Next
Fustă Externă
Captură fină Saumfleisch Captură fină Hampe Diaframma Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de stocare: Re...
Next
Faux filet de vită
Faux filet de bœuf este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumne...
ORGANICE DE BOVINE - Fâșie subțire de vită
Faldă subțire de vită...
Fleică de vită dezosată
Flanc de vită fără os...
Carcasa întreagă de vită
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
membrană de flankă de vită
organe de vită...
Burtă de porc
Burtă de porc Berkshire Burtă de porc Berkshire Gândește-te la burtă de porc ca la grăsime cu carne încă pe ea. Bucătarii adoră să folosească aroma sa...
Carne de vițel
Vițel - carne de măcelar...
Friptură de umăr
Friptură de umăr...
Gât de porc congelat
Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Suntem specializați în comerțul cu picioare de porc și alte tăieturi de carne de porc de înaltă c...
Pui din piele crudă
Compoziție: pui 32%, piele de vită 60%, amidon 4%, glicerol 1,8%, sare 0,1%, sorbitol 2%, sorbat de potasiu 0,1 Componente analitice: Proteină brută: ...
CARNE DE BURGER (VARIETATE DE AROME)
Pentru prepararea cărnii de burger, fie că este vorba de vită, porc, pasăre sau mixtă, dispunem de o gamă variată de preparate, printre care se numără...
Cârnați uscați
7,00 €
Saucisson sec de porc 100% făcut în casă Ingrediente: carne de porc, intestin natural, sare, piper, dextroză, stabilizator E450, difosfat de sodiu, an...
Next
Friptură de flank
Fâșie exterioară Saumfleisch Fâșie exterioară Hampe Diaframma Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de con...
Next
Friptură de vită
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de depoz...
Gamba de vită dezosată
Găină de vită fără os...
tripe de vită
Intestinele sunt curățate și congelate. Adesea cu capacul. Intestine de vită cu fagure...
Carne de Vită Fără Oase
Umărul de Vită Fără Oase...
Next
File
Lomo Filet Solomillo Filet Pur Filet Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de stocare: Refrigerat -1º/+2º ...
Next
Coaste semi-carne
Cotele semi-carne sunt o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățesc preparatele dumneav...
Next
Filet de vită
Filetul de vită este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumneavo...
Rață din piele brută
Compoziție: Rață 32%, piele de vită 60%, amidon 4%, glicerol 1,8%, sare 0,1%, sorbitol 2%, sorbat de potasiu 0,1 Componente analitice: Proteină brută:...
File de măgar
File de măgar...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play