Bulgaria, Otets Paisievo
...Ulei de cocos (Cocos nucifera) INCI: Ulei de cocos nucifera Uleiul de cocos este o grăsime vegetală extrasă din "copra" - miezul nucii de cocos. În regiunile tropicale, este grăsimea principală care intră în meniul zilnic al milioane de oameni. Cel mai adesea, este obținut prin presare la cald a interiorului uscat al nucii de cocos, și mai rar prin metoda de presare la rece. Această metodă este...
Belgia, Ninove
...Această carte subliniază importanța unui echilibru sănătos între acizii grași Omega-3 și Omega-6. Oferă informații detaliate despre sursele acestor acizi grași și cum contribuie la sănătatea generală. Această carte este un ghid valoros pentru oricine dorește să își optimizeze dieta și să învețe mai multe despre rolul acizilor grași în organism. Este un must-have pentru persoanele conștiente de sănătate care doresc să își extindă cunoștințele.
Ucraina, Novomoskovsk
... prăjit și multe altele. Compoziție: fibră cu efect prebiotic din amidon de porumb, ulei de floarea-soarelui high-oleic, alune de pădure prăjite și măcinate 16%, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, amarant aerat, îndulcitor maltitol, emulsificator lecitina de floarea-soarelui, extract de frunze de stevia 0.05%, extract de vanilie bourbon uscat.
Germania, Nürnberg
... Biscuit Oreo sunt fabricate dintr-o combinație de pudră de cacao, făină, zahăr și ulei vegetal. Umplutura de cremă este, de obicei, realizată dintr-un amestec de zahăr pudră, extract de vanilie și grăsime vegetală. Rețeta exactă poate varia ușor în funcție de regiune sau de variația specifică a produsului. Biscuiții Oreo sunt cunoscuți pentru designul lor distinctiv, având o margine ondulată și un logo embosat pe o parte a waferului. Aceștia sunt savurați de oameni de toate vârstele și pot fi consumați ca o gustare de sine stătătoare sau folosiți în diverse rețete de desert.
Belgia, Wingene
...Cu MCT Cu complex de colagen Fără ulei de palmier Textură unică ‘Crémeux’ SKU:5430002193502 Fibre:8g Energie:713Kcal, 2985kJ Grăsime totală:69.3g din care grăsimi saturate:16.9g Carbohidrați:7.5g din care zahăr:2.8g din care poliol:4.5g Proteine:11g Sare:0g...
Polonia, Warszawa, Poland
...Nutella® este o pastă populară de cacao cu alune, îndulcită, care este utilizată frecvent în sandvișuri, prăjituri și alte alimente dulci. Este cunoscută pentru gustul său delicios, dulce și de nucă și nu conține coloranți sau conservanți artificiali. Pasta de tartinat este compusă din mai multe ingrediente, care includ zahăr, ulei de palmier, alune, cacao pudră cu conținut redus de grăsime...
Spania, Orkoien-Navarra
...Ingrediente Făină de orez*, Sirop de orez*, uleiuri și grăsimi vegetale nonhidrogenate* (floarea-soarelui*, cacao*), Ulei de floarea-soarelui*, Fructe roșii*, (Zmeură*, Mure*, Merișoare*), Măr*, și agent de dospire (bicarbonat de amoniu). Referință Fără Gluten: Coesgfrp1 Ean Fără Gluten: 8413115006515 Valoare Energetică Fără Gluten: 1805 Kj / 431 Kcal Grăsime Fără Gluten: 16,7 G Dintre care Saturate 6,6 G Carbohidrați Fără Gluten: 60,1 G Dintre care Zaharuri 11,9 G Proteine Fără Gluten: 3,6 G Sare Fără Gluten: 0,05 G Ambalaje Fără Gluten: Cutie cu 12 ambalaje de 150 G...
