Franța, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA este o companie artizanală specializată în foie gras, pateuri și preparate culinare. Produse de înaltă calitate, respectând tradițiile, fără coloranți sau conservanți. Certificare BIO pentru o gamă de pateuri, precum și pentru compotul de mere. Trei terine vegetariene în catalog. Realizarea de colete gastronomice pentru primării și comitete de întreprindere. Export și volume mari dispon...
Produse corespunzătoare
Andouillettes sterilizate sous-vide
Andouillettes sterilizate sous-vide
Franța, Auxerre
...Degustare Proaspăt și fructat, cu note foarte expresive de flori, citrice și fructe exotice. Accord mâncare-vin Se savurează la 11°C alături de beignets de calamar, hering marinat, andouillette cu vin alb sau brânză de oaie. Vigneron Domeniul Gilles Copéret este condus de doi pasionați și epicurieni, Annie și Gilles Copéret. Situat în inima Beaujolais, la Régnié-Durette, acești doi îndrăgostiți...
... De la andouille din Guéméné la piept de rață afumat din Sud-Vest, de la andouillette din Troyes la pateuri sau rillettes din Le Mans, de la foie gras de rață la pui de Bresse, de la Cantal vechi la Saint Maure de Touraine, carne de vită din Aubrac la porc negru din Bigorre, de la biscuiți roz din Reims la patiseria Four quarter breton, fără a uita vinurile din Bordeaux, Burgundia sau Valea Loarei...
Țările populare pentru acest termen de căutare