Italia, MILANO
...Prosciutto Parma DOP "Zaurina" maturat 30 de luni este un produs artizanal de înaltă calitate, ideal pentru cei care caută mezeluri italiene autentice. Realizat cu metode tradiționale, oferă un gust bogat și intens, perfect pentru aperitive gourmet și preparate rafinate. Ambalajul de 2 bucăți este ideal pentru vânzarea en-gros, garantând un stoc suficient pentru restaurante și magazine alimentare...
Finlanda, Turku
...Acum este rândul aerului de mare care, înainte de a ajunge în vale, a furat pe Apennini balsamurile pădurilor. În funcție de sezon, feronierile se deschid și timp de nouă luni se procedează astfel. Apoi se coboară în pivniță: consorțiul va aplica coroana ducală pentru a proteja calitatea după 12 luni. Nouă nu ne ajunge: șunca noastră va aștepta încă 18-20 de luni, când veți simți toată dulceața sa intensă, profundă, nuanțată, niciodată zaharisită.
Franța, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES este un distribuitor en gros de șuncă italiană pe piața Rungis. EUROVOLAILLES este specializat în șunca de Parma și șunca San Daniele în Rungis. Vânzare en gros de șuncă italiană pe piața Rungis, șuncă crudă.
Lituania, Bajorai, Vilniaus R.
...Prosciutto din Parma este un jambon uscat, produs în provincia Parma, în nordul Italiei. Este un produs tradițional cu o istorie îndelungată, popular și faimos în Italia și dincolo de ea. Prosciutto din Parma este produs exclusiv din porci italieni și este uscat timp de cel puțin 24 de luni. Acest produs are certificarea DOP (PDO).
Italia, Langhirano
...Este o capodoperă a naturii și a omului. Se naște din bunătatea acestei țări, din respectul pentru o tradiție pură, din înțelepciunea meșteșugărească care face din fiecare șuncă o capodoperă a gustului italian. Numai pulpe de porc italian, carne proaspătă, niciodată congelată, prelucrată, îngrijită și maturată cu o atenție care este patrimoniu exclusiv al acestei țări, al tradiției sale, al aerului și al climatului său. Greutate medie:kg. 9.5-11 Bucăți pentru gât:2...
Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
...Serviciul de vânzare e-commerce al specialităților gastronomice din Emilia Romagna, cu gustul emilian, trimise prin curier rapid în toată Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, oțet balsamic tradițional, vinuri Lambrusco, Cotechino și Zampone din Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, conserve de cireșe de Vignola, Perle în oțet balsamic, Savoret.
...Cel mai bun jambon italian. Numai carne de porc italiană...
Germania, Waltenhofen
... rezistent la căldură. Filmele care conțin acest aditiv sunt ideale pentru aplicații extreme de termoformare și oferă o protecție fiabilă a produsului. Acestea sunt utilizate în principal pentru ambalarea șuncilor afumate sau uscate la aer, cum ar fi șunca din Pădurea Neagră, Prosciutto Crudo, șunca de Parma, Jamon Iberico sau șunca Serrano, dar și pentru aplicații clasice, cum ar fi ambalarea...
Italia, Langhirano
Compania Barbieri Enzo se ocupă cu producția și maturarea șuncii și este asociată cu Consorțiul Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo are sediul în Langhirano, provincia Parma, pe strada Case Schianchi 8. Printre activități: - producția de șuncă - maturarea șuncii - ambalarea șuncii - vânzarea șuncii - furnizarea de șuncă - mezelării - prosciuttifici...
Italia, Torino
... sunt fundamentale pentru a obține un produs de calitate superioară. Gama de produse PAMA provine dintr-o selecție atentă a producătorilor care sunt cei mai atenți la calitatea materiilor prime și variază de la branduri reprezentative și prestigioase, cum ar fi șunca cruda de Parma și Parmigiano Reggiano, la altele de consum larg, care pot fi aduse în fiecare zi pe mesele noastre, până la produse de...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye este specialist în mezeluri fine. Oferă o gamă largă de produse: budinci, sambas, pateuri, cap de vițel, șuncă, cârnați, pâine de carne, produse sărate, varză murată, specialități italiene, gaumaisă, spaniole, urechi de porc, picioare de porc, cap presat, aspic de legume, produse de sfârșit de an (rață umplută, budincă albă cu nuci, pasăre umplută, pintă umplută, budincă neagră cu mere, purcel umplut, budincă albă cu struguri sau cu varză,…), bile, chorizo, file american, șuncă de Parma, roastbeef prăjit,…...
... de ultimă generație. Affilatura Parmense se adresează și sectorului de ambalare, producând lame pentru tăiere în formă din oțel călit pentru alimente de orice formă și dinți, acoperind cele mai variate domenii de utilizare: de la lame pentru matrițe de șuncă sub vid la lame pentru ambalatoare de brânză, până la lame cu bandă pentru tăierea alimentelor.
...Compania noastră s-a născut în 1998 ca distribuitor en-gros de șuncă crudă de Parma și Parmigiano Reggiano, de unde derivă și numele: PRO.PAR. De-a lungul anilor, urmând tendințele pieței și acumulând experiență în domeniul alimentar, ne-am diversificat obiectivele și, în 2008, în colaborare cu producători sirieni, am importat direct capere în saramură din Siria. În 2010/2011, având în vedere...
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte este o companie de distribuție de produse alimentare și băuturi italiene. În sectorul alimentar, operăm cu comercializarea de produse precum: - Brânzeturi: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola dulce și picant, scamorza afumată, Caciocavallo - Șuncă: șuncă San Daniele, șuncă de Parma, șuncă Națională, șuncă mec și șuncă în formă de...
Maturare și comerț - Șuncă tipică de Parma - Autorizație CE IT743L...
Fabrica de Șuncă...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play