură să fie partenerul dumneavoastră "deserts". Producător de înghețate, sorbeturi și bavarois congelate pentru restaurantele care doresc să servească deserturi de calitate. De la înghețata de înaltă calitate până la sorbetul din fructe pure, care se transformă uneori într-un "trou normand" parfumat cu condimente ș...
Belgia, Nivelles
Suntem o berărie artizanală situată în Belgia (1400 Nivelles), specializată în producția de bere artizanală organică specială în sticle de aluminiu. Berea OEM în sticle de sticlă sau aluminiu pentru clienții noștri este, de asemenea, specialitatea noastră. Împingerea limitelor și inovația au fost întotdeauna principalele noastre obiective în tot ceea ce facem. Berăria este prima din scena berii ...
Belgia, Couvin
...La Chevetogne este o bere specială de tip amber belgiană, de înaltă fermentație, produsă de Brasserie des Fagnes, situată în Couvin-Mariembourg (Belgia) și având un conținut de alcool de 6,2% vol. Formate disponibile: 33 cl...
... sălile de seminar deasupra Castelului Ghyssegnies, locul unde a început istoria Brasserie Dubuisson. Modularitate și versatilitate în centrul ofertei. Sălile de seminar au fost concepute pentru a oferi o mare modularitate și adaptabilitate pentru toate tipurile de evenimente: fie că este vorba de o întâlnire, un workshop sau o recepție. Capacitățile variază, de la sala Dubuisson pentru o întâlnire...
Produse corespunzătoare
Salon Bush
Săli de seminarii - Work Dubuisson
Belgia, Brunehaut
În 1890, familia Allard a fondat la Guignies berăria de Brunehaut, cunoscută atunci sub numele de Brasserie St Joseph. Aceasta va deveni cunoscută în regiune pentru producerea de beri precum "La Druide" și "Brunehaut 8°". În 1991, compania a cunoscut o nouă expansiune prin transferul în clădiri moderne, păstrând în același timp caracterul său artizanal și calitatea produselor sale, apreciate de cu...
Belgia, Grez-Doiceau
Brasserie du Renard este o mică berărie belgiană. Integrată în scena locală cu bere organică. Pe măsură ce capacitatea noastră de producție poate crește, căutăm oportunități de export pe piața europeană. Fabricăm bere belgiană clasică și originală. De asemenea, putem produce beri personalizate de 10 hl sau 20 hl. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. corentin (at) brasseriedurenard (dot) be...
Belgia, Peruwelz
Brasserie Caulier produce beri artizanale fermentate de foarte bună calitate: Bon Secours și Paix Dieu.
Belgia, Liège
Braseria {C} s-a născut din imaginația a doi tineri agronomi pasionați care s-au întâlnit pe băncile școlii. Ei împărtășesc aceleași idei despre conceptul modern de bere: un amestec între tradiția belgiană și spiritul de inovație. Primul lor mare rezultat va fi Curtius (2012), berea liègeză, care se distinge prin ușurința sa și prin asocierea deosebit de plăcută între amăreală și gustul fructat. Î...
Braserie belgiană artizanală fondată în 1996 de un inginer industrial. Gamă de produse: -Saint-MONON blondă cu miere 8 %, tip tripel -Saint-MONON amber 6.5 % și brună 7.5 % (medalie de aur la Campionatul Mondial de Bere din 1998) -Mix HOP 6.5% moale și bogată în hamei (Cea mai bună bere belgiană din Valonia 2014) Braseria se află în Ardenii belgieni, în provincia Luxemburg, o destinație de vacanță...
Belgia, Bruxelles
La Villa Lorraine este o instituție gastronomică bruxelleză recunoscută pe scară largă încă din 1953. Acest restaurant elegant a cunoscut o nouă viață după schimbarea de proprietar în 2010. Ceea ce face originalitatea locului este alchimia dintre cele două săli, La Villa de o parte, La Brasserie de cealaltă. Două restaurante care întrețin o corespondență, unul care propune o bucătărie...
Braseria de la Abația Val-Dieu este un producător independent belgian de beri speciale de înaltă fermentație. Berile Val-Dieu sunt singurele beri de abație care sunt încă fabricate și îmbuteliate într-o abație. Beri de abație Val-Dieu: Val-Dieu Blond 6 %, Val-Dieu Brun 8 %, Val-Dieu Triplu 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10.5 %, Val-Dieu Crăciun 7 %, Rader Blond 6.5 %, Rader Amber 10.5 %. Bere belgiană de...
