Șuncă Fiartă
Prosciutto cotto produs din cele mai bune pulpe proaspete selectate, aromatizat delicat cu o fierbere de condimente înflorite. Această practică tradi...
Șuncă iberică 100% hrănită cu ghinde - Șuncă pură de porc iberic hrănită cu ghinde
Șuncă elaborată din porci iberici puri crescuți extensiv în dehesa. Piese de calitate certificată care au fost produse conform standardului iberic.
Șuncă - Porc
0,00 €
Șuncă - Porc...
Șuncă serrano Reserva Teruel 18-22 luni - Șuncă serrano maturată 18-22 luni, produsă în Teruel.
Jamón serrano cu un proces de uscare de minimum 18 luni, maturat în crame, este lăsat să se odihnească pentru timpul necesar pentru a obține fuziunea ...
Șuncă Iberică
Prosciutto spaniol, crescut în sălbăticie și hrănit cu ghinde.
Șuncă de Parma - Șuncă de Parma dezosată
Preț agresiv pentru Prosciutto di Parma dezosat...
Șuncă 100% Iberică de Gălbenele
Următorul Șuncă provenită de la porci 100% iberici crescuți în libertate în dehesas și hrăniți în ultima fază de îngrășare cu pășuni naturale, ierburi...
Șuncă de Bayonne
IGP 6 kg (fără os) Porc Fermier crescut în aer liber „label rouge” maturare 14 luni Un mare Jambon de Bayonne. Există o adevărată, mare, diferență faț...
Next
Filet de porc
Pulpă de porc Monte Safira este o pulpă de porc premium care exemplifică dedicația brandului pentru calitate și tradiție. Obținută din cele mai bune c...
Burtă de porc
Burtă de porc Berkshire Burtă de porc Berkshire Gândește-te la burtă de porc ca la grăsime cu carne încă pe ea. Bucătarii adoră să folosească aroma sa...
Cap de porc
CAP DE PORC 1/2 Tăiere Cutii congelate de 20 kg 1 x 40 fcl hq rf cnt în greutatea netă de 26 mt...
Pui din piele crudă
Compoziție: pui 32%, piele de vită 60%, amidon 4%, glicerol 1,8%, sare 0,1%, sorbitol 2%, sorbat de potasiu 0,1 Componente analitice: Proteină brută: ...
Sparanghel
Sparanghel în diferite tăieturi Sparanghelul (Aspargus officinalis L.) este o plantă perenă, multianuală, ale cărei lăstari albi sau verzi (tulpini) ...
Carcasa întreagă de vită
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
Stomac
Stomac...
Cârnați uscați
7,00 €
Saucisson sec de porc 100% făcut în casă Ingrediente: carne de porc, intestin natural, sare, piper, dextroză, stabilizator E450, difosfat de sodiu, an...
Fundă Gătită
18,00 €
Fiocchetto este obținut din tăierea pulpei de porc. Se deosebește de mai faimosul culatello, fiind un salam mai slab și cu un gust delicat. În această...
Șuncă Fiartă
Șuncă Gătită Volum: 200g (±10%)...
Guanciale Maturat
Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cu sare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardei iute, este ar...
Next
Bacon sărat
Bacon sărat, sau burtă de porc sărată, este o delicatesă tradițională portugheză pe care Monte Safira a perfecționat-o. Fabricat din cele mai bune car...
Rață din piele brută
Compoziție: Rață 32%, piele de vită 60%, amidon 4%, glicerol 1,8%, sare 0,1%, sorbitol 2%, sorbat de potasiu 0,1 Componente analitice: Proteină brută:...
Next
Cârnați negri
Cârnați negri, sau cârnați negri, este o delicatesă unică portugheză pe care Monte Safira a perfecționat-o cu dedicația sa pentru calitate și tradiție...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play