Next
Friptură de vită
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperatura de depoz...
Next
Faux filet de vită
Faux filet de bœuf este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumne...
Carcasa întreagă de vită
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
tripe de vită
Intestinele sunt curățate și congelate. Adesea cu capacul. Intestine de vită cu fagure...
Carne de vițel
Vițel - carne de măcelar...
Gamba de vită dezosată
Găină de vită fără os...
BLACK ANGUS - SUA PRIN EURODIS GROSIST DE CARNE RUNGIS
URODIS, furnizorul dumneavoastră de carne de excepție din Rungis, vă propune o selecție ca furnizor de carne de înaltă calitate, care să răspundă astf...
Friptură de umăr
Friptură de umăr...
Rață din piele brută
Compoziție: Rață 32%, piele de vită 60%, amidon 4%, glicerol 1,8%, sare 0,1%, sorbitol 2%, sorbat de potasiu 0,1 Componente analitice: Proteină brută:...
Esofag - Vițel
Se recomandă ca dieta câinelui nostru să constea în principal din vițel, deoarece conține o proporție mare de fosfor, necesar pentru creșterea sănătoa...
Burtă de porc
Burtă de porc Berkshire Burtă de porc Berkshire Gândește-te la burtă de porc ca la grăsime cu carne încă pe ea. Bucătarii adoră să folosească aroma sa...
Gât de porc congelat
Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Suntem specializați în comerțul cu picioare de porc și alte tăieturi de carne de porc de înaltă c...
CARNE DE BURGER (VARIETATE DE AROME)
Pentru prepararea cărnii de burger, fie că este vorba de vită, porc, pasăre sau mixtă, dispunem de o gamă variată de preparate, printre care se numără...
Carne de oaie
Carnea de miel se referă la animale care au fost sacrificate la o vârstă mai mare de 12 luni. Culoarea închisă și textura grosieră sunt caracteristici...
Smochine
Poate fi furnizat în cutii din plastic sau carton...
Next
File
Lomo Filet Solomillo Filet Pur Filet Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de stocare: Refrigerat -1º/+2º ...
Next
Carne din față
Next
Carne din spate
Viande arrière este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumneavoa...
Inimă de vită
Inimă de vită...
Carne de Vită Fără Oase
Umărul de Vită Fără Oase...
Next
Coaste semi-carne
Cotele semi-carne sunt o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățesc preparatele dumneav...
File de măgar
File de măgar...
Next
Filet de vită
Filetul de vită este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumneavo...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play