Belgia, Waterloo
Situată în Waterloo, orașul Leului, Braseria Lion este specializată în conceperea și producția de beri fine, bio și de înaltă calitate. "Finețea berilor noastre provine din utilizarea drojdiei de vin. Folosim cele mai rare soiuri de hamei și malț bio și tehnici de fabricare a berii dintre cele mai inovatoare."...
Belgia, Ambly
Braseria Saint-Monon este o afacere de familie înființată în 1996, situată în aripa unei ferme, la limita dintre Ardenne și Famenne. Producția actuală este de aproximativ 600 hl. Principalele beri produse sunt: Saint-Monon ambrată (6,5 % alc.), Saint-Monon brună (7,5 % alc.) și Saint-Monon cu miere (8 % alc.).
Belgia, Quenast
Situată în Quenast, Belgia, Braseria Lefebvre a fost creată în 1876. Brașeria oferă o gamă largă de beri speciale și nefiltrate: Blanche de Bruxelles, Hopus, Barbãr, Floreffe, ... Tânără de șase generații, Braseria Lefebvre rămâne înainte de toate o afacere de familie. Fără încetare în expansiune, lucrăm în principal cu țări străine și exportăm aproximativ 80% din producția noastră. Fabricăm ber...
Belgia, Knokke-Heist
Brasserie Rubens vă propune o bucătărie franțuzească-belgiană, cu un accent pe preparatele din pește. Astfel, crochetele de creveți ale casei au fost deja de mai multe ori declarate de presă cele mai delicioase din Knokke. Asigurați-vă că încercați și codul Royal și steak tartare preparat în sală. Meniul de sugestii urmează anotimpurile și este întotdeauna o recomandare excelentă. În plus...
Belgia, Malonne
Brasserie de Malonne este un producător și distribuitor de beri belgiene de calitate. Pils: Jupiler, Maes, Stella. Beri albe: Blanche de Bruxelles, Blanche de Floreffe, Blanche de Namur, Hoegaarden. Beri de malț: De Koninck, Palm. Beri speciale: Achouffe, Barbar, Bière des Ours, Binchoise, Boucanier, Duvel, Gribousine, Grimbergen, Guinness, Kasteel, Kwak, Gauloise,… Beri de mănăstire: Abbaye de Floreffe, Dendermonde, Leffe, Maredsous, St-Benoit. Beri trapiste: Achel și Chimay. Beri parfumate: Floris, Lindermans, Kriek Max, Passion Max, St-Louis. Alte beri disponibile la cerere.
La Brasserie à vapeur este o berărie belgiană care comercializează Saison de Pipaix (6 %vol. 75cl), o bere tradițională foarte uscată și piperată, născută împreună cu berăria în 1785; la Vapeur en Folie, din 1986 (8%vol. 33 și 75cl), o bere blondă și rotundă și, la Vapeur Cochonne în 1992 (9%vol. 33, 75 și 150cl), o bere foarte ambrată, puternică, cu un buchet fructat și delicat.
Belgia, Sensenruth
La Brasserie Maziers este specialistul dumneavoastră în băuturi. Pils la butoi: Jupiler, Stella Artois, Maes, Diekirch, Mousel, Bel Pils, Bofferding, Estaminet,… Specialități la butoi: Carlsberg, Palm, Rodenbach, Hoegaarden, Ciney, Leffe, Maredsous, Grimbergen, Steenbrugge, Chimay, Chouffe, Barbar, Kwak, Maes, Kriek,… Trappiste, beri acri și fructate, beri britanice, pils, beri de mănăstire, beri străine, fără alcool și de masă sunt de asemenea disponibile.
Belgia, Houffalize
Cea mai mică berărie oficială din Belgia Brasserie Inter-Pol La Grand Café (lângă berărie). 2 beri de degustat: Witte Pol (o bere albă) și Zwarte Pol (o milkstout) și, de asemenea, alte beri din regiune, cum ar fi La Chouffe, Orval etc.
...La Brasserie Lauvaux distribuie profesioniștilor o gamă largă de beri, printre care Berile "Fagnes" Blonde, Brune, Griottes, Cuvée Constant, Triple, Christmas și La Chevetogne. Berile Fagnes sunt disponibile : În butoi de 20L : Fagnes Blonde, Brune, Triple, Griottes, Cuvée Constant, Christmas & La Chevetogne. În cutie 24x25cl : Fagnes Griottes & La Chevetogne. În cutie 24x33cl : Fagnes Blonde...
