... jumătăți de lămâie
Sare kosher
Piper
2 linguri de unt
Spumă de pătrunjel
100 de grame de pătrunjel
25 de grame de ceapă tocată
100 ml de supă de pui
Piper
1 lingură de unt
150 ml de smântână pentru gătit
Sare
În primul rând, pregătește spuma de pătrunjel. Încălzește untul la foc mediu-mic și prăjește ceapa în el. Odată ce ceapa devine aromatică, adaugă pătrunjelul și amestecă imediat.
Îndepărtează...
...Umplutură pe bază de untcu usturoi și pătrunjel. Ideală pentru a umple melcii, este de asemenea perfectă ca unt maître d'hôtel pentru preparatele tale la grătar și plancha.
Greutate: 5x250g...
...Trei gusturi diferite
1. Pastă de roșii cu măsline și pesto
2. Pastă de nuci
3. Paste cu usturoi și pătrunjel
Tăieturi disponibile:
Pachet de 12 buc.
Pachet de 60 buc.
Materii prime utilizate:
Carne de melci Helix Aspersa Maxima, coji de napolitane crocante în formă de melc,
Unt de vacă (86% grăsime), pastă de roșii, măsline, nuci, ceapă, usturoi, condimente, vin alb
Metoda de preparare: gata pentru consum direct. Se încălzește într-un cuptor preîncălzit la 200 °C timp de 12 minute. Se servește cald.
Depozitare: – 18 °C...
...Somon Maïski cu un duo de sparanghel, file de somon aburit ușor, fără oase, într-un sos mousseline cremos de unt și citrice cu sparanghel al dente, atât alb cât și verde, finisat cupătrunjel.
...Aluat fraged cuunt și brânză Emmental, cu un aluat de usturoi și pătrunjel pentru a intensifica gustul. Chiar mai bun dacă sunt ușor încălzite în cuptor în tavă.
...La finalizarea gătitului și după ce a fost scos de pe foc, se adaugă unt clarificat, câteva fulgi de Castelmagno și pătrunjel proaspăt tocat în Risotto cu Porcini.
Ingrediente: Orez Carnaroli Clasic (88%), supă vegetală granule (sare, amidon și maltodextrine din cartofi, legume deshidratate (morcov, țelină, pătrunjel), ulei de floarea-soarelui, arome naturale, condimente), făină de orez...
... două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați orezul și lăsați-l să se gătească puțin, asezonați după gust. Apoi adăugați aproximativ 100 ml de vin alb și lăsați-l să evapore. Adăugați treptat apă caldă (puțin mai mult decât dublul orezului), amestecând constant timp de aproximativ 20-25 de minute.
Risotto-ul ar trebui să fie "cremos" dar al dente. Când este gătit, luați-l de pe foc și adăugați aproximativ 25 g de unt. Puteți adăuga, de asemenea, două linguri de brânză parmezan.
Puteți înlocui apa cu smântână sau supe. Presărați cupătrunjel, ceapă verde sau busuioc și serviți.
...Ierburi biologice "Provence d'Antan" de la Araquelle, pentru salate, rețetă provençală :
Ingrediente: amestec de ceapă verde bio 40%, busuioc bio 25%, pătrunjel bio 25%, estragon bio 10%. Greutate netă 40 gr în cutia sa minunată pe care o puteți reutiliza.
Rețetă autentică provençală pentru a însoți salatele, roșiile și legumele crude. Se amestecă cu maioneză, unt sau orice alte sosuri.
Cutie mare (8x10cms H13cms)
Puteți comanda doar reîncărcarea acestui produs, cutie de 40gr de ierburi de Provence biologice.
Romanzini este specialistul francez în prepararea melcilor în conserve, cochilii și melci umpluți... Melcul este o afacere de familie. Romanzini este fidel gastropodelor din 1921: melci naturali, melci în sos, preparate din melci, tartine cu melci, untcupătrunjel, midii, broaște, melci naturali, rețete de melci în conserve, melci congelați sau melci refrigerati. Oferim, de asemenea...