Germania, Hamburg
... trebui să faci mici teste de gelifiere atunci când încerci o rețetă nouă. Ca regulă generală, se recomandă 2-20 g/kg. Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Etichetarea alimentelor: E406 Producție: Agar-Agar bio este obținut din pereții celulari ai algelor roșii. Autoritatea de control ecologic: DE-ÖKO-003, Agricultură non-UE...
Germania, Wörrstadt
...Simplu „mare” de la cel mai bun Lecker’s Bio Gelifiant din alge marine este ideal pentru prepararea de jeleuri, creme, gemuri și torturi, dar și pentru preparate sărate precum aspicul. Alternativa vegană la gelatina! Este, de asemenea, fără gust, fără conservanți și de origine 100% vegetală. Ingrediente: Agar Agar* *=din producție ecologică controlată Alergeni: nu conține Vegetarian: Da Vegan: Da...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play