... umăr și jambon sunt derindate automat. În funcționarea deschisă, este potrivită pentru derinderea tăieturilor rotunde, cum ar fi jambonul, umărul sau genunchiul.
Avantaje
Rezultate optime: îndepărtarea curată a cojii fără reziduuri
Ajustare infinită a grosimii cojii/tăierii
Echipată cu două viteze de funcționare ca standard
Compactă, mobilă prin role fixe și de ghidare
Opțiuni:
Role de presiune...
...Umărdeporc congelat fără os. Obiectivul nostru principal este să satisfacem clienții noștri și să menținem o relație de afaceri pe termen lung. De asemenea, carnea noastră deporc congelată este special sacrificată manual conform cerințelor islamice (HALAL) și internaționale. Menținem o respectare strictă a tuturor cerințelor de tratament uman al animalelor și de sacrificare, inclusiv a...
... transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat în vid la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC.
Procesul de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală și odihnă în pivniță.
Ingrediente: Umărdeporcde bellota și sare marină.
... piele
Picior deporc congelat, cu os, fără piele
Picior deporc congelat, fără os, fără piele
Cotlet deporc congelat, cu os, fără piele
Cotlet deporc congelat, fără os, fără piele
Umărdeporc congelat, fără os, fără piele
Gât deporc congelat, fără os, fără piele
Cotlet deporc congelat, fără os, fără piele
File deporc congelat
Burtă deporc congelată, cu coaste, cu piele
Coaste spareribs de...
...Umărul deporc este o bucată care constă din carne de cea mai bună calitate. Carnea suculentă conține o cantitate minimă de țesut conjunctiv, iar fibrele grase sunt distribuite uniform în interiorul mușchilor.
Producător: Ucraina
Caracteristică: Refrigerat, Congelat
Produse refrigerate: 12 zile la 0 +4 ºC
Produse congelate: 6 luni la -18 ºC...
...Umăr iberic excepțional, care este savurat după 36 de luni de maturare naturală în pivniță. Greutatea fiecărei bucăți este de aproximativ 5 kg și provine de la porci iberici hrăniți doar cu ghinde naturale.
Greutate: 4-6 Kg...
...Șunca deumăr alimentată cu ghinde Alta Gastronomía debordează de arome intense și de prospețimea pajiștilor. Culoarea și aroma sa intense ne transportă direct în pivnița naturală unde șuncile deumăr au fost lăsate să se odihnească timp de mai mult de trei ani și jumătate, pregătite să încânte cele mai experimentate palate cu atingerea sa absolut perfectă de sare. Numai cele mai excepționale bucăți sunt clasificate ca Alta Gastronomía.
...Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Ne specializăm în comerțul cu picioare deporc și alte tăieturi de carne deporcde înaltă calitate.
... subspecie mediteraneană a Sus Scrofa Mediterraneus, autohtoni ai faimoaselor dehesas spaniole, localizate în principal în Salamanca.
Procesul de Sărare
La Ibéricos Brisa, toate piesele sunt acoperite cu sare marină pentru a favoriza deshidratarea și conservarea acestora, contribuind astfel la dezvoltarea culorii și aromelor tipice ale produselor maturate. Acestea rămân în camera de sărare o zi pentru...
...Carne deporc congelată, picioare deporc, coaste deporc, limbă deporc, carcasă deporc, umărdeporc - Suntem un abator de carne deporc în Franța. Vânzăm carcase deporcde calitate și tăieturi deporc la prețuri foarte moderate, ceea ce este apreciat de clienții noștri. Fabrica noastră este aprobată pentru a expedia în China, Rusia, Singapore și în multe alte țări din întreaga lume. Oferim...
...1. Ceafă: Fiecare bucată cântărind minim 0.8kg net.
2. Umăr: Fiecare bucată cântărind minim 1.35kg net.
3. Cotlet: Fiecare bucată cântărind minim 0.55kg net.
4. Picior: Fiecare bucată cântărind minim 2.2kg net.
Cu o cantitate mică de grăsime lăsată pe fiecare bucată de carne. În fiecare carton, este permisă o bucată de carne care cântărește mai puțin decât stipularea de mai sus.
Ambalare: Ambalat separat în cartoane cântărind 25kg net fiecare, căptușite cu un sac din polietilenă.
... fără piele, Grăsime de frunză, Oase de picior, Picior fără os, Ficat, Cotlet fără os, Pancreas, Coaste, Grăsime deumăr tăiată, Cozi, Filet, Tăiere 60/40, Tăiere 70/30, Tăiere 80/20, Tăiere 85/15, Tăiere 90/10, Viscere.
Specificații generale ale produsului: Curat, Fără miros neplăcut, Fără pene, Fără sânge, Fără arsuri chimice, Fără pete negre.
Detalii despre expediere:
Metoda de expediere...
...Oferim carne deporc congelată, scroafe și purcei, tăieturi deporc, produse din carne procesată deporc și măruntaie deporc din Europa și America de Sud și ne ocupăm de import și export.
Carne deporc congelată din gât
Carne deporc congelată din spate
Carne deporc congelată din umăr
Carne deporc congelată din picior
Carne deporc congelată din burtă
Carne deporc congelată din cap
Picioare...
...Carne deporc, arome, sare marină, zahăr din trestie, sos de roșii, pudră de cafea, arome naturale, condimente
Conține alergeni: Muștar, fără conservanți și Polifosfați
Valori nutriționale și energetice pentru 100 gr de produs
Valoare energetică 283kcal 1177kj
Grăsimi 15,0gr din care grăsimi saturate 6,3gr
Carbohidrați 1,8gr din care zaharuri 1,8gr
Proteine 25gr fibre alimentare 0,01gr sare 1,3...
...Alegem cele mai bune bucăți pentru a realiza cârnații noștri. Provenind din umăr, piept sau jambon de porci, în principal originari din Auvergne sau Rhône-Alpes, fiecare carne selectată intră într-un amestec savant. Astfel, asigurăm caracteristici de frăgezime și putere aromatică fiecărei rețete.
Umplerea în membrană naturală se face manual.
...Procurați carne deporcde la porci crescuți în aer liber, direct de la fermier.
Carnea deporc este tăiată din gâtul/umerii porcului. Este o carne frumos colorată, de un roșu închis, și bine marmorizată. Procura este, de fapt, cotletul deumăr, dar fără os și adesea tăiat mai subțire. Este o carne foarte fragedă și suculentă, cu un gust intens.
Vânzăm, de asemenea, bucăți mari de carne deporc...
...Geantă de dimensiuni medii din piele de vită. Fodera interioară din piele de capră sau deporc, cu un buzunar cu fermoar și un compartiment pentru telefon.
Fund solid cu piciorușe din metal, curea deumărde 2,5 cm x 90 cm, fermoar divizibil pentru închidere. Dimensiuni 40 cm x 23 cm x 8 cm...
... lemn sunt principala noastră activitate, ne ocupăm și de:
- Vânzarea en-gros de produse din carne deporc congelate (cum ar fi cotlete, mușchi, burtă, picior, umăr, gât) ca producător internațional spaniol de carne deporc - FORTUNE PIG S.L.
- Distribuția de pește proaspăt, produse de fructe de mare congelate și gourmet în cadrul companiei spaniole Congelats Palamós
- Distribuția de fructe de mare, produse de patiserie, alimente și băuturi prin intermediul companiei internaționale de frunte Spartan Trade sp z.o.o.
...ALGO FOODS : Societate de comerț cu carne, bazată în Rungis, specializată în import/export de carne deporc. Putem să vă cumpărăm sau să vă oferim orice tip de tăiere: carcasă, umăr, cotlet, spată, piept, jambon, resturi, grăsime, organe. Cu aceeași calitate a serviciului ca pentru porc, specialitatea noastră, tratăm de asemenea și carne de vită, miel și păsări.
... pășunează liber, beneficiind de ecosistemul predominant în Alentejo, caracterizat prin păduri de stejar și cork, în care Porcul Preto profită de ghinda, fructul acestor copaci bogat în acid oleic, care împreună cu genetica rasei conferă cărnii o infiltrație de grăsime ce se traduce printr-un marmorat caracteristic acestei cărni, făcând-o unică și sănătoasă, oferind un gust și un parfum inconfundabile.
--------
Transformarea Porcului Preto Crescut în câmp.
Carne proaspătă de Porco Preto,
Șuncă și umărde Porco Preto și cârnați.
Cura naturală Garvão - Ourique Alentejo...
Import și export de carne proaspătă și congelată, materie primă din carne, produse din carne, carne procesată. Comerț pe piața UE în principal, Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia. Achiziționarea de carne deporc, pui, curcan, rață, gâscă, vită, carne de cal de la abator, unități de tăiere, unități de procesare, depozite frigorifice. Vânzarea de tăieturi de carne din părțile deporc, umăr...
Lauraham are o tradiție de familie de peste 30 de ani. Compania este specializată în producția de produse din umăr și șuncă fierte pe bază de carne deporc. Sediul de producție al Lauraham este situat strategic în nord-vestul Bruxelles-ului, având acces la mari abatoare și furnizori de o parte și la principala distribuție en-gros și comercianți angro de cealaltă parte.