Logo
Verificat

PASTA GIRARDI

via Avvocato Agnelli, 24-26, Orbassano 10043
Italia
Livrare
Livrare: La nivel mondial
Angajați
Angajați: 50-99
Tip de furnizor
Info
Producție
Serviciu
Distribuție
Despre noi

63 produse și servicii

Search
Rigatoni Ruvidi
Apă, ouă și semolă de grâu dur creează amestecul perfect pentru această formă de paste, caracterizată prin forma sa tubulară și suprafața sa aspră și ...
Agnolotti Piemontesi
Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei...
Agnolottini del plin
Agnolotti del plin, care sunt strânse manual pentru a fi sigilate, sunt mici ravioli umpluți cu fondue și trufe și reprezintă o adevărată capodoperă a...
Agnolottini del plin
Agnolotti del plin, care sunt strânse manual pentru a fi sigilate, sunt mici ravioli umpluți cu fondue și trufe și reprezintă o adevărată capodoperă a...
Parmigiana di Melanzane
"Parmigiana di melanzane" este un fel clasic din sudul Italiei, realizat din straturi de vinete prăjite și coapte la cuptor, sos de roșii și brânză mo...
Gnocchi Proaspete de Cartofi
Fiecare țară poate avea propria rețetă tradițională pentru gnocchi, cu dimensiuni, forme și ingrediente diferite. Dar în Italia, unde "gnocchi" au fos...
Agnolotti Piemontesi
Agnolotti piemontesi sunt ravioli umpluți cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfec...
Tortellini Mignon
Tortellini mignon di carne sunt o capodoperă artizanală a tradiției culinare italiene, un emblemă a culturii gastronomice din Emilia-Romagna. Foița de...
Lasagna al Ragù
Lasagna la cuptor este un cult clasic și unul dintre preparatele care fac cunoscută bucătăria italiană în întreaga lume. Această versiune, cea mai fai...
Tonarelli
Tonnarelli sunt un tip de spaghetti originari din Lazio, foarte asemănători cu verișorul lor abruzzese, chitarrucci. Cu toate acestea, se diferențiază...
AGNOLOTTI PIEMONTESI
Agnolotti piemontesi sunt ravioli umpluți cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfec...
Agnolottini del Plin
Agnolottini del plin sunt mici ravioli care sunt strânși manual pentru a fi sigilați, umpluți cu fondue și trufe. Ele reprezintă o adevărată capodoper...
Gnocchi Freschi di Patate
Fiecare țară poate avea propria rețetă tradițională de gnocchi, cu dimensiuni, forme și ingrediente diferite. Dar în Italia, unde "gnocchi" au fost cr...
Paccheri
Originari din regiunea Campania din sudul Italiei, paccheri sunt tuburi de paste scurte și late, cu un diametru de aproximativ 30-40 mm. Sunt adesea s...
Schiaffoni Pecorino e Tartufo
Un tip de ravioli cu formă rotundă, o delicatesă care îmbină eleganța trufelor, cu aroma lor inconfundabilă, cu robustețea pecorino (brânză de capră),...

Cuvinte cheie1 cuvânt cheie

Imaginile companiei

Agnolottipaste proaspetePastePrepararea AgnolottiGastronomie gataProduse gata de gătitAgnolotti

Locație și Contact

PASTA GIRARDI
Addressvia Avvocato Agnelli, 24-26, IT-10043 Orbassano
Directori executivi
Recepţie:
N/A

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play