Logo

CASEIFICIO IGNALAT

VIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, Noci 70015
Italia
Livrare
Livrare: La nivel mondial
Fondat
Fondat: 1948
Angajați
Angajați: 50-99
Tip de furnizor
Info
Producție
Despre noi

10 produse și servicii

Search
Stracciatella di Burrata - Preparat de brânză pe bază de fâșii de pasta filata și smântână
Stracciatella este o specialitate lactată specifică producției din Puglia, compusă din fâșii moi de brânză filată și smântână; această specialitate po...
MOZZARELLA FIORDILATTE - BRÂNZĂ FRESCĂ CU PASTĂ ÎNTINSĂ
Mozzarella este un brânză proaspătă cu pastă filată, caracterizată printr-o suprafață netedă, uniformă și de culoare albă, cu o consistență elastică.
Caciocavallo - Brânză Maturată
Caciocavallo este un brânză semi-maturată, cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de vacă, formată tradițional manual. Numele său „caciocavallo” ...
BURRATA - BRÂNZĂ FRESCĂ ÎNTINSĂ
Burrata, floarea de la ureche a tradiției lactate tipice din Puglia, este compusă dintr-un înveliș de foaie de mozzarella creat manual de către brănca...
MOZZARELLA TRECCIA - BRÂNZĂ PROASPĂTĂ CU PASTĂ FILATĂ
Mozzarella este un brânză proaspătă, cu pastă filată, caracterizată printr-o suprafață netedă, uniformă, de culoare albă și o consistență elastică. Gu...
BURRATA CU TRUFĂ NEAGRĂ - BRÂNZĂ FRESCĂ PULCĂ CU TRUFĂ ITALIANĂ
O variantă bogată și elegantă a burratei clasice, care eliberează un gust puternic de trufe, îmbogățind umplutura gustoasă și cremoasă a burratei și c...
Provolone - Brânză maturată semi-picantă
Provolonele stagionat este un brânză maturată, cu pastă filată, produs exclusiv din lapte de vacă, lucrat și modelat tradițional manual și care este m...
BURRATA AFUMATĂ - BRÂNZĂ FRESCĂ AFUMATĂ NATURAL
Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este e...
CACIORICOTTA - RICOTTA SĂRATĂ ÎMBĂTRÂNITĂ
Cacioricotta este un brânză maturată, cu pastă semi-tare, de formă cilindrică, specifică tradiției lactate din Puglia. În bucătăria pugliese, acest p...
Caciotta cu Fermenti Lactici - Brânză Stracchino cu Fermenti Lactici
Caciotta fior di bontà este un brânză proaspătă cu adăugare de fermenti lactici, supusă unui scurt proces de uscare. Deși este o brânză cu coajă semid...

Cuvinte cheie1 cuvânt cheie

Metode de plată

PayPal
Transfer SWIFT
Card bancar

Termeni de plată

SLOC - Scrisoare de credit contingenta

Tipuri de livrare disponibile (incoterms)

Responsabilitate:
Cumpărător
Partajat
Furnizor

Locație și Contact

CASEIFICIO IGNALAT
AddressVIA GIUSEPPE DI VITTORIO 13, IT-70015 Noci

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play