Italia, Milano
...Produs în martie, este un miere care tinde să cristalizeze rapid. În stare lichidă are o culoare ambar închis cu reflexe roșiatice, iar în timpul cristalizării capătă nuanțe maro-portocalii. Mirosul este mediu intens și proaspăt, amintind de caramel, pudră de cafea, mușețel, șofran. Aroma este mediu intensă și persistentă de bomboane mou, tamarind, lemn dulce. ABBINAMENTI În bucătărie poate fi asociată cu brânzeturi maturate și picante, cu mezeluri proaspete și condimentate, porchetta și cotechino sau pur și simplu pentru a fi întinsă pe pâine sau felii prăjite pentru micul dejun.
...Sac de 25 KG Kraft. Utilizare prevăzută Amestec Sudem pentru pâine (10 kg), ingredientul drojdie (pentru chifle 300 GR, pentru pâini mari 400 g) și apă (6 litri) se amestecă pentru a forma aluat. Temperatura aluatului 25-27 C timp de 10 minute la viteză mică, 7 minute la viteză mare. Pentru 1. Fermentare 15 minute (la temperatura camerei) Pentru 2. Fermentare, durează 30 de minute pentru fermentare. Gătit timp de 30-35 minute. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play