...GUMINASE este un amestec de carbohidraze fungice, inclusiv ß-glucanaze (ß1-3 și ß1-4 endo-glucanaze), xilanaze și hemicelulaze. Acest amestec bine echilibrat de carbohidraze este lipsit de proteaze pentru a evita creșterea colorării mustului și pentru a păstra proteinele de spumă din bere. TEMPERATURA GUMINASE poate fi utilizat până la 75°C și este rapid inactivat peste această temperatură...
Belgia, Liège
Braseria {C} s-a născut din imaginația a doi tineri agronomi pasionați care s-au întâlnit pe băncile școlii. Ei împărtășesc aceleași idei despre conceptul modern de bere: un amestec între tradiția belgiană și spiritul de inovație. Primul lor mare rezultat va fi Curtius (2012), berea liègeză, care se distinge prin ușurința sa și prin asocierea deosebit de plăcută între amăreală și gustul fructat...
Braseria La Binchoise este o braserie artizanală fondată în Binche, Belgia. La Binchoise își exportă produsele în foarte multe țări. Motivele acestui succes se datorează calității produselor fabricate conform unei metode tradiționale, din apă, malțuri, hamei și un amestec subtil de arome care caracterizează berile produse în această braserie.
Stadsbrouwerij Gruut este situată în inima orașului Gent. Este o berărie unică deoarece nu se folosește hamei, ci un amestec de ierburi ca ingredient. Sortimentul de beri: Gruut Amber, Gruut Blond, Gruut Bruin, Gruut Wit, Gruut Inferno. Puteți folosi sala noastră pentru a organiza activități de teambuilding în combinație cu animație în Gent. De exemplu, o plimbare cu barca. Dar și vernisaje, recepții, mic dejun...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play