BOLAR BLADE ROAST - CARNE DE VACĂ
Friptura de umăr de vită provine din umărul vitelului. Este o bucată foarte aromată, care este suficient de versatilă pentru a fi gătită întreagă ca o...
Next
Friptură de vită
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de depoz...
Carcasa întreagă de vită
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
CARNE DE VACĂ FĂRĂ OASE - PAD de umăr de vită
PAD de umăr de vită...
Carne de vițel
Vițel - carne de măcelar...
tripe de vită
Intestinele sunt curățate și congelate. Adesea cu capacul. Intestine de vită cu fagure...
Cârnați uscați
7,00 €
Saucisson sec de porc 100% făcut în casă Ingrediente: carne de porc, intestin natural, sare, piper, dextroză, stabilizator E450, difosfat de sodiu, an...
Fuet Gourmet
Producția de fuet artizanal în diverse arome: piper negru, boia, ierburi, natural...
Gât de porc congelat
Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Suntem specializați în comerțul cu picioare de porc și alte tăieturi de carne de porc de înaltă c...
Specialitate la Rotisor
Doner Măcinat Grosier din Carne de Vițel Condimente Speciale Apă Sare Disponibil în 8, 10 și 15 kg, în pași de 5 kg până la 120 kg...
Fundă Gătită
18,00 €
Fiocchetto este obținut din tăierea pulpei de porc. Se deosebește de mai faimosul culatello, fiind un salam mai slab și cu un gust delicat. În această...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play