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants îmbină tradiția și tehnologiile pentru a produce beri de fermentație înaltă, bogate în arome și respectând cele mai stricte norme de calitate și igienă alimentară. Beri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Berile noastre sunt fabricate exclusiv din materii prime de calitate (malț, hamei, apă pură și drojdie). Ele sunt complet naturale și nu conțin aditivi. Refermentarea în sticlă sau în butoi le conferă un efervescent 100% natural.
Belgia, Villers-devant-Orval
La Brasserie d’Orval, situată în incinta Abației, a fost înființată în 1931 pentru a finanța imensul proiect de reconstrucție a Orvalului. Încă de la început, a angajat forță de muncă laică, primul maestru berar, Pappenheimer, fiind cel care a creat rețeta de fabricație. Politica comercială a berăriei este adaptată valorilor trăite de comunitatea monastică. Veniturile mărcii sunt dedicate lucrărilor sociale și întreținerii clădirilor. Berea Orval este compusă din apă de izvor, orz „două rânduri de primăvară” maltat, hamei aromatici și zahăr candi lichid.
Belgia, Mariembourg
La Brasserie des Fagnes, producem aproximativ 50 de tipuri diferite de bere pe an. Berile și loturile propuse pentru degustare pot varia în funcție de sezoane. Mai fructate primăvara, ușoare și răcoritoare vara, mai degrabă ambrate din toamnă, cu mai mult corp și gust, iar în iarnă, mai alcoolizate, cu o tendință spre berile brune puternice... În funcție de sezoane, Maestrul nostru Berar, Luc...
Belgia, Boussu
Brutarul cu cereale originale. SAISON AVENA: bere belgiană artizanală refermentată în sticlă, în pura tradiție a Saisons din provincia Hainaut. SARAZEN: bere belgiană artizanală refermentată în sticlă. Cu o frumoasă culoare aurie, Sarazen se distinge prin dulceața sa subtilă și generoasă adusă de hrișcă. Această bere este bogată în arome și gusturi fructate.
Belgia, Tourpes
Braseria Dupont este o afacere de familie și independentă, specializată în fabricarea berilor refermentate în sticlă. Beri tradiționale: Moinette, Moinette brună, Saison Dupont, Bons Vœux, bere de Beloeil, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Beri biologice: Biolégère, bere de miere bio, Blanche du HT bio, Moinette bio, Saison bio și Bio Fruits. Braseria Dupont produce, de asemenea, brânzetu...
Belgia, Falmignoul
Braseria Caracole produce în mod tradițional 4 beri belgiene de caracter: Caracole, Troublette, Saxo, Nostradamus. Situată în Falmignoul (Dinant) într-o clădire pitorească datând din secolul al XVIII-lea, braseria își deschide porțile în fiecare sâmbătă după-amiază sau pe bază de programare pentru vizite ghidate și degustări. Oferim numeroase servicii la cerere, cum ar fi fabricarea berii la coman...
Toate berile noastre artizanale sunt fabricate conform metodelor tradiționale, folosind doar malț și hamei, fără adăugarea de condimente, zahăr caramelizat, potențiatori de gust, coloranți, conservanți sau orice alt aditiv. Berile sunt refermentate în sticlă sau în butoaie, nefiltrate și nepasteurizate. Beri: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Braseria La Binchoise este o braserie artizanală fondată în Binche, Belgia. La Binchoise își exportă produsele în foarte multe țări. Motivele acestui succes se datorează calității produselor fabricate conform unei metode tradiționale, din apă, malțuri, hamei și un amestec subtil de arome care caracterizează berile produse în această braserie.
Belgia, Templeuve
Braseria de Cazeau este o fermă braserie artizanală. TOURNAY este o bere artizanală fabricată în cea mai pură tradiție a berilor belgiene de fermentație înaltă. TOURNAY este singura bere fabricată în entitatea Tournai. Refermentată în sticlă, nefiltrată și nepasteurizată, TOURNAY este o bere naturală fără aditivi de condimente.
Belgia, Lierneux
Fondată în primăvara anului 2013 de Nicolas și Mélissa Résimont, Braseria de la Lienne este o microbraserie artizanală situată în inima frumoasei regiuni a Ardenelor Belgiene, între provinciile Liège și Luxemburg. Aceasta și-a găsit locul într-o fostă fermă, unde cuvele de fermentare au înlocuit hrănitorile, iar fânul s-a transformat în salon de degustare. Lienne: Prima născută a braseriei. Bere d...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play