... metri altitudine și sunt în principal orientate spre sud. Cu o vârstă medie de 35 de ani, acestea sunt cultivate cu grijă și cu respect pentru mediu.
Această gamă monocépage are ca ambiție modernizarea imaginii Bordeaux-ului, oferind vinuri accesibile, ușor de băut, prezentate într-un ambalaj atrăgător și modern, simbolizând renașterea regiunii noastre...
CULTURA VIEI
Cultură raționată
Tăieri manuale
Soli îmbogățiți cu îngrășăminte organice...
Compania agricolă CASERE este perfect integrată în zona D.O.C. Lison - Pramaggiore, situată în comuna San Stino di Livenza (Veneția). Conformarea particulară a terenului a permis obținerea unui produs de înaltă calitate atât în vinurile albe, cât și în cele roșii, având nu mai puțin de opt calități reprezentate în Consorțiul Voluntar Vini doc Lison - Pramaggiore. Datorită experienței îndelungate a...
...Vinul roșu J.P. CHENET cabernet syrah este un amestec elegant și rafinat de soiuri de struguri, cu un corp plin și un gust intens. Fiecare sticlă de 75 cl oferă o experiență de gust unică și o gradare alcoolică perfectă. Perfect pentru a fi asociat cu preparate din carne sau brânzeturi maturate.
Înființată la Rennes în 2011, compania noastră s-a specializat în distribuția de vinuri biologice, biodinamice și fără sulfiti destinate profesioniștilor. În strânsă colaborare cu vinificatori angajați în practici ecologice, punem la dispoziția dumneavoastră o gamă de vinuri autentice și savuroase.
De-a lungul anilor, ne-am extins activitățile pentru a oferi astăzi o paletă de servicii mai divers...
...Produce vinuri roșii în apelatia AOC Montagne-Saint-Emilion. Domeniul este asociat cu grupul „Vignobles Lagardère”. Domeniul practică o viticultură rațională și exploatează o suprafață plantată cu viță de vie de aproximativ 16,5 hectare de soiuri Merlot negru, Cabernet-Franc negru și Cabernet-Sauvignon negru.
Degustare
Vieux Château Négrit are o culoare roșie cu reflexe rubinii. Echilibru între...
... hectare.
Struguri: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Cabernet Franc
Vinificare: Recoltare manuală, cuve din inox și beton
Îmbătrânire: 12 luni în butoaie (20% noi, 80% dintr-un sau două vinuri)
Degustare: Deschizându-se cu un buchet de fructe negre bine coapte, Chevalier de Lascombes încântă prin atacul său franc. Concentrat, palatul se remarcă prin subtila sa alianță între putere și eleganță.
... vin elegant din 2021.”
Medalie de Argint BORDEAUX 2019
2015 : GHID HACHETTE 2018 : „Merlot-ul și cele două cabernet-uri și-au împărțit rolurile în acest amestec delicios care, pentru două treimi, a fost maturat optsprezece luni în contact cu lemnul. Rezultatul: Un vin cu un nas discret la început, deschis către fructe negre și condimente la aerare; o frumoasă atmosferă olfactivă prelungită de o gură amplă, suavă, rotundă, fără a lipsi de structură și subliniată de o fină rețea minerală.”
Proprietar: Jean Pierre Rivière
Suprafață: 3,5 Ha
Sol: sablo-argilos...
Mosaic Beverage Co. este o afacere de familie specializată în distribuția vinurilor, care procură și exportă cele mai bune vinuri din Argentina, Chile, Noua Zeelandă, Australia și Africa de Sud. Cu o dedicare pentru calitate și autenticitate, oferim un mozaic de arome și experiențe tuturor iubitorilor de vin din întreaga lume. Oferim clienților noștri vinuri deosebite, având grijă să creăm o colab...
...Cinsault, Cabernet Sauvignon, Ugni alb și Vermentino.
Un lot vechi și foarte fin de Syrah se află deasupra proprietății, spre nord-vest: 0,65 acri plantați încă din 1947. Acest lot este istoric în podgorie, dar și în Provence, deoarece foarte puține loturi au fost plantate cu acest tip de viță de vie înainte de 1950.
Ideea strălucită a unei minți strălucite? Experimentul unui pasionat? Întrebarea va...
...Sols:
Limono-Calcaros
Medalie de aur de la Gilbert și Gaillard
Vinificare:
Recoltare desciorchinată, macerare lungă în cuve inox, apoi învechire în butoaie de stejar franțuzesc.
Culoare strălucitoare, roșu granat
Nas intens și bogat, parfumuri prăjite, vanilate și
de lemn dulce însoțite de fructe coapte
precum prunele.
În gură, taninurile sunt catifelate și bine
îmbinate.
Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon
Sols: Limono-Calcaros...
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Cabernet franc.
TERROIR : Limons argileux.
VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Struguri recoltați la o maturitate frumoasă. Macerație de 24 de ore, la temperatură scăzută, pentru a extrage culoarea. Fermentare în cuve din inox, la temperatură scăzută, pentru a păstra potențialul aromatic al fructului și prospețimea acestuia.
APPELLAȚIE : AOP Cabernet d'Anjou.
NOTE DE...
...O bucată de carne bine gătită poate fi servită cu un vin roșu cu un gust intens.
Prin urmare, poți alege în siguranță un Cabernet Sauvignon sau un Merlot.
Desigur, poți fi creativ și încerca să servești carne de vită cu alte vinuri, în funcție de ierburile și condimentele pe care le folosești.
În acest fel, vei evidenția și mai mult aroma și suculența cărnii de vită din Carpați.
... permițând acest lucru. După o dezgropare a întregii recolte, strugurii sunt puși în cuvă, unde, timp de 4 până la 5 săptămâni, extracția taninurilor se realizează cu delicatețe prin zdrobirea manuală a măcinatului. Îmbătrânirea durează aproape doi ani în cuve de inox înainte de îmbuteliere.
Degustare: Culoarea rubinie foarte închisă și nasul intens, între fructe roșii (cireșe, coacăze) și cedru, anunță toată puterea și structura acestui amestec cu accente atlantice. Pentru iubitorii de vinuri gourmande și proaspete, cu o lungime frumoasă.
Anii disponibili: 2013, 2014, 2015 și 2016...
...Avem mai multe vinuri foarte frumoase, cum ar fi Verdejo, Vinho Verde, Tempranillo Sensibel sau Cabernet, toate vegane. Preț doar pe paletă ex works.
...Bordeaux
Assemblare :
100% Cabernet Sauvignon
Potencial de păstrare :
Aproximativ 7 ani
Vinificare :
Fermentație în cuve inox termoregulabile la aproximativ 25°. Durata macerației (15 până la 25 de zile) va fi determinată în funcție de an și de potențialul fiecărei parcele. Vinurile sunt maturate și învechite în lemn timp de 12 luni. Trasferirile regulate vor aduce oxigenul necesar pentru îmbinarea taninurilor din lemn cu vinul.
...Vinurile de la Kanonkop sunt celebre în toată Africa de Sud pentru garanția lor de calitate, puritate și finețe.
Cabernet sauvignon-ul proprietății este închis la culoare, având arome incredibil de complexe precum tutun umed, condimente de stejar, piure de mure, ceai chai și pământ proaspăt. Palatul este la fel de variat - poți distinge note de zmeură dulce și vișină cu boabe de cafea prăjită. Taninurile sunt directe și echilibrate.
Se recomandă a fi savurat alături de preparate cu sos sau o bucată frumoasă de vită.
...Culoare: un vin atrăgător, de un roșu închis, asemănător cireșelor.
- Arome: arome intense și complexe, tipice pentru Cabernet Sauvignon. Notele picante, în principal de piper negru și caramel, sunt frumos îmbinate pe un fundal fructat.
- Gust: complex și structurat în gură. Are note de fructe proaspete și note picante; rotund, echilibrat și proaspăt.
...La cuvée simpatică a domeniului, un Médoc care se bea pe fructe,
Vinul prietenilor.
Domeniu: CHÂTEAU HOURBANON
Apelație: MÉDOC
Regiune: BORDEAUX
Culoare: Roșu
Struguri: Cabernet Sauvignon: 60% / Merlot Noir: 40%
Mod de cultură: Bio
Caracter: Ușor/Fructat
Conținut: 75cl
An de recoltă: 2015
Greutate: 1 kg...
... condimentelor.
Vinurile sunt apoi maturate separat în tancuri timp de câteva luni, cu o finisare subtilă în lemn care are loc înainte de îmbuteliere.
DEGUSTARE
Culoare închisă cu reflexe violacee.
Un Cabernet Sauvignon cu arome de mentă, fructe roșii, ardei copt, note afumate și ușor prăjite. Gust plin, delicios, bine structurat, cu multe fructe.
Acest vin va însoți carnea roșie, pizza. Acest vin este ideal servit între 14°C și 16°C.
Folosind cele cinci simțuri, misiunea noastră este poziționarea brandurilor exclusive. Astfel, vă putem oferi brandurile pe care le reprezentăm la nivel național și internațional pentru distribuția în zona dumneavoastră de activitate.
Familia de produse Cabecita Loca este linia noastră de băuturi în format Premium, realizate doar cu produse naturale și de înaltă calitate, având la bază cele mai b...
....) aduse de un lemn deosebit de nobil. Acest an 2018 distilează de asemenea deja câteva note de evoluție pe piele și humus. Taninurile sunt puternice, dar mature și vor continua să se îmblânzească dacă aveți răbdarea de a lăsa această superbă sticlă să se odihnească încă câțiva ani în pivniță. Un vin mare care trebuie neapărat asociat cu carne roșie, vânat, rață etc.!
Contență: 75cl
Tip: Vin roșu
Soiuri: 90% Tannat, 10% Cabernet-sauvignon
AOC: Madiran
Păstrare: De băut imediat și de păstrat până în 2050
Temperatura de servire: 16-18°C...
... parțial în butoaie de un sau două vinuri pentru a garanta o bună flexibilitate.
Culoare: Roșu
AOC: Bordeaux Supérieur
Vii: Terroir argilo-limos
Vinificări: Maturare în cuve de inox și în butoaie
Premii și medalii: Argint/Bronz la Los Angeles...
... gust: în gură este dulce, bine structurat, catifelat și foarte savuros.
Învechire: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot este lăsat să se învechească timp de 4 luni în butoaie din stejar american și francez.
...Saumur BRUT sau 1/2 sec AOP Metodă Tradițională
VINIFICARE: Saumur Brut este elaborat conform metodei tradiționale. Acest vin beneficiază apoi de un proces de maturare pe drojdii important de 24 de luni în cramele noastre subterane: această alegere calitativă ne permite să obținem o finețe mare a bulelor și o eleganță aromatică. Această asamblare originală între Chenin Blanc, Cabernet Franc și...