Germania, Bad Bentheim
... este bogat în fructoză, care are un indice glicemic scăzut. Aceasta înseamnă că este procesat lent de corpul tău. Astfel, consumul de sirop de agave nu provoacă fluctuații rapide ale nivelului de zahăr din sânge. Cu toate acestea, consumul excesiv de fructoză nu este foarte sănătos, așa că folosește-l cu moderație.
Franța, Le Monastere
...O referință dintre cele mai concentrate în active din gama noastră! Am selectat flori specifice pentru a o realiza, skuff-ul care o compune este încet încălzit, modelat și turnat manual sub formă de TempleBall. Temperatura optimă de tăiere 25 30°C Sfaturi de tăiere / detaliu Formați mici Templeball manual la temperatura camerei, apoi ambalați în foi de celofan vegetal. Variatia texturii În...
Slovenia, Ljubljana
...când trebuie să temperăm puțin, dar frecvent. De fapt - aveți un rezervor din oțel inoxidabil încălzit la o temperatură anumită. Puteți introduce atât unt de cacao rece și tare, cât și unt cald, netemperat. Apoi, puneți recipientul în unitatea cu temperatura stabilă dată și îl lăsați timp de 12-24 (sau mai mult) de ore până când se întâmplă magia în Incubator și untul se transformă într-o pastă...
Franța, Fraisse Des Corbieres
... fermentează lent timp de câteva săptămâni. Domaine du Cardona elaborează un hydromel din miere de garrigue, prin metodă enologică, iar pentru anumite cuvée, maturarea se face în vase de pământ (amfore moderne de 160 l). Hydromelul se degustă rece, încălzit și aromatizat, fiind adesea folosit în zilele noastre în prepararea multor cocktailuri. De asemenea, este utilizat în bucătărie pentru deglazare (foie gras) și în marinadă pentru puterea sa de a frăgezi carnea.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play