Italia, Sesto Fiorentino
... cultivare. Secretul unei cafele bune constă în amestecarea abilă a diferitelor calități de cafea cu diferite corpuri, aciditate și dulceață, pentru un gust final fructat. PRĂJIRE Prăjirea lentă și artizanală permite caramelizarea perfectă a zaharurilor prezente în boabe, oferind cafelei un gust dulce și plăcut de final. După prăjire, răcirea are loc separat pentru fiecare origine. Această metodă asigură că cafeaua păstrează nuanțe distincte de arome și gusturi, care sunt ulterior echilibrate pentru a obține o armonie perfectă în ceașcă.
Italia, Pantelleria
... istorică pantescă, veche de peste 300 de ani, cu ziduri groase din piatră vulcanică, tavane cu cupole și nișe secrete. Poziția sa oferă o vedere spectaculoasă asupra „Cala Levante” și „Arcul Elefantului”, în localitatea Tracino-est a insulei Pantelleria. Casa este formată din 2 corpuri complet independente între ele, înconjurate de un magnific grădină cu plante suculente și smochini de India...