Iran, Tehran
... reducerea consumului de zahăr și a tensiunii arteriale. Pentru a produce această băutură sănătoasă, ne procurăm cele mai bune curmale. Probioticele formate în timpul fermentației acționează ca conservanți naturali, asigurând longevitatea băuturii fără a fi nevoie de zaharuri adăugate sau conservanți artificiali. Prin urmare, băutura noastră din curmale este potrivită pentru persoane de toate vârstele...
Spania, Dicastillo, Navarra
... și îndulcitorii care se obișnuiesc a fi adăugați. Dispunem de mai multe arome, cum ar fi lămâie, mentă-ghimbir, hibiscus și putem elabora alte arome solicitate de clienți, cum ar fi cocos, mango, … Aceste băuturi probiotice sunt elaborate punând zahăr din trestie și sirop de curmale în apă, care sunt consumate de culturile probiotice. Se aromatizează datorită concentratului de lămâie. Ușor carbogazoasă (gaz produs natural în elaborare, datorită fermentației). Băutură vie, nu se pasteurizează, conține tulpini de Lactococcus, Lactobacillus și Bifidobacterii.