Ucraina, Odesa
...Uleiul rezultat este un lichid incolor sau galben pal, cu un parfum intens de anason. Proprietățile uleiului esențial de anason verde includ proprietăți antispasmodice, carminative, expectorante, stimulante și diuretice. Este utilizat frecvent în industria alimentară ca aromatizant, în special în lichioruri, băuturi răcoritoare, produse de patiserie și dulciuri. De asemenea, este folosit în...
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...O modalitate excelentă de a oferi alimentelor gustul și aroma dorite este utilizarea unui aromat alimentar. Aromele alimentare KREDA vor face față perfect sarcinii lor. Concepute pentru a adăuga gust și aromă deserturilor, produselor de patiserie, înghețatei, băuturilor răcoritoare și altor produse.
... una dintre cele mai căutate condimente culinare. Cunoscut și sub numele de laur dulce, frunzele de dafin sunt utilizate ca aromatizant și condiment în supe, carne, tocănițe, pește, sosuri, murături și în produse de patiserie. Frunzele de dafin sunt de obicei uscate și sunt folosite întregi, sfărâmate sau măcinate. Aceste frunze au proprietăți aromatice, stimulante și narcotice. Uleiul esențial...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play