Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... ușor dacă a stat o vreme la temperatura camerei. Asigurați-vă că gorgonzola este bătut până devine cremos. Cu cât bateți mai mult, cu atât gorgonzola va fi mai cremos. Adăugați smântâna și amestecați până devine cremoasă și vă face gura apă. Puneți crema în sifonul pentru frișcă și folosiți o cartuș de frișcă pentru a adăuga un strop frumos într-un bol fin. Adăugați un sfert dintr-o smochină proaspătă, voila, poftă bună!
... (Mozzarella, Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), englezești (Cheddar). Pe lângă brânzeturi, oferă unt, smântână, iaurt, iaurt cu fructe, brânză de vaci și brânză cu fructe, deserturi, orez cu lapte, lapte bătut, brânză tartinabilă, dar și unt cu ierburi, smântână proaspătă, smântână culinară, ciocolată, ciocolată light, mousse de ciocolată, budincă din diferite mărci (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play