Franța, Grigny
PATRIGEL este, din 1989, un agent specializat în comerțul și vânzarea de legume, ierburi aromatice și fructe congelate. Agenția noastră comercială distribuie și reprezintă în Franța mai mulți producători europeni de fructe și legume de calitate. Rețeaua noastră internațională puternică se aprovizionează de la producători certificați. Produsele noastre sunt controlate și certificate, deoarece sunt...
Franța, Guérande
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră. Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb. Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras. Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. SKU:SGE250...
Belgia, Mont-Saint-Guibert
Compania „Produse Habi” este o mică și medie întreprindere de familie, activă din 1914 în domeniul fabricării conservelor alimentare de calitate. Comercializăm produsele noastre sub marca Habi către marii distribuitori, precum și în sectorul HORECA și în sectorul de fast-food, dar și sub Private Label. Creăm pentru clienții noștri preparate gata făcute, sosuri, baze de sosuri și altele. Produsele ...
Franța, Perpignan Cedex
...Estragonul, al cărui nume latin (dracunculus) înseamnă „dragon mic”, este un adevărat bijuterie al bucătăriei franceze! Este recunoscut în special pentru gustul său intens de anason și ușor camforat. Estragonul face parte din ierburile fine, aromele sale se combină admirabil cu ouăle, carnea, peștele și îmbunătățesc majoritatea sosurilor: béarnaise, tartar, maioneză, vinaigretă, sos de roșii sau chiar unt aromat. Permite aromatizarea oțetului prin simpla introducere a unei crenguțe în sticlă. În infuzie, este renumit pentru proprietățile sale liniștitoare.
Produse corespunzătoare
Estragon
Estragon
Alte produse
Cébette
Cébette
Franța, Serres Castet
Fondată în 2005, Societatea de Prelucrare de Precizie Béarnaise - SUPB se ocupă cu mecanica generală. Societatea de Prelucrare de Precizie Béarnaise oferă următoarele servicii: frezare CNC, turnare CNC, electroeroziune cu fir, rectificare plană, sudură, ajustare, frezare convențională, realizare unelte, piese unice și serii mici de piese mecanice, perforare rapidă, înfășurare etc. Compania lucrează în principal pentru sectorul aeronautic, dar intervine și pentru sectoarele petrolier și agroalimentar. Este certificată ISO 9001 și EN 9100.
Belgia, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Datorită ingredientelor naturale, ingredientelor proaspete și legumelor, Anda vă garantează o calitate constantă și corectă. Sortimentul nostru de sosuri: Aïoli, american chef, andalouse, barbecue, béarnaise, brazil, brazil halal, calabria, california, chickenburger, chili, cocktail, cocktail halal, curry, curry ketchup, sos pentru cartofi prăjiți, sos pentru hamburger, hot pita...
Belgia, Genappe
Top Quality a fost fondată în 1990 de André Debièvre, fost restaurator absolvent al școlii hoteliere din Namur. Specialitățile sale sunt: confiturile (de ceapă, de smochine, de andive,…), sosurile gătite (sosuri pentru vânat, cu merișoare,…), sosurile emulsionate (bearnaise, olandeză, maioneză,…). Clienții Top Quality sunt: marii distribuitori și angrosiști. Top Quality lucrează sub propria marcă...
Belgia, Londerzeel
La William, sosurile sunt disponibile în diferite ambalaje pentru chioscurile de cartofi prăjiți, snack baruri și alte unități de alimentație: maioneză, ketchup, muștar, murături, vinaigrette, sos ardelean, sos american, sos andalouse, sos arumba, sos banzaï, sos béarnaise, sos cocktail, sos pitta, sos samurai, sos tartar, sos chili iute, sos de ardei... În plus, găsești La William și în ambalaje...
Danemarca, Odense C
... și să prezinte noi tehnici de gătit. De-a lungul timpului, s-au adunat o mulțime de rețete, în care în special arta culinară franceză iese în evidență în postările individuale. Printre rețetele populare, care se numără printre cele mai apreciate din țară, se numără Boeuf Bourguignon, Coq au vin, sos bearnaise și multe altele.
Danemarca, Odense C
... seară, unde poți savura meniul nostru Eventyr, sau dacă ai mai mult chef de preparate clasice, avem și un meniu cu friptură, unde poți savura delicioase cartofi prăjiți făcuți în casă, o friptură bună și un sos béarnaise bătut manual.
Germania, Köln
...PRODUSE LACTATE. Sos Bearnaise 1 litru. Crema Fraiche 38% 5 kg. Iaurt / 5kg găleată cu 3,5% grăsime. Iaurt cu 10% grăsime. Brânză DOC cu 40% și 48% grăsime. Brânză MILRAM 48%. Brânză combinată 16kg. Lapte 3,5% grăsime 1 litru. Mozzarella (bastonaș) / 1 kg. Brânză Parmigiano. Brânză Parmigiano. Quark / 5kg găleată. Brânză de oaie. Brânză de oaie. Smântână 30% grăsime. Smântână de bucătărie 20...
Franța, LANNE EN BARETOUS
...VÂNZARE DE BRÂNZĂ DE OI (AOC OSSAU-IRATY), VACĂ, MIXT (capră/oaie), BRÂNZĂ DE CAPRĂ DE FERMIER. Producători din cele 3 văi Béarnaise: Aspe, Ossau, Barétous...
Franța, Oloron Ste Marie
Franța, Beyrie En Bearn
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play