...ACȚIUNE: TRATAMENT ANTICELULITIC, STIMULANT ȘI REAFIRMANT. COMPONENȚI ACTIVI: Cacao, Unt de Cacao și Coajă de Cacao. PREZENTARE: NUCĂ DE GRĂUNTE MEDIU. FINISARE: MASCARĂ FACIALĂ, MASCARĂ CORPORALĂ, PEELING, ULEI CORPOREAL ȘI PASTĂ NATURALĂ DE CACAO.
Polonia, Brzozów
...Nutadella a fost fondată în colaborare cu Vivio de Anka Dziedzic. Este un înlocuitor excelent pentru cremele de ciocolată, neavând zahăr sau ulei de palmier. Ingredientele atent selectate fac ca produsul să fie bogat în substanțe nutritive, plin de proteine, fibre, vitamine și minerale. <Span class = "Apple-Converted-Space"> </span> Crema include grăsime de shea, alune, cacao și eritritol ca...
Franța, Objat
...Ingrediente: făină origine Franța, ciocolată lapte 38% (cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de rapiță) 12.09% feuilletine (făină, zahăr, grăsime vegetală, ulei de rapiță, antioxidant: pudră de lapte degresat, unt concentrat, aromă de vanilie, sare, emulsifiant: lecitină de rapiță, extract de malț de orz, colorant: extract de ardei), zahăr brun, zahăr pudră, unt, ou, praf de copt. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1912Kj, 456Kcal, grăsimi 22g, din care acizi grași saturați 14g, carbohidrați 59g, din care zahăr 36g, proteine 5.6g, sare 0.07g.
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză-fructoză, cremă de cacao 25% (zahăr, masă vegetală hidrogenată / ulei de semințe de bumbac, ulei de palmier /), pudră de cacao 20% / 10-12% conținut de grăsime /, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină, glazură de cacao (zahăr, ulei de palmier hidrogenat complet rafinat, pudră de cacao 8% (10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină), pudră de cacao 1% / 10-12% grăsime /, ulei de floarea-soarelui rafinat, agenți de dospire: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Franța, Furiani
...INGREDIENTE Ciocolată cu lapte 33,6% (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), canistrelli (făină de grâu, vin alb, rachiu, ulei de floarea-soarelui, sare), feuilletine (făină de grâu, zahăr, grăsime lactată anhidră, proteină din lapte, sare, făină de malț de orz, praf de copt: E500II), fructe uscate (migdale, alune), sirop de glucoză, citrice, sorbitol, fructul pasiunii, ceai (rooibos, nepita, fenicul, mentă), rom, pastă de migdale, smântână UHT, gluten, coloranți naturali. Referință: EC240LAIT...
Polonia, Wrocław
...În plus față de untul de cacao, ciocolata conține grăsimi vegetale. Ingrediente: merișoare uscate 40% (merișor, zahăr, ulei de floarea-soarelui), ciocolată 30% - masă de cacao min. 43% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală - palmier, shea, sal, miez de mango - în proporții variabile, emulgatori: lecitină (soia) și E476, aromă), zahăr, pudră de cacao cu grăsime redusă, sirop de...
Germania, Berlin
... 10%, grăsime vegetală (ulei de palmier și shea), arome, sare, agent de îngroșare pectină, regulator de aciditate E331), glazură de grăsime cu cacao 15% (grăsime vegetală (ulei de palmier, palmier), zahăr, pudră de cacao 17% (pudră de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime), aromă naturală, emulgator lecitina de rapiță, aromă).
Germania, Niederkrüchten
... obținut prin presarea sâmburilor de fructe. Uleiul rezultat în urma acestui proces este de obicei incolor și fără gust. Prin prelucrare mecanică, uleiul poate fi transformat și în grăsime tartinabilă. Din acest motiv, uleiul este adesea folosit în industria alimentară pentru producția de produse pe bază de margarină. În industria cosmetică, uleiul este frecvent utilizat pentru fabricarea săpunurilor. În bucătărie, uleiul de sâmbure de palmier este mai rar întâlnit. Totuși, este folosit în industria alimentară pentru producția de glazuri de cacao, înghețată sau bomboane de înghețată